Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζωγράφου: Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα μέσα στο σούπερ μάρκετ, που τους “πάγωσε” όλους – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια!

Τρ, 23 Δεκ 2025 22:13

«Πόρωση»: Το ορθογραφικό λάθος στη λέξη που το 95% των Ελλήνων νομίζει ότι γράφει σωστά

Τρ, 23 Δεκ 2025 22:05

Κρήτη – Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού: Τι δείχνουν οι κάμερες του σούπερ μάρκετ; Πού βρίσκεται ο Αλέξης;

Τρ, 23 Δεκ 2025 21:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Πα, 24 Δεκ 2021 12:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ηταν γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των 5 συνιδρυτών – αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center»
Την τελευταία του πνοή, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, άφησε την Τετάρτη σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

 

Ο Φρειδερίκος ήταν γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των 5 συνιδρυτών – αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center».

 

Τα πέντε αδέρφια που ίδρυσαν τα καταστήματα είναι: Ο Γιώργος, ο Γιάννης, ο Νίκος, ο Αργύρης και ο Κώστας. Όλοι τους είχαν κατέβει απ’ το χωριό τους, τις Μίκρες (σημερινά Χοντέικα) στην Αθήνα την εποχή της μεγάλης αστικοποίησης για ένα καλύτερο αύριο. Η κλίση τους, όπως αποδείχθηκε, ήταν το εμπόριο.

 

Ξεκίνησαν ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών της εποχής, τα οποία διέθεταν στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. Αργότερα, «αναβαθμίστηκαν» καθώς ανέλαβαν τη λειτουργία ενός περιπτέρου επί της οδού Ομήρου. Το 1967, με τις πρώτες οικονομίες τους κατάφεραν να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα ακριβώς απέναντι από το περίπτερο της Ομήρου. Έχοντας πιάσει το σφυγμό της αγοράς και τις οικονομικές αλλαγές που συντελούνται στις κοινωνίες των αστικών κέντρων απευθύνθηκαν αποκλειστικά σε γυναίκες.

 

Η επιτυχία ήταν άμεση θέτοντας έτσι τις βάσεις γι αυτό που εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών -και όχι μόνο- στη χώρα. Με το πέρασμα των χρόνων εξάλλου η προϊοντική γκάμα διαρκώς θα επεκτείνεται, από προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και είδη για το σπίτι, ως αξεσουάρ, κοσμήματα κοκ. Η στόχευση στη γυναίκα καταναλωτή θα παραμείνει, ωστόσο πλέον τα καταστήματα τους θα απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε παιδιά φθάνοντας να θεωρούνται πλέον μία σημαντική δύναμη στο λιανεμπόριο.

 

Τον Ιούνιο του 2020 είχε πεθάνει από καρκίνο και ο θείος του Φρειδερίκου, Γιάννης Χόντος, σε ηλικία 67 ετών. Ο Γιάννης Χόντος είχε χάσει τη γυναίκα του επίσης από καρκίνο.

Διάφορα ετών) ηλικία Πέθανε Φρειδερίκος Χόντος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζωγράφου: Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα μέσα στο σούπερ μάρκετ, που τους “πάγωσε” όλους – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια!
Τρ, 23 Δεκ 2025 22:13
«Πόρωση»: Το ορθογραφικό λάθος στη λέξη που το 95% των Ελλήνων νομίζει ότι γράφει σωστά
Τρ, 23 Δεκ 2025 22:05
Κρήτη – Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού: Τι δείχνουν οι κάμερες του σούπερ μάρκετ; Πού βρίσκεται ο Αλέξης;
Τρ, 23 Δεκ 2025 21:59
Έκτακτο – Θρίλερ με αεροσκάφος που συνετρίβη
Τρ, 23 Δεκ 2025 21:52
3 ζώδια δεν θα ηρεμήσουν ούτε τις γιορτές – Θα γίνουν “μαλλιά κουβάρια” με την οικογένεια
Τρ, 23 Δεκ 2025 18:28
Χαμός με Σκορδά – Μικρούτσικο – Το σχόλιο που “άναψε” φωτιές – “Προσβάλλεις και μένα και το κανάλι…”
Τρ, 23 Δεκ 2025 18:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.