Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κρίσιμες ώρες για την Μαστροκώστα – Οι συγκινητικές στιγμές μέσα στο νοσοκομείο

Πα, 15 Μάι 2026 18:16

Σάλος με αυτό που είπε ο Γαϊτάνος για τον Akyla – Ξεσηκώθηκαν όλοι!

Πα, 15 Μάι 2026 18:06

Αυτό το χτένισμα κολακεύει περισσότερο μετά τα 50 – Χαρίζει φρεσκάδα και “κρύβει” χρόνια στο πρόσωπο

Πα, 15 Μάι 2026 17:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Περιστέρι-Δολοφονία 17χρονης:Το κινητό του δολοφόνου στη Θεσσαλονίκη,ο δικηγόρος και η χρήση του κινητού της Νικολέτας.

Σα, 6 Αυγ 2022 19:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο 21 ετών Πακιστανός που από την πρώτη στιγμή ήταν ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, έλεγε ότι θα παραδοθεί στις αρχές. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε έρθει σε επαφή και με δικηγόρο, για τα διαδικαστικά της παράδοσής του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ενώ έκανε όλα τα παραπάνω -ενδεχομένως για να «θολώσει τα νερά;» – ταυτόχρονα σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό! Αυτό έδειξαν και οι εξελίξεις αφού τελικά, συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία και… δεν παραδόθηκε.

Η Ελληνικές αρχές είχαν μοιράσει παντού -σε εσωτερικό και εξωτερικό- τις φωτογραφίες του Πακιστανού κι έτσι ήταν θέμα χρόνου να αναγνωριστεί. Ωστόσο, ένα λάθος του ίδιου, επίσπευσε τη σύλληψή του.

Τον πρόδωσε το κινητό της δολοφονημένης
Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε από νωρίς το newsit.gr, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χρησιμοποιούσε το δικό του κινητό όσο ήταν στην Ελλάδα, το οποίο όμως άφησε στην Θεσσαλονίκη.

Όταν πέρασε στην Βόρεια Μακεδονία άνοιξε αυτό της Νικολέτας, θεωρώντας πως πλέον έχει ξεφύγει. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία της 17χρονης, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα, και ειδοποιήθηκαν και οι αρχές σε χώρες των Βαλκανίων.

Με το «στίγμα» λοιπόν του κινητού τον εντόπισαν, το συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Τη Δευτέρα η απολογία του
Ο 21 ετών νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού, το οποίο είχε ασφυκτικό θάνατο.

Μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει και επίσημα για τη δολοφονία στο Περιστέρι. Αφού έφυγε από τον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

17χρονης:Το Διάφορα Δικηγόρος δολοφόνου Θεσσαλονίκη:Ο κινητό κινητού Νικολέτας. Περιστέρι-Δολοφονία χρήση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσιμες ώρες για την Μαστροκώστα – Οι συγκινητικές στιγμές μέσα στο νοσοκομείο
Πα, 15 Μάι 2026 18:16
Σάλος με αυτό που είπε ο Γαϊτάνος για τον Akyla – Ξεσηκώθηκαν όλοι!
Πα, 15 Μάι 2026 18:06
Αυτό το χτένισμα κολακεύει περισσότερο μετά τα 50 – Χαρίζει φρεσκάδα και “κρύβει” χρόνια στο πρόσωπο
Πα, 15 Μάι 2026 17:59
Eurovision 2026: Τι δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά για τον Ακύλα – Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής
Πα, 15 Μάι 2026 17:55
Ανατριχιαστική μαρτυρία γειτόνισσας για τα παιδιά στο Περιστέρι – Tο σχολείο, οι π@@@@ στα κορίτσια και το σοκαριστικό σκηνικό σε ταβέρνα
Πα, 15 Μάι 2026 12:46
Μάιος: 3 ζώδια δεν βρίσκουν ησυχία! ‘Έρχονται” ανατροπές από αλήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια
Πα, 15 Μάι 2026 12:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.