Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγικό! Το ανατριχιαστικό προαίσθημα της ελληνίδας αεροσυνοδού που σκοτώθηκε στο μοιραίο Falcon: Τι αποκάλυψε φίλη της

Πε, 25 Δεκ 2025 14:49

Δύσκολος Ιανουάριος για τρία ζώδια -Ατυχίες, καθυστερήσεις και κόπωση τον πρώτο μήνα της χρονιάς

Πε, 25 Δεκ 2025 14:41

Απίστευτο περιστατικό! Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε για…

Πε, 25 Δεκ 2025 14:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα – Ατύχημα με καρτ: Πώς αντέδρασε ο 6χρονος Φώτης μόλις αποσωληνώθηκε

Πα, 24 Σεπ 2021 11:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αποσωληνώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο 6χρονος Φώτης, που είχε το πολύ σοβαρό ατύχημα, όταν ένα καρτ έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πάτρα, την περασμένη Κυριακή.

 

Οι ευχές, το ενδιαφέρον και η ευαισθητοποίηση όλων, φαίνεται να ανταμείβονται με την επαναφορά των αισθήσεων του μικρού αγοριού και της κλινικής του κατάστασης που είναι πλέον ελπιδοφόρα και του δίνει το εισιτήριο για μια νέα αρχή μετά το τραγικό ατύχημα.

 

Μόλις το παιδάκι ξύπνησε, ο γιατρός, σύμφωνα με το thebest, κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

 

Αισιόδοξος δηλώνει στην εφημερίδα”Γνώμη” ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης, μετά τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε όλη η ΜΕΘ Παίδων για να σωθεί ο 6χρονος.

 

“Όλα πήγαν καλά. Ακολουθήσαμε τις αντιδράσεις του Φώτη και η αποσωλήνωση διήρκησε ώρες. Το εξαιρετικά θετικό είναι ότι ο Φώτης άνοιξε τα ματάκια του και αντιδρά στα ερεθίσματα. Θεωρώ ότι σταδιακά αφού επανέλθει πλήρως από την διασωλήνωση δεν θα υπάρχει πρόβλημα”.

 

Ο κ. Ηλιάδης ιδιαίτερα συγκινημένος από τη θετική έως τώρα εξέλιξη επισημαίνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Φώτης άνοιξε τα μάτια και έχει τώρα δίπλα του τους γονείς του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αγοράκι είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση έμεινε ένα μικρό διάστημα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος του και δεν κρύβω ότι αγωνιούσα για την έκβαση, όπως όλοι στη ΜΕΘ Παίδων, αλλά και ο κόσμος που συγκλονίστηκε. Τώρα πλέον αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής χωρίς η όλη περιπέτεια να αφήσει επιβαρυντικά αποτυπώματα. Η αυριανή μέρα πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει”, καταλήγει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

6χρονος αντέδρασε αποσωληνώθηκε ατύχημα: Διάφορα καρτ μόλις Πάτρα: Φώτης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγικό! Το ανατριχιαστικό προαίσθημα της ελληνίδας αεροσυνοδού που σκοτώθηκε στο μοιραίο Falcon: Τι αποκάλυψε φίλη της
Πε, 25 Δεκ 2025 14:49
Δύσκολος Ιανουάριος για τρία ζώδια -Ατυχίες, καθυστερήσεις και κόπωση τον πρώτο μήνα της χρονιάς
Πε, 25 Δεκ 2025 14:41
Απίστευτο περιστατικό! Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε για…
Πε, 25 Δεκ 2025 14:39
Χαμός με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πάνω στην πίστα – “Μ@@@@@…” – Της πέταξαν πάνω στο πρόσωπο…(Βίντεο περιστατικού)
Πε, 25 Δεκ 2025 12:11
Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή – Γιατί ψάχνουν απαντήσεις στο ρολόι του; – Ποιος τον είδε τελευταίος;
Πε, 25 Δεκ 2025 12:04
Άση Μπήλιου: Γιατί το 2026 θεωρείται «χρονιά 1» – Τι θα φέρει στα ζώδια;
Πε, 25 Δεκ 2025 11:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.