Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η Καραμήτρου “έκλεισε” στόματα για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε – “Τελεία, παύλα, παράγραφος…”

Κυ, 18 Οκτ 2026 17:03

Υπόθεση – σοκ στον Βόλο: Φρίκη όσα τράβηξε κοριτσάκι από μητέρα “τέρας”

Κυ, 18 Οκτ 2026 14:49

Νέοι κανόνες: Τι αλλάζει με τις λαϊκές αγορές; Θα λειτουργούν και τα απογέυματα;

Κυ, 18 Οκτ 2026 14:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Περιστέρι:Απίστευτη ιστορία βίας.Την ξυλοκόπησε γιατί βγήκε θετικός το τεστ και του είπε να φύγει για να μην κολλήσει.

Κυ, 2 Ιαν 2022 21:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μία απίστευτη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου. Γυναίκα μήνυσε το σύζυγο της μετά από ξυλοδαρμό, γιατί του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό του self test για να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί της.

 

H γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές. Όλα ξεκίνησαν όταν του ζήτησε να κάνει ένα self test, το οποίο βγήκε θετικό.

 

H ίδια ζήτησε από τον άντρα της να φύγει από το σπίτι μέχρι να βγει αρνητικός. Εκείνος, όμως, φέρεται να την έπιασε από τα χέρια και να την χτύπησε. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας για βοήθεια και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

 

Η ίδια σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

 

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

 

Ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και ήταν σε συνεχείς καυγάδες με τη σύζυγο εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίο τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες.

 

Ο δικηγόρος του 46χρονου αναφέρει πως το ζευγάρι πλέον δεν είναι μαζί και εκείνος έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους.

test Βγήκε βίας.Την Γιατί Διάφορα είπε θετικός Ιστορία κολλήσει ξυλοκόπησε Περιστέρι:Απίστευτη φύγει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Καραμήτρου “έκλεισε” στόματα για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε – “Τελεία, παύλα, παράγραφος…”
Κυ, 18 Οκτ 2026 17:03
Υπόθεση – σοκ στον Βόλο: Φρίκη όσα τράβηξε κοριτσάκι από μητέρα “τέρας”
Κυ, 18 Οκτ 2026 14:49
Νέοι κανόνες: Τι αλλάζει με τις λαϊκές αγορές; Θα λειτουργούν και τα απογέυματα;
Κυ, 18 Οκτ 2026 14:43
Ελλάδα – Έκτακτο: Σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα
Κυ, 18 Οκτ 2026 14:40
Αρχίζει για 3 ζώδια μια περίοδος γεμάτη θετικές εξελίξεις – Το Σύμπαν τα βάζει σε νέα πανίσχυρη εποχή
Κυ, 18 Οκτ 2026 14:09
Μαζωνάκης: Συγκλόνισε ο Μητροπολίτης στο μνημόσυνο – Με 2 λέξεις είπε όλη την αλήθεια για τον Γιώργο
Κυ, 18 Οκτ 2026 12:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.