Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!

Σα, 28 Φεβ 2026 21:29

Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…

Σα, 28 Φεβ 2026 21:24

Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;

Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Παύλος Πολάκης:Έξω φρενών με τον Πλεύρη.ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα…..

Πα, 7 Ιαν 2022 19:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλεί «ελεεινό» και ζητά να πάρει πίσω την απόφαση που λέει «πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!!»

Νέα επίθεση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αυτή την φορά για την 83χρονη μητέρα του η οποία όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook «περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!».

O Παύλος Πολάκης εγκαλεί τον υπουργό Υγείας τονίζοντας ότι: «από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!» και τον καλεί να πάρει πίσω την συγκεκριμένη εγκύκλιο.

«Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!», προσθέτει ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!!
Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα ,με αρνητικό ραπιντ ,είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!

Από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!!
Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!

Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!

ΥΓ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!
ΕΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!»

Διάφορα Ελλάδα….. μέρος Παύλος Πλεύρη.ΕΛΕΕΙΝΕ Πολάκης:Έξω στην Υπάρχει φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!
Σα, 28 Φεβ 2026 21:29
Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…
Σα, 28 Φεβ 2026 21:24
Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;
Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Έκτακτο – Ελλάδα: Νεκρή έγκυος γυναίκα! – Έγκλημα ή δυστύχημα;
Σα, 28 Φεβ 2026 20:02
Θρίλερ σε εξέλιξη! 25 εγκλωβισμένοι Έλληνες στο…
Σα, 28 Φεβ 2026 18:04
Νέο πένθος “χτυπά” την οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης του
Σα, 28 Φεβ 2026 17:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.