Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55

Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45

Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέμη Ζούνη: Το χαστούκι του Τζώρτζογλου ,η επίθεση με γκαζάκια και η απάτη με τα 200.000 ευρώ

Τε, 10 Νοέ 2021 12:45 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πέμη Ζούνη το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στα χαστούκια που έχει δώσει και που έχει δεχτεί στο θέατρο και την τηλεόραση, είπε: «Παροιμιώδη χαστούκια έτρωγα στο Λεωφορείο ο Πόθος από τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ένα εξ’ αυτών μου ράγισε το τύμπανο του αφτιού. Έκανε να δέσει το τύμπανο έξι μήνες… Περίμενα με τρόμο το χαστούκι του Αλέξη Γεωργούλη που ήταν δυνατό. Αλλά ο Σταύρος Ζαλμάς θυμάται ακόμα τα χαστούκια που του έδινα εγώ».

 

 

Για την περίοδο που ασχολήθηκε με την πολιτική, η Πέμη Ζούνη ανέφερε: «Μου το ζήταγαν καιρό και όσο είχα το άλλοθι του ασυμβίβαστου με το θέατρο και έλεγα “όχι”. Μπαίνοντας είπα να κάνω μερικά από όσα ήθελα στον τομέα του Πολιτισμού. Μετά έσκασε η βόμβα στα χέρια μας, της χρεωκοπίας.

Η απόφασή μου να φύγω ήταν απόφαση λογικής. Απολύτως λογική. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από το κόμμα μου αναμετριέμαι με τις δικές μου επιλογές. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν παραμονές του μνημονίου. Ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ. Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε επιλογή, έτσι ήταν τα πράγματα. Σε μεγάλες στροφές της ιστορίας τα ηθικά διλλήματα είναι δύο πέτρες που σε αλέθουν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο τραύμα που της άφησε η πολύκροτη υπόθεση ανάμεσα σε εκείνη και συνεργάτιδά της, την οποία και κατηγόρησε για απάτη που της προκάλεσε ζημία άνω των 200.000 ευρώ.

 

 

 

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησε, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν», αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη.

απάτη γκαζάκια Επίθεση ευρώ Ζούνη: Πέμη Τζώρτζογλου: χαστούκι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55
Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45
Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Εξελίξεις στο φονικό τροχαίο με την 15χρονη αθλήτρια – Γιατί ελέγχεται ο πατέρας της ως ύποπτος;
Δε, 13 Ιούλ 2026 21:04
Ελλάδα: Σοκαριστικό ατύχημα για γυναίκα στη θάλασσα σε ελληνικό νησί
Δε, 13 Ιούλ 2026 20:35
Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν γίνονται τραγανές – Το λάθος που λίγοι γνωρίζουν και το μυστικό των σεφ
Δε, 13 Ιούλ 2026 19:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.