Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σορός σε βαλίτσα – Η Τινγκ ή το κορίτσι από την επαρχία; – Αυτό το στοιχείο θα δώσει την απάντηση

Κυ, 19 Ιούλ 2026 22:12

Αύγουστος-όνειρο! Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα μπουν με το δεξί στον νέο μήνα

Κυ, 19 Ιούλ 2026 21:56

Αυτή η παρέμβαση θα δώσει αυξήσεις στις συντάξεις τον Δεκέμβριο

Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου

Τρ, 16 Ιούλ 2024 09:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην έγγαμη σχέση της Τζώρτζια Κεφαλά με τον σύζυγό της, ύστερα από 27 ολόκληρα χρόνια γάμου.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό» αναφέρει η Τζώρτζια Κεφαλά στη συνέντευξή της.

Το TLIFE επικοινώνησε τηλεφωνικά με την βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Ισχύει ότι χώρισα από τον σύζυγό μου. Δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιο. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, πολύ καλές μετά τον χωρισμό μας».

Να σημειώσουμε εδώ πως για την προσωπική ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας των Μπλε γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα. Η Τζώρτζια Κεφαλά, είναι μητέρα δυο αγοριών, ο ένας σήμερα είναι 19 ετών και ο άλλος 15 ωστόσο, έχει επιλέξει να τους κρατήσει μακριά από τα φώτα και να τους αφήσει να ζήσουν τη ζωή τους ελεύθεροι με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν μένοντας όμως πάντα στο πλευρό τους να τους στηρίζει σε κάθε τους επιλογή.

Όσον αφορά στον έρωτα, η Τζώρτζια Κεφαλά είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης».

από γάμου Διάφορα μετά πασίγνωστη τραγουδίστρια χρονιά Χωρίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σορός σε βαλίτσα – Η Τινγκ ή το κορίτσι από την επαρχία; – Αυτό το στοιχείο θα δώσει την απάντηση
Κυ, 19 Ιούλ 2026 22:12
Αύγουστος-όνειρο! Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα μπουν με το δεξί στον νέο μήνα
Κυ, 19 Ιούλ 2026 21:56
Αυτή η παρέμβαση θα δώσει αυξήσεις στις συντάξεις τον Δεκέμβριο
Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:17
Ζώδια 20 – 26 Ιουλίου – Αυτά τα 3 ευνοούνται από το Σύμπαν με τύχη και κάνουν νέα ξεκινήματα
Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:14
Ελλάδα: Η στιγμή που τουμπάρει το ασθενοφόρο – Η τραγική τύχη του ασθενή και η γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ (Βίντεο)
Κυ, 19 Ιούλ 2026 14:04
Ξαφνικό λουκέτο σε εμβληματικό ζαχαροπλαστείο, που μαθεύτηκε από πασίγνωστη σειρά, λόγω κατσαρίδων και μυγών
Κυ, 19 Ιούλ 2026 12:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.