Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η Βίσση – “Εσύ, μιλάς για συντριβή, εγώ, για ντροπή” – Οι απειλές, τα χρωστούμενα και όπου βγει

Τε, 7 Οκτ 2026 08:56

7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…

Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00

Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”

Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα-Θάνατος Τζωρτζίνας:Τα επεισόδια της μικρής στο μονόκλινο είχαν υποψιάσει τους γιατρούς και ήθελαν να τοποθετήσουν κάμερες.

Δε, 21 Φεβ 2022 20:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τελευταίου από τα τρία παιδιά της οικογένειας στην Πάτρα, που πέθανε, η εκπομπή “Live News” προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι γιατροί στα δύο νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα σκέφτονταν να τοποθετήσουν κάμερες.
Συγκεκριμένα, οι γιατροί ανέφεραν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας, όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στην ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία.

 

Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο.

Επιπλέον, η μητέρα στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είχε ισχυριστεί ότι τα παιδιά έμειναν σε μονόκλινο, γιατί έτσι είχαν προτείνει οι γιατροί. Ωστόσο, όσα δηλώνει η μητέρα έρχονται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι γιατροί, οι οποίοι αποκάλυψαν πως η διαμονή σε μονόκλινο ήταν επίκλιση της μητέρας των κοριτσιών, η οποία τους ανέφερε ότι ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.

 

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν προέκυπτε βλάβη από γιατρό ή φάρμακο.

«Δεν προέκυπτε βλάβη από ιατροφαρμακευτικό χειρισμό. Αυτό κατέγραψα στην έκθεσή μου. Είχα συστήσει να γίνουν επανεξετάσεις τότε. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν με μέριμνα του ιατροδικαστή και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που διαχειρίζεται το περιστατικό», δήλωσε ο κ. Τσαντίρης στο “Live News”.

 

Ο κ. Τσαντίρης τόνισε πως πρόκειται για σπάνιες περιπτώσεις που θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, αν και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τύχουν στην ίδια οικογένεια τρία σπάνια νοσήματα.

γιατρούς Διάφορα είχαν επεισόδια ήθελαν κάμερες μικρής μονόκλινο Πάτρα-Θάνατος Τζωρτζίνας:Τα τοποθετήσουν τους υποψιάσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η Βίσση – “Εσύ, μιλάς για συντριβή, εγώ, για ντροπή” – Οι απειλές, τα χρωστούμενα και όπου βγει
Τε, 7 Οκτ 2026 08:56
7/10: Ένα ζώδιο μπορεί να ακούσει κάτι που θα του αλλάξει τα δεδομένα – Το περίμενε καιρό…
Τρ, 6 Οκτ 2026 23:00
Συντετριμμένος ο Καρβέλας με τη Βίσση – “Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Άννα συναίνεσε σε μια τόσο μεγάλη απρέπεια εναντίον μου”
Τρ, 6 Οκτ 2026 21:47
Μαζωνάκης: Τι συνέβη, λίγες μέρες πριν, τον θάνατο του Γιώργου; – Η κόρη, το μήνυμα και η απόσταση του πατέρα
Τρ, 6 Οκτ 2026 14:11
Συνέλαβαν τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του – Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη
Τρ, 6 Οκτ 2026 11:31
“Έρχεται” ραγδαία επιδείνωση του καιρού
Τρ, 6 Οκτ 2026 09:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.