Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύρος: Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει – Τι δείχνουν οι κάμερες;

Πα, 24 Ιούλ 2026 22:39

Ραγδαία εξέλιξη στο διπλό έγκλημα στο Αίγιο – Αυτό που βρ’εθηκε στη Μαρία ανατρέπει όσα ξέραμε

Πα, 24 Ιούλ 2026 22:24

Πτώχευσε και επίσημα ελληνική αεροπορική εταιρεία – Αγώνας δρόμυο για τους εργαζόμενους

Πα, 24 Ιούλ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Περιστέρι-Δολοφονία 17χρονης:Το κινητό του δολοφόνου στη Θεσσαλονίκη,ο δικηγόρος και η χρήση του κινητού της Νικολέτας.

Σα, 6 Αυγ 2022 19:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο 21 ετών Πακιστανός που από την πρώτη στιγμή ήταν ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, έλεγε ότι θα παραδοθεί στις αρχές. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε έρθει σε επαφή και με δικηγόρο, για τα διαδικαστικά της παράδοσής του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ενώ έκανε όλα τα παραπάνω -ενδεχομένως για να «θολώσει τα νερά;» – ταυτόχρονα σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό! Αυτό έδειξαν και οι εξελίξεις αφού τελικά, συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία και… δεν παραδόθηκε.

Η Ελληνικές αρχές είχαν μοιράσει παντού -σε εσωτερικό και εξωτερικό- τις φωτογραφίες του Πακιστανού κι έτσι ήταν θέμα χρόνου να αναγνωριστεί. Ωστόσο, ένα λάθος του ίδιου, επίσπευσε τη σύλληψή του.

Τον πρόδωσε το κινητό της δολοφονημένης
Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε από νωρίς το newsit.gr, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χρησιμοποιούσε το δικό του κινητό όσο ήταν στην Ελλάδα, το οποίο όμως άφησε στην Θεσσαλονίκη.

Όταν πέρασε στην Βόρεια Μακεδονία άνοιξε αυτό της Νικολέτας, θεωρώντας πως πλέον έχει ξεφύγει. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία της 17χρονης, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα, και ειδοποιήθηκαν και οι αρχές σε χώρες των Βαλκανίων.

Με το «στίγμα» λοιπόν του κινητού τον εντόπισαν, το συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Τη Δευτέρα η απολογία του
Ο 21 ετών νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε τη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού, το οποίο είχε ασφυκτικό θάνατο.

Μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει και επίσημα για τη δολοφονία στο Περιστέρι. Αφού έφυγε από τον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

17χρονης:Το Διάφορα Δικηγόρος δολοφόνου Θεσσαλονίκη:Ο κινητό κινητού Νικολέτας. Περιστέρι-Δολοφονία χρήση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύρος: Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει – Τι δείχνουν οι κάμερες;
Πα, 24 Ιούλ 2026 22:39
Ραγδαία εξέλιξη στο διπλό έγκλημα στο Αίγιο – Αυτό που βρ’εθηκε στη Μαρία ανατρέπει όσα ξέραμε
Πα, 24 Ιούλ 2026 22:24
Πτώχευσε και επίσημα ελληνική αεροπορική εταιρεία – Αγώνας δρόμυο για τους εργαζόμενους
Πα, 24 Ιούλ 2026 22:15
Ένα βάρος θα φύγει από αυτά τα 3 ζώδια – Η κακοτυχία “τρέχει” μακριά και η αφθονία επιστρέφει
Πα, 24 Ιούλ 2026 19:33
Σοκ στην Καλλιθέα – Ήταν έγκυος και ο πρώην σύντροφός της έκανε κάτι φρικιαστικό
Πα, 24 Ιούλ 2026 19:25
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Αττική – Μεγάλο μπουρίνι σε εξέλιξη – Ρίχνει “καρέκλες”
Πα, 24 Ιούλ 2026 19:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.