Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3 ζώδια μέχρι τις 4 Οκτωβρίου “έρχονται” αντιμέτωπα με το πεπρωμένο τους – Η τύχη τα ευνοεί

Κυ, 27 Σεπ 2026 09:50

Μαζωνάκης: Ο πνευματικός, το αεροπλάνο και το ελληνικό τραγούδι που τον έκανε να κλαίει

Κυ, 27 Σεπ 2026 09:42

Ζώδια – 27/9: Η Κυριακή βοηθάει αυτά τα 4 ζώδια – Ένα, όμως, πρέπει να προσέξει πολύ

Σα, 26 Σεπ 2026 22:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα – Ατύχημα με καρτ: Πώς αντέδρασε ο 6χρονος Φώτης μόλις αποσωληνώθηκε

Πα, 24 Σεπ 2021 11:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αποσωληνώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο 6χρονος Φώτης, που είχε το πολύ σοβαρό ατύχημα, όταν ένα καρτ έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πάτρα, την περασμένη Κυριακή.

 

Οι ευχές, το ενδιαφέρον και η ευαισθητοποίηση όλων, φαίνεται να ανταμείβονται με την επαναφορά των αισθήσεων του μικρού αγοριού και της κλινικής του κατάστασης που είναι πλέον ελπιδοφόρα και του δίνει το εισιτήριο για μια νέα αρχή μετά το τραγικό ατύχημα.

 

Μόλις το παιδάκι ξύπνησε, ο γιατρός, σύμφωνα με το thebest, κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

 

Αισιόδοξος δηλώνει στην εφημερίδα”Γνώμη” ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης, μετά τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε όλη η ΜΕΘ Παίδων για να σωθεί ο 6χρονος.

 

“Όλα πήγαν καλά. Ακολουθήσαμε τις αντιδράσεις του Φώτη και η αποσωλήνωση διήρκησε ώρες. Το εξαιρετικά θετικό είναι ότι ο Φώτης άνοιξε τα ματάκια του και αντιδρά στα ερεθίσματα. Θεωρώ ότι σταδιακά αφού επανέλθει πλήρως από την διασωλήνωση δεν θα υπάρχει πρόβλημα”.

 

Ο κ. Ηλιάδης ιδιαίτερα συγκινημένος από τη θετική έως τώρα εξέλιξη επισημαίνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Φώτης άνοιξε τα μάτια και έχει τώρα δίπλα του τους γονείς του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αγοράκι είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση έμεινε ένα μικρό διάστημα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος του και δεν κρύβω ότι αγωνιούσα για την έκβαση, όπως όλοι στη ΜΕΘ Παίδων, αλλά και ο κόσμος που συγκλονίστηκε. Τώρα πλέον αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής χωρίς η όλη περιπέτεια να αφήσει επιβαρυντικά αποτυπώματα. Η αυριανή μέρα πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει”, καταλήγει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

6χρονος αντέδρασε αποσωληνώθηκε ατύχημα: Διάφορα καρτ μόλις Πάτρα: Φώτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3 ζώδια μέχρι τις 4 Οκτωβρίου “έρχονται” αντιμέτωπα με το πεπρωμένο τους – Η τύχη τα ευνοεί
Κυ, 27 Σεπ 2026 09:50
Μαζωνάκης: Ο πνευματικός, το αεροπλάνο και το ελληνικό τραγούδι που τον έκανε να κλαίει
Κυ, 27 Σεπ 2026 09:42
Ζώδια – 27/9: Η Κυριακή βοηθάει αυτά τα 4 ζώδια – Ένα, όμως, πρέπει να προσέξει πολύ
Σα, 26 Σεπ 2026 22:50
Ελλάδα: Τραγική εξέλιξη με τη γυναίκα που χτυπήθηκε από κεραυνό – “Κουράγιο, έρχεται ασθενοφόρο”
Σα, 26 Σεπ 2026 22:27
Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός
Σα, 26 Σεπ 2026 13:00
Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;
Σα, 26 Σεπ 2026 12:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.