Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51

Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)

Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάρος-Σοκαριστική τροπή:Η εξαφάνιση της 20χρονης Νεκταρίας,οι καταγγελίες για βιασμό και η αντίδραση της μητέρας της.

Κυ, 9 Ιαν 2022 14:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης 20χρονης, που έφυγε από την Πάρο και έδωσε σημεία ζωής στην Αθήνα. Τι λέει η μητέρα της, για τις πληροφορίες, που θέλουν την κόρη της, να έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της.

 

Όπως μετέδωσε ο Alpha, από χθες (08-01-2022) φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού της προσώπου στα Καμίνια. Όταν διαπίστωσε πως την αναζητούσαν, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση της εξαφάνισής της, μαζί με τη φωτογραφία της, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η 20χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016, δηλαδή από τότε που ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του. Όπως υποστήριξε, έχει φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο.

 

Η μητέρα της πάντως που μίλησε στο syrospress.gr, επιχειρεί να διαψεύσει τα πάντα: «Όλα είναι ψέματα. Το παιδί ο πατριός της το έχει πάρει από μωρό. Το έχουμε μεγαλώσει με χίλιες στερήσεις και πολλή δουλειά! Δεν το λέω για να υποστηρίξω τον πατριό αλλά ούτε την κόρη μου. Εγώ το δίκαιο το λέω όπως και το άδικο. Και δεν με νοιάζει τίποτα γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.»

 

Όπως λέει η μητέρα της 20χρονης σήμερα Νεκταρίας, κάποιοι βάζουν το παιδί της, να κάνει αυτές τις καταγγελίες για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα: «Χίλια τοις εκατό κάποιοι την βάζουν να τα λέει όλα αυτά. Εχω τον πόνο του παιδιού μου έχω και όλα αυτά τα ψέματα» λέει χαρακτηριστικά και υποστηρίζει πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με την κόρη της.

20χρονης αντίδραση βιασμό Διάφορα Εξαφάνιση καταγγελίες μητέρας Νεκταρίας,οι Πάρος-Σοκαριστική τροπή:Η
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.