Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις Ιουνίου 2026 – Πότε θα πληρωθούν; Τι αλλάζει;

Τε, 29 Απρ 2026 08:18

Μαγνησία: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία! Φρικιαστικό αυτό που αντίκρισε ο γιος της, στις 5.30…

Τε, 29 Απρ 2026 08:14

Σπάνιο φαινόμενο τον Μάΐο: Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά – Αλλαγές στα οικονομικά και πιέσεις…

Τρ, 28 Απρ 2026 22:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Πα, 24 Δεκ 2021 12:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ηταν γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των 5 συνιδρυτών – αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center»
Την τελευταία του πνοή, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, άφησε την Τετάρτη σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

 

Ο Φρειδερίκος ήταν γιος του Αργύρη Χόντου, εκ των 5 συνιδρυτών – αδελφών των πολυκαταστημάτων «Hondos Center».

 

Τα πέντε αδέρφια που ίδρυσαν τα καταστήματα είναι: Ο Γιώργος, ο Γιάννης, ο Νίκος, ο Αργύρης και ο Κώστας. Όλοι τους είχαν κατέβει απ’ το χωριό τους, τις Μίκρες (σημερινά Χοντέικα) στην Αθήνα την εποχή της μεγάλης αστικοποίησης για ένα καλύτερο αύριο. Η κλίση τους, όπως αποδείχθηκε, ήταν το εμπόριο.

 

Ξεκίνησαν ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών της εποχής, τα οποία διέθεταν στους υπάλληλους της Τράπεζας της Ελλάδος και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. Αργότερα, «αναβαθμίστηκαν» καθώς ανέλαβαν τη λειτουργία ενός περιπτέρου επί της οδού Ομήρου. Το 1967, με τις πρώτες οικονομίες τους κατάφεραν να ανοίξουν το πρώτο κατάστημα ακριβώς απέναντι από το περίπτερο της Ομήρου. Έχοντας πιάσει το σφυγμό της αγοράς και τις οικονομικές αλλαγές που συντελούνται στις κοινωνίες των αστικών κέντρων απευθύνθηκαν αποκλειστικά σε γυναίκες.

 

Η επιτυχία ήταν άμεση θέτοντας έτσι τις βάσεις γι αυτό που εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών -και όχι μόνο- στη χώρα. Με το πέρασμα των χρόνων εξάλλου η προϊοντική γκάμα διαρκώς θα επεκτείνεται, από προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και είδη για το σπίτι, ως αξεσουάρ, κοσμήματα κοκ. Η στόχευση στη γυναίκα καταναλωτή θα παραμείνει, ωστόσο πλέον τα καταστήματα τους θα απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε παιδιά φθάνοντας να θεωρούνται πλέον μία σημαντική δύναμη στο λιανεμπόριο.

 

Τον Ιούνιο του 2020 είχε πεθάνει από καρκίνο και ο θείος του Φρειδερίκου, Γιάννης Χόντος, σε ηλικία 67 ετών. Ο Γιάννης Χόντος είχε χάσει τη γυναίκα του επίσης από καρκίνο.

Διάφορα ετών) ηλικία Πέθανε Φρειδερίκος Χόντος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις Ιουνίου 2026 – Πότε θα πληρωθούν; Τι αλλάζει;
Τε, 29 Απρ 2026 08:18
Μαγνησία: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία! Φρικιαστικό αυτό που αντίκρισε ο γιος της, στις 5.30…
Τε, 29 Απρ 2026 08:14
Σπάνιο φαινόμενο τον Μάΐο: Τα 3 ζώδια που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά – Αλλαγές στα οικονομικά και πιέσεις…
Τρ, 28 Απρ 2026 22:27
Ποια είναι η Ελένη Αντωνίου, η διαιτητής της Super League, που συνέβαλε τον 89χρονο μακελάρη της Αθήνας
Τρ, 28 Απρ 2026 22:21
Ελλάδα – Έχουν πάθει όλοι σοκ! Τραγωδία με διευθύντρια δημοτικού σχολείου – “Κλειδί” τα τελευταία λόγια στον σύζυγο της
Τρ, 28 Απρ 2026 22:07
Σοβαρό ατύχημα για τη Βάσια Παναγοπούλου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – “Ούρλιαζε από τους πόνους…”
Τρ, 28 Απρ 2026 22:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.