Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πήλιο: Φρικτή κτηνωδία! Από ύψος 20 μέτρων σε γκρεμό πέταξε…

Κυ, 30 Νοέ 2025 23:28

Λούτσα: Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήρθε για την ορκωμοσία της κοπέλας του και σκοτώθηκε – “Δυστυχώς είναι το παιδί μου…”

Κυ, 30 Νοέ 2025 19:44

Προέβλεψαν την κακοκαιρία «Adel»: Τι καιρό δίνουν για τα Χριστούγεννα τα…

Κυ, 30 Νοέ 2025 17:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέγκυ Ζήνα: Ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει κάποιος στον Μίκη Θεοδωράκη.Πήγα με βαριά ψυχολογία.

Σα, 9 Οκτ 2021 09:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Ήταν βαριά άρρωστος τελευταία, με το μυαλό του όμως στα ύψη, όπως ήταν πάντα. Ήξερε απόλυτα μέχρι την τελευταία του στιγμή τι του γίνεται», λέει η Πέγκυ Ζήνα.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο έδωσε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συναυλία που έδωσε στην Αλεξανδρούπολη μετά το θάνατο του αγαπημένου Μίκη Θεοδωράκη.

 

«Ήταν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης και ο Μίκης είχε πει “ότι και να γίνει, ότι και να πάθω, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί”. Ήταν βαριά άρρωστος τελευταία, με το μυαλό του όμως στα ύψη, όπως ήταν πάντα. Ήξερε απόλυτα μέχρι την τελευταία του στιγμή τι του γίνεται. Δεν ήθελε ποτέ να ακυρωθεί συναυλία προγραμματισμένη. Ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει κάποιος στον Μίκη Θεοδωράκη. Γι’ αυτό και δεν απαγορεύεται ποτέ σε κανέναν, από όποιον χώρο και να προερχόταν, τα τραγούδια του. Ακόμη και εκείνοι που από μόνοι τους επέλεγαν να τα τραγουδάνε», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

 

Η Πέγκυ Ζήνα συμπλήρωσε: «Εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχοντας φύγει από τη ζωή ο Μίκης, πήγαμε με πάρα πολύ βαριά ψυχολογία να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Είναι ίσως από τις χειρότερες ψυχολογικές στιγμές μου μέχρι να γίνει η συναυλία. Με το που φτάσαμε στην Αλεξανδρούπολη είχαν γίνει διάφορα και η Μαργαρίτα έπαθε κάτι σαν να λέμε αναφυλαξία. Άρχισε να γεμίζει όλο της το σώμα με κόκκινα στίγματα, να βγάζει διάφορα εξανθήματα, μια αναφυλαξία που οδηγούσε σε αλλεργικό σοκ».

 

«Ήμασταν όλοι μπροστά, γιατί ήμασταν στο ίδιο πούλμαν όπου συνέβαιναν αυτά, και αναγκαστήκαμε να της βρούμε κορτιζόνη και αντί ισταμινική ένεση και ορό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Καθυστερήσαμε γύρω στη μιάμιση ώρα και πήγαμε σχεδόν οριακά στην πρόβα ήχου για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συναυλίας. Ευτυχώς το βράδυ μέχρι να παιχτεί η πρώτη νότα ήταν όλα ζεστά και καλά. Ήταν η μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του κόσμου που έκανε λίγο να ηρεμήσει η ψυχή όλων μας και να φτάσει η μουσική του πάλι μέχρι τον ουρανό. Έτσι τον αποχαιρετήσαμε», πρόσθεσε επίσης η Πέγκυ Ζήνα.

“Ήταν βαριά Διάφορα Ζήνα Θεοδωράκη.Πήγα κάνει κάποιος Μίκη μπορούσε Πέγκυ στον χειρότερο ψυχολογία.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήλιο: Φρικτή κτηνωδία! Από ύψος 20 μέτρων σε γκρεμό πέταξε…
Κυ, 30 Νοέ 2025 23:28
Λούτσα: Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που ήρθε για την ορκωμοσία της κοπέλας του και σκοτώθηκε – “Δυστυχώς είναι το παιδί μου…”
Κυ, 30 Νοέ 2025 19:44
Προέβλεψαν την κακοκαιρία «Adel»: Τι καιρό δίνουν για τα Χριστούγεννα τα…
Κυ, 30 Νοέ 2025 17:06
“Πέτρο ηρέμησε και τρέχα!” Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο – Την έπιασαν οι πόνοι και γέννησε στη…
Κυ, 30 Νοέ 2025 15:39
Δεκέμβριος με αλλαγές: Τρία ζώδια που το σύμπαν τους ετοιμάζει μεγάλη “ανατροπή” – Με τίποτα δεν το περιμένουν!
Κυ, 30 Νοέ 2025 12:58
Φρίκη για 40χρονη Ελληνίδα, στα χέρια του συζύγου της – ‘’Θα σε ξ@@@@@…μου ήρθαν α@@@@”
Κυ, 30 Νοέ 2025 11:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.