Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καλαμάτα: Τον “τύφλωσε” η ζήλια! Ποιο είναι το προφίλ που παρακολουθούσε την άτυχη Βασιλική;

Τρ, 2 Ιούν 2026 18:59

Καλαμάτα: Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του γυναικοκτόνου – “Έπρεπε να…”

Τρ, 2 Ιούν 2026 17:10

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο»! Τι θα φέρει και πότε – Επιστήμονες προειδοποιούν για ακραία ζέστη «σχεδόν παντού»

Τρ, 2 Ιούν 2026 14:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πάτρα:Τραγική φιγούρα ο αδελφός του ιερέα που έβαλε τέλος στη ζωή του.Το συγκινητικό μήνυμα……

Τε, 9 Νοέ 2022 11:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση της αυτοκτονίας ενός 43χρονου ιερέα ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας του την Τρίτη στην περιοχή των Προσφυγικών επί των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του με τον αδερφό του ο οποίος είναι επίσης ιερέας και προϊστάμενος στον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυιάς που ιερουργούσε ο 43χρονος, να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

«Αδελφέ μου αγαπημένε, η Ενορία μας σ’ ευχαριστεί για την ευλογημένη παρουσία σου. Καλή Ανάσταση, καλή αντάμωση, Καλό Παράδεισο» έγραψε ο ιερέας αδελφός του 43χρονου, σύμφωνα με το tempo24.news.

Την τραγική είδηση για τον 43χρονο ιερέα, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Παπαναστασόπουλος, ο οποίος το 2020 τον εκπροσωπούσε νομικά, καθώς ο ιεράς είχε συλληφθεί λίγο πριν την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου να βάζει φωτιές σε καρναβαλικούς μπάστακες (διακοσμητικά), που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο 43χρονος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερε όπως όλα δείχνουν να τα διαχειριστεί με αποτέλεσμα – άγνωστο το πώς και γιατί – να δώσει τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω την οικογένεια του.

αδελφός» Διάφορα έβαλε ιερέα μήνυμα…… Πάτρα:Τραγική Συγκινητικό τέλος του,το φιγούρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλαμάτα: Τον “τύφλωσε” η ζήλια! Ποιο είναι το προφίλ που παρακολουθούσε την άτυχη Βασιλική;
Τρ, 2 Ιούν 2026 18:59
Καλαμάτα: Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του γυναικοκτόνου – “Έπρεπε να…”
Τρ, 2 Ιούν 2026 17:10
Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο»! Τι θα φέρει και πότε – Επιστήμονες προειδοποιούν για ακραία ζέστη «σχεδόν παντού»
Τρ, 2 Ιούν 2026 14:15
Ιούνιος: Χρήματα από το πουθενά! Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν απροσδόκητη αφθονία στη ζωή τους!
Τρ, 2 Ιούν 2026 14:09
Πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος…
Τρ, 2 Ιούν 2026 12:46
Ελλάδα: Συναγερμός! Ξεβράστηκε σε ελληνική παραλία μία…(Βίντεο)
Τρ, 2 Ιούν 2026 11:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.