Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…

Πε, 8 Ιαν 2026 23:28

Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026

Πε, 8 Ιαν 2026 21:37

Βόνιτσα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μητέρα 3 ανήλικων παιδιών – Τι συνέβη με τον σύζυγό της;

Πε, 8 Ιαν 2026 21:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παπανδρέου:Κατάπτυστο το κείμενο Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά.

Σα, 27 Νοέ 2021 19:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Με το θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης, σε ένα κείμενο στήριξης στον Ανδρέα Λοβέρδο και απαξίωσης υπολοίπων υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου να είναι γεμάτη οργή.

 

«Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης», δήλωσε από τα Ιωάννινα, τα οποία επιστέφτηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Παπανδρέου από την Πρέβεζα: Η παράταξη σήκωσε βάρη που δεν της ανήκαν

«Σήμερα μπορούμε ξανά να ελπίζουμε», τόνισε νωρίτερα από την Πρέβεζα, μιλώντας σε οπαδούς και φίλους του κόμματος.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού είχε αναφορές στο παρελθόν λέγοντας πως η παράταξη σήκωσε βάρη που δεν της ανήκαν, ενώ προσέθεσε:

 

«Το κάναμε πατριωτικά. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Ήταν περισσότερες οι θυσίες του ελληνικού λαού από ό,τι χρειάζονταν, γιατί είχαμε απέναντί μας όχι μόνο τις αγορές, αλλά και μια Ευρώπη, που δεν ήταν αλληλέγγυα και που αναγκαστήκαμε να πιέσουμε πάρα πολύ και να παλέψουμε για να βοηθήσουνε, να στηρίξουν να μη χρεοκοπήσουμε».

Ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποιεί από το πρωί περιοδεία στην Ήπειρο, με πρώτο σταθμό την Άρτα. Μετά την Πρέβεζα, ο πρώην πρωθυπουργός, πήγε στην Ηγουμενίτσα, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ενότητα του Κινήματος, η οποία βασίζεται και στην παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά.

 

«Είναι μια παρακαταθήκη παλικαρίσια, η στάση του αγώνα της, που μας εμπνέει, μια αξιοσύνη που εκφράζει και τους βαθύτερους πόθους και αξίες του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, η οποίος το απόγευμα, αναμένεται να κάνει πολιτική ομιλία στα Ιωάννινα.

Γεννηματά: Κασιμάτη κείμενο Παπανδρέου:Κατάπτυστο Πολιτική Φώφη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…
Πε, 8 Ιαν 2026 23:28
Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026
Πε, 8 Ιαν 2026 21:37
Βόνιτσα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μητέρα 3 ανήλικων παιδιών – Τι συνέβη με τον σύζυγό της;
Πε, 8 Ιαν 2026 21:32
Σοκαριστικό περιστατικό στην Αθήνα: Γυναίκα περπατούσε στον δρόμο και έξω από φαρμακείο ξαφνικά…
Πε, 8 Ιαν 2026 21:27
Προσοχή! Μεγάλη τηλεφωνική απάτη: Στην οθόνη του κινητού σας θα…
Πε, 8 Ιαν 2026 21:18
3 ζώδια που θα παραμείνουν ιδιαίτερα νέα, μέχρι τα βαθιά γεράματα
Πε, 8 Ιαν 2026 17:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.