Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Κρατήστε μετρητά στο σπίτι!” – Τι σημαίνει για τους πολίτες; Γιατί εκδόθηκε προειδοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας στην…

Πα, 6 Μαρ 2026 10:43

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν στο DNA τους έναν μοναδικό συνδυασμό! Έχουν γεννηθεί με 3 χαρίσματα που δεν έχουν οι άλλοι!

Πα, 6 Μαρ 2026 10:10

Άγιος Παΐσιος: Η προφητεία για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα κρατήσει 4 χρόνια – “Όταν ακούσετε ότι…”

Πα, 6 Μαρ 2026 08:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα-Θάνατοι παιδιών:Συγκλονίζει ο παππούς των παιδιών.Το σπίτι μας είναι σαν νεκροταφείο….πήγαινα να φιλήσω το παιδί μου κρύο….

Πα, 11 Μαρ 2022 20:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με το θρίλερ της Πάτρας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πατέρας της 33χρονης μητέρας και παππούς των τριών νεκρών κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Έχω χάσει τα παιδάκια μου, το καταλαβαίνετε; Έχω χάσει τα παιδάκια μου, τα οποία μου τα έχουν διαπομπεύσει. Τρεις ψυχούλες τις έχουν διαπομπεύσει. Τι να κάνω εγώ τώρα; Πείτε μου τι να κάνω. Θα μου φέρει εμένα τα παιδάκια μου πίσω; Δεν μου τα φέρνει κανένας από αυτούς που βγαίνουν. Φωνάζει και ωρύεται η Ρούλα τόσο καιρό ότι θα σας πω μόνο για την Μαλένα, πριν καταλήξει το παιδί μου είχε πάει η νοσηλεύτρια και είχε δώσει φάρμακο για το στομάχι. Οι δικαστές εκεί των πάνελ κάλεσαν τη νοσηλεύτρια να της κάνουν μία ερώτηση; Κανένας δεν την κάλεσε αυτή ποτέ, αλλά πάνε και ψάχνουν άλλα πράγματα ώστε να βγάλουν τη Ρούλα φόνισσα και δολοφόνισσα την ανεβάζουν», ξέσπασε ο πατέρας της 33χρονης.

«Δεύτερον που θέλω να σας πω, σε όλα αυτά που συμβαίνουν, βγήκαν και είπαν ότι έγινε ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και των παλαίμαχων του εθνικού Πειραιώς. Ο αγώνας δεν ήταν μόνο για την Τζωρτζίνα, ήταν και το Άσυλο Ανιάτων. Το γράφουν επάνω τα εισιτήρια του μπλοκ, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Προ καιρού από πρωτοβουλία μία η δύο κυρίες κάνανε κίνηση να ανοιχτεί λογαριασμός για την Τζωρτζίνα και να βάζει ο κόσμος λεφτά, τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν αυτό γιατί δεν είναι επαίτες. δεν το δέχτηκαν, παρ’ όλα αυτά που λένε, και δεν αγόρασε, δεν κάνανε δηλαδή τον αγώνα η Παναχαϊκή για να αγοράσει ο Μάνος μηχανή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον εκτός από τη μητέρα των κοριτσιών να βρίσκεται εκεί λόγω κορονοϊού.

«Το παιδί δεν ανέβαινα ποτέ να το δω, γιατί δεν επιτρεπόταν. Λόγω του κορωνοϊού δεν επέτρεπαν σε άλλο, εκτός από τη μάνα του, που λένε όλοι μόνο η μάνα του ήταν εκεί. Φυσικά η μάνα του, γιατί κάποιος έπρεπε να πάει να δουλέψει. Ποιος στη δική μας λαϊκή τάξη μπορεί να τα αντιμετωπίσει χωρίς να δουλεύει;».

«Το σπίτι μας είναι σαν νεκροταφείο. Εάν ο κ. Κατερινόπουλος έχει πιο βάσιμες πληροφορίες ας τα δώσει στην αστυνομία να το κοιτάξουν. Εγώ δεν πήγα να δω εάν το παιδί μου ήταν γρατσουνισμένο, εγώ πήγαινα για να το φιλήσω κρύο, γιατί πριν από λίγο έτρεχε και μου έλεγε «παππού» στην πλατεία και έτρεχε στην αγκαλιά μου. Για ποιες αμυχές να κάτσω να δω;», ξέσπασε και το μόνο που ζήτησε είναι σεβασμός στα παιδιά που χάθηκαν.

«Είναι Διάφορα κρύο…. νεκροταφείο….πήγαινα Παιδί παιδιών:Συγκλονίζει παιδιών:Το παππούς Πάτρα-Θάνατοι σπίτι φιλήσω
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Κρατήστε μετρητά στο σπίτι!” – Τι σημαίνει για τους πολίτες; Γιατί εκδόθηκε προειδοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας στην…
Πα, 6 Μαρ 2026 10:43
Αυτά τα 3 ζώδια έχουν στο DNA τους έναν μοναδικό συνδυασμό! Έχουν γεννηθεί με 3 χαρίσματα που δεν έχουν οι άλλοι!
Πα, 6 Μαρ 2026 10:10
Άγιος Παΐσιος: Η προφητεία για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα κρατήσει 4 χρόνια – “Όταν ακούσετε ότι…”
Πα, 6 Μαρ 2026 08:54
«Καμπανάκι» στα ελληνικά σχολεία για επικίνδυνο τοξικό φυτό στα προαύλια – Ποιο είναι και τι μπορεί να προκαλέσει
Πε, 5 Μαρ 2026 22:03
Έρχονται πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ – Με SMS και mail οι «καμπάνες» – Πού μπορουν οι οδηγοί να δουν…
Πε, 5 Μαρ 2026 21:59
Θλίψη! Πέθανε ο Άλκης Ρήγος
Πε, 5 Μαρ 2026 21:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.