Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…

Πα, 1 Μάι 2026 10:07

Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!

Πα, 1 Μάι 2026 09:31

Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…

Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανe ξεχασμένη και Πάμφτωχη: Τη βρήκαν νeκρή 2 μέρες μετά την αγαπημένη ηθοποιό

Σα, 5 Οκτ 2024 22:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός που πρέπει να γνωρίζουμε την ιστορία της

Το πραγματικό της επώνυμο ήταν Χανδάνου. Σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου και στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Το επώνυμο Νοταρά το πήρε από το δρόμο που βρισκόταν η δραματική σχολή στην οποία φοιτούσε.

Ως ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής (Κατερίνα, Νέζερ, Λαμπέτη, Χορν). Εμφανίστηκε και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Αξέχαστη θα μείνει η επιβλητική της φωνή. Μεταξύ των ερμηνειών της περιλαμβάνεται ένα τραγούδι σε στίχους του Ζαν-Πωλ Σαρτρ και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, με τίτλο «Στην Οδό του Μπλαμαντώ». Κύκνειο άσμα της αποτέλεσε η συνεργασία της με τον τελευταίο, στην «Πορνογραφία», το 1981.

Πασίγνωστη έγινε και μέσα από τις ατάκες της, όπως το «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» και το «Μπουρλότο». Άφησε εποχή με τις ερμηνείες της στις ταινίες «Αχ, αυτή η γυναίκα μου», «Η χαρτοπαίχτρα», αλλά και στο θέατρο στην «Πορνογραφία» (1981) και στο ραδιόφωνο ως «Η κυρία Κυριακή» (η τελευταία ήταν ραδιοφωνική παραγωγή του Κώστα Π. Παναγιωτόπουλου).

Το τέλος – Πέθανε εντελώς μόνη και αβοήθητη, σε διαμέρισμα που διέμενε επί της πλατείας Κουμουνδούρου, στον αριθμό 22, το ενοίκιο του οποίου πλήρωνε κάποιος νέος επιχειρηματίας θαυμαστής της, που έμεινε όμως άγνωστος. Τη βρήκαν δύο ημέρες αργότερα μετά από αναζήτηση από τους ανθρώπους παρακείμενου εστιατορίου που συνήθιζε να πηγαίνει. Η αστυνομία διέρρηξε την πόρτα και τη βρήκε νεκρή στις 13 Ιουνίου του 1985.

Κηδεύτηκε σε στενό κύκλο στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου παρουσία της Αλίκης Γεωργούλη και της Ντίνας Κώνστα. Οι μόνοι της απόγονοι ήταν ανίψια.

Δείτε το βίντεο – Η συγκινητική ιστορία της Σαμφώς Nοταρά


αγαπημένη βρήκαν Διάφορα ηθοποιό και μέρες μετά νεκρή ξεχασμένη Πάμφτωχη: Πέθανε την τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…
Πα, 1 Μάι 2026 10:07
Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!
Πα, 1 Μάι 2026 09:31
Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…
Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Δούσης: Υποκλίνονται όλοι! Τα είπε όλα με 3 λέξεις για τα πατίνια – “Τα έχετε κάνει σ@@@@…να κάνει το γ@@@νο”
Πα, 1 Μάι 2026 09:24
Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου, που βρήκε φρικτό θάνατο! Ποιος του αγόρασε το πατίνι;
Πε, 30 Απρ 2026 23:10
«Κατέβασέ το, αλλιώς…» – Το έλα να δεις με τον Μπογδάνο και τον 23χρονο από την Κεφαλονιά – Οι απειλές για το…
Πε, 30 Απρ 2026 22:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.