Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Άνοια στον έναν σύζυγο, αυξημένος κίνδυνος και για τον άλλο – Πώς εξηγείται το φαινόμενο

Δε, 27 Ιούλ 2026 00:02

Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50

Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα-Θάνατοι παιδιών:Τι θα καταθέσει νοσηλεύτρια της παιδιατρικής για τη Ρούλα.Ποια νέα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Λαμπρόπουλος.

Πα, 18 Μαρ 2022 19:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εξελίξεις αναμένονται στην ερχόμενη εβδομάδα σχετικά με το θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει νοσηλεύτρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου, η οποία θα αποκαλύψει ότι ρωτήθηκε από τη μητέρα των τριών παιδιών αν τα δωμάτια νοσηλείας έχουν κάμερες ασφαλείας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Live News.

Η μητέρα των παιδιών, αφού έφτασε με τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου, ρώτησε αν το δωμάτιο που θα νοσηλευόταν η κόρη της είχε κάμερα ασφαλείας χωρίς προφανή λόγο, όπως έχει γίνει γνωστό.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να ερευνούν και τον θάνατο της Μαλένας.

Αναλύοντας τα δεδομένα εκείνης της περιόδου αλλά και από τις συνεντεύξεις των γονέων σε τηλεοπτικούς σταθμούς, συγκεκριμένα τη δήλωση της μητέρας ότι η μικρή είχε ζητήσει να φύγει ο πατέρας της από το νοσοκομείο έχοντας ίσως την αίσθηση του επικείμενου θανάτου της, οι αστυνομικοί στέκονται στο γεγονός πως ένα τρίχρονο παιδί δεν μπορεί να έχει τέτοια αίσθηση.

Η δήλωση αυτή της μητέρας έχει μπει στο μικροσκόπιο, με τις Αρχές να εξετάζουν όλο το διαθέσιμο υλικό.

«Tο φυσιολογικό δεν εντάσσεται μέσα στο στατιστικό»
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος, μίλησε για μία τραγωδία.

«Όποια και αν είναι η απάντηση, πρόκειται για μια τραγωδία. Οι πιο δύσκολες καταστάσεις είναι όταν έχω να δω γονείς που έχουν βιώσει απώλεια βρέφους».

Όπως επισήμανε η κ. Κανδαράκη: «το φυσιολογικό δεν εντάσσεται μέσα στο στατιστικό», θέλοντας να πει ότι η διαφορετική αντίδραση, από τη συνηθισμένη, σε ένα γεγονός, δε θα έπρεπε να θεωρείται ύποπτη.

«Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα από μια μητέρα και έναν πατέρα που κάτω από μια κάμερα καλούνται να αμυνθούν για αυτά που βιώνουν».

δημοσιότητας Διάφορα έφερε καταθέσει Λαμπρόπουλος: Νοσηλεύτρια παιδιατρικής: παιδιών.Τι Πάτρα-Θάνατοι Ρούλα.Ποια στοιχεία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοια στον έναν σύζυγο, αυξημένος κίνδυνος και για τον άλλο – Πώς εξηγείται το φαινόμενο
Δε, 27 Ιούλ 2026 00:02
Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50
Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42
Έκτακτο – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:34
Έγκλημα στη Σύρο: Ξεσπά η κολλητή φίλη της Βάγγης – “Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα της και να τα αλλάξω όλα”
Κυ, 26 Ιούλ 2026 14:03
Από τις 25 Αυγούστου αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μία αλλαγή – Για ένα από αυτά ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.