Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57

Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50

Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…

Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πένθος για τη δημοσιογράφο του Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου – Η συγκινητική ανάρτηση

Σα, 13 Απρ 2024 09:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δύσκολες στιγμές βιώνει η δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Katerina”, αφού “έφυγε” από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς της. Η Έλενα Πολυκάρπου έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θείου της, με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram, αποχαιρετώντας με λόγια αγάπης τον άνθρωπο που σημάδεψε τα καλοκαίρια της στην Κύπρο.

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου στο Instagram
«Ένα κρουασάν με ροδόσταμα ένα παιδί μπορεί να το κάνει ευτυχισμένο,μου το έφερνε ο θειος Μιχαλης μετά τα νυχτέρια του μου χτύπαγε το παράθυρο να ξυπνήσω να το φάω!!!Τοτε δεν καταλάβαινα πολλά τωρα ομως καταλαβαίνω,σήμερα πήγα και αγόρασα ενα κρουασαν ροδόσταμα αλλά δεν ειναι το ίδιο!!!
Ποσο σπουδαίο να έχεις πάρει αγάπη στην ζωή σου!!!

Όταν έχασα το πατερα μου εκείνος 35 και εγώ 11 βρήκα δυο μπαμπάδες που μας αγαπήσανε και εμένα και την αδερφη μου,μας φροντίσανε,μας νοιαστήκανε,μας καλόμαθαν ενώ και οι δυο είχαν δίκη τους οικογένεια!!!
Εχθες ο αγαπημένος μου θείος ο Μιχαλακης Αντωνιαδης έφυγε από την ζωή και σήμερα ήταν η δύσκολη μέρα και μάλλον ξαφνικά μεγάλωσα δεν είμαι ποια 12 και τα καλοκαίρια δεν θα ειναι τα ίδια το συρτάρι με τις σοκολάτες άδειασε ο παγωταρης δεν θα περνάει ξανα και όταν πηγαίνω στην Κύπρο δεν θα με περιμένει στην καρέκλα του!!!
Τέλος εποχής!!!
Δεν θα σε ξεχνάω ποτέ θείε Μιχαλακη ούτε εσένα αλλά ούτε όσα έκανες για εμάς!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Έλενα Πολυκάρπου.

«super – blog ανάρτηση για δημοσιογράφο Διάφορα Έλενα Κατερίνα πένθος Πολυκάρπου συγκινητική τι του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Ελλάδα: Τραγική είδηση! Νεκρή εκπαιδευτικός και σύζυγος γνωστού γιατρού σε σφοδρό τροχαίο – Είναι η…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:31
Ποια 4 ζώδια είναι «πρωταθλητές» της ζήλιας; Αν μπλέξεις μαζί τους “κάηκες”…
Κυ, 22 Φεβ 2026 12:03
Τα λάθος ρούχα που προσθέτουν χρόνια χωρίς να το καταλάβoυμε και φαινόμαστε γερασμένες – Ποια κρύβουν χρόνια!
Κυ, 22 Φεβ 2026 09:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.