Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38

Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!

Πα, 20 Φεβ 2026 22:25

Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…

Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα-Θάνατοι τριών παιδιών:Νέα αποκάλυψη για τη 33χρονη μητέρα.Η καθυστερημένη ενημέρωση των γιατρών για την ανακοπή,οι ισχυρισμοί για το ασθενοφόρο και η ανάρτηση για σούπα.

Πε, 24 Φεβ 2022 19:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έχει εξελιχθεί σε άλυτο μυστήριο για ΕΛΑΣ και ιατροδικαστές.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega, αναφορικά με τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της 3χρονης Μαλένας που έπασχε από λευχαιμία, η 33χρονη μητέρα φέρεται να καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για την ανακοπή την οποία υπέστη το παιδί, καθώς το σώμα του, όταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν μελανιασμένο.

Οι γιατροί αρνούνται τις αιτιάσεις της μητέρας για καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου και στη μη κατανόηση της ασθένειάς της.

Πάτρα: Αποκάλυψη Mega – Η μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για την ανακοπή της Μαλένας

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί και μια ανάρτηση της μητέρας, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας, στην οποία ανάρτηση η 33χρονη γυναίκα ζητά από ένα γκρουπ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, συμβουλές για την “τέλεια σούπα”.

Πλέον γιατροί, ιατροδικαστές και στελέχη της αστυνομίας επιχειρούν να δώσουν μια συνολική απάντηση γι’ αυτό που χαρακτηρίζουν ως ιδιόμορφη σκυταλοδρομία θανάτου που έχουν συναντήσει στην επαγγελματική τους πορεία.

Τι αναφέρει η παθολογοανατόμος που διέγνωσε φλεβοκόμβο στην Ίριδα
Η Αντιγόνη Μητσέλου, δικαστικός παθολογοανατόμος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ανέφερε στο LIVE NEWS ότι η 6 μηνών Ίριδα πέθανε από απουσία φλεβόκομβου και πνευμονικό οίδημα, το οποίο είναι αποτέλεσμα μίας κάμψης της καρδιακής λειτουργίας.

“Είναι πολύ σπάνιο, συγκεκριμένα μία περίπτωση στις 100.000”, δήλωσε η κ. Μητσέλου και πρόσθεσε:

“Κλινικά είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Εκτός από βραδυκαρδίες, μπορεί να κάνει και αρρυθμίες, και μπορεί να λειτουργεί μια χαρά η καρδιά. Νευρικές αποληνώσεις βρήκα στο υπόλοιπο μυοκάρδιο, άρα η καρδούλα του χτυπούσε. Κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε, θα σταματούσε να χτυπάει”.

33χρονη ανακοπή,οι ανάρτηση ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ασθενοφόρο γιατρών Διάφορα ενημέρωση ισχυρισμοί καθυστερημένη μητέρα.Η παιδιών:Νέα Πάτρα-Θάνατοι σούπα. τριών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τύχη “βουνό” στις αρχές Μαρτίου – Φουλ στις ευκαιρίες…
Πα, 20 Φεβ 2026 14:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.