Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Σοκ στη Θεσπρωτία, μετά τον σημερινό ισχυρό σεισμό! Άνθρωπος βρίσκεται..

Τρ, 17 Μαρ 2026 14:38

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός που σας πλησιάζει έχει κρυμμένα ψυχολογικά – Πώς να τον αποφύγετε;

Τρ, 17 Μαρ 2026 14:18

Αυτά τα 5 ζώδια γίνονται όλο και πιο όμορφα όταν μεγαλώνουν

Τρ, 17 Μαρ 2026 13:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος …

Τρ, 26 Νοέ 2024 15:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Καλοκαιρινός. Ο Γρηγόρης Καλοκαιρινός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία το 1981 ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «Βραδυνή». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος» καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» ως συντάκτης ύλης και, για πολλά χρόνια, ως εκκλησιαστικός συντάκτης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ «ο Γρηγόρης Καλοκαιρινός, άνθρωπος σοβαρός και εργατικός, διακρίθηκε για την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Εργάστηκε με ζήλο και σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Μαθήτευσε δίπλα στον Σπύρο Αλεξίου, «ιδρυτή» μια μεγάλης σχολής εκκλησιαστικών συντακτών και διακρίθηκε μεταξύ των κορυφαίων της γενιάς του, απολαμβάνοντας τον σεβασμό Αρχιερέων από όλο τον ορθόδοξο κόσμο».

Η κηδεία του Γρηγόρη Καλοκαιρινού θα γίνει αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 13:00, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου Γρηγόρη Καλοκαιρινού, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 74 ετών.

Ο Γρηγόρης Καλοκαιρινός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951. Τη δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε το 1981 ως συντάκτης ύλης στην εφ. «Βραδυνή». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημ. «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος» καθώς και στον Ρ/Σ «Αθήνα 9,84» ως συντάκτης ύλης και, για πολλά χρόνια, ως εκκλησιαστικός συντάκτης.

Ο Γρηγόρης Καλοκαιρινός, άνθρωπος σοβαρός και εργατικός, διακρίθηκε για την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Εργάστηκε με ζήλο και σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Μαθήτευσε δίπλα στον Σπύρο Αλεξίου, «ιδρυτή» μια μεγάλης σχολής εκκλησιαστικών συντακτών και διακρίθηκε μεταξύ των κορυφαίων της γενιάς του, απολαμβάνοντας τον σεβασμό Αρχιερέων από όλο τον ορθόδοξο κόσμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του. Η κηδεία του Γρηγόρη Καλοκαιρινού θα γίνει αύριο Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, στις 13:00, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας».

….. δημοσιογράφος Διάφορα Πέθανε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Σοκ στη Θεσπρωτία, μετά τον σημερινό ισχυρό σεισμό! Άνθρωπος βρίσκεται..
Τρ, 17 Μαρ 2026 14:38
Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός που σας πλησιάζει έχει κρυμμένα ψυχολογικά – Πώς να τον αποφύγετε;
Τρ, 17 Μαρ 2026 14:18
Αυτά τα 5 ζώδια γίνονται όλο και πιο όμορφα όταν μεγαλώνουν
Τρ, 17 Μαρ 2026 13:55
Συναγερμός! Kρούσματα μηνιγγίτιδας που ξεκίνησαν από ένα… ηλεκτρονικό τσιγάρο!
Τρ, 17 Μαρ 2026 11:32
Αυτές είναι οι παθήσεις που πεθαίνουν πιο συχνά οι Έλληνες – Ανατροπή με την πρώτη θέση
Τρ, 17 Μαρ 2026 11:27
Σκάνδαλο με τα ελληνικά αυγά! Οι καταναλωτές τα αγοράζουν και δεν παίρνουν χαμπάρι τι συμβαίνει!
Τρ, 17 Μαρ 2026 09:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.