Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Σεισμός τώρα! Ταρακουνήθηκε η Αττική

Δε, 17 Νοέ 2025 23:33

Δημητρίου: Η οικογένεια της Τζένης Βάνου περνά στην αντεπίθεση, για τη δήλωση της Άντζελας το 2024

Δε, 17 Νοέ 2025 23:15

Αθήνα: Σε σοκ οι συνάδελφοί του! – Νεκρός, μόλις στα 49 του, ο…

Δε, 17 Νοέ 2025 23:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέμη Ζούνη: Το χαστούκι του Τζώρτζογλου ,η επίθεση με γκαζάκια και η απάτη με τα 200.000 ευρώ

Τε, 10 Νοέ 2021 12:45 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πέμη Ζούνη το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στα χαστούκια που έχει δώσει και που έχει δεχτεί στο θέατρο και την τηλεόραση, είπε: «Παροιμιώδη χαστούκια έτρωγα στο Λεωφορείο ο Πόθος από τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ένα εξ’ αυτών μου ράγισε το τύμπανο του αφτιού. Έκανε να δέσει το τύμπανο έξι μήνες… Περίμενα με τρόμο το χαστούκι του Αλέξη Γεωργούλη που ήταν δυνατό. Αλλά ο Σταύρος Ζαλμάς θυμάται ακόμα τα χαστούκια που του έδινα εγώ».

 

 

Για την περίοδο που ασχολήθηκε με την πολιτική, η Πέμη Ζούνη ανέφερε: «Μου το ζήταγαν καιρό και όσο είχα το άλλοθι του ασυμβίβαστου με το θέατρο και έλεγα “όχι”. Μπαίνοντας είπα να κάνω μερικά από όσα ήθελα στον τομέα του Πολιτισμού. Μετά έσκασε η βόμβα στα χέρια μας, της χρεωκοπίας.

Η απόφασή μου να φύγω ήταν απόφαση λογικής. Απολύτως λογική. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από το κόμμα μου αναμετριέμαι με τις δικές μου επιλογές. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν παραμονές του μνημονίου. Ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ. Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε επιλογή, έτσι ήταν τα πράγματα. Σε μεγάλες στροφές της ιστορίας τα ηθικά διλλήματα είναι δύο πέτρες που σε αλέθουν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο τραύμα που της άφησε η πολύκροτη υπόθεση ανάμεσα σε εκείνη και συνεργάτιδά της, την οποία και κατηγόρησε για απάτη που της προκάλεσε ζημία άνω των 200.000 ευρώ.

 

 

 

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα media είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησε, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν», αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη.

απάτη γκαζάκια Επίθεση ευρώ Ζούνη: Πέμη Τζώρτζογλου: χαστούκι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Σεισμός τώρα! Ταρακουνήθηκε η Αττική
Δε, 17 Νοέ 2025 23:33
Δημητρίου: Η οικογένεια της Τζένης Βάνου περνά στην αντεπίθεση, για τη δήλωση της Άντζελας το 2024
Δε, 17 Νοέ 2025 23:15
Αθήνα: Σε σοκ οι συνάδελφοί του! – Νεκρός, μόλις στα 49 του, ο…
Δε, 17 Νοέ 2025 23:08
Οι αστρολογικές εκπλήξεις της νέας εβδομάδας: Ποια 4 ζώδια δέχονται απρόοπτα και μεγάλες αλλαγές
Δε, 17 Νοέ 2025 23:03
Είδηση της τελευταίας στιγμής! Παραιτήθηκε, μετά από 33χρόνια στο Star και πήγε στο ΣΚΑΙ
Δε, 17 Νοέ 2025 22:44
Φρίκη και ανατριχίλα στη Δράμα! Σκότωσαν και α@@@@@…
Δε, 17 Νοέ 2025 22:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.