Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έλυσε” τη σιωπή του ο ταξιτζής του Μαζωνάκη και είπε την αλήθεια (Βίντεο)

Κυ, 13 Σεπ 2026 22:24

Μαζωνάκης: Ράκος η αδελφή του, Βάσω, στην εκκλησία – Σπάραζε η Μαρία και ο πατέρας του (Βίντεο)

Κυ, 13 Σεπ 2026 20:20

Μαζωνάκης: Συγκινητικές στιγμές έξω από την εκκλησία – Κόσμος στα μπαλκόνια και στους δρόμους κλαίει και τραγουδάει “Ώρες μικρές”

Κυ, 13 Σεπ 2026 19:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέθανe ξεχασμένη και Πάμφτωχη: Τη βρήκαν νeκρή 2 μέρες μετά την αγαπημένη ηθοποιό

Σα, 5 Οκτ 2024 22:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μια σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός που πρέπει να γνωρίζουμε την ιστορία της

Το πραγματικό της επώνυμο ήταν Χανδάνου. Σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου και στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Το επώνυμο Νοταρά το πήρε από το δρόμο που βρισκόταν η δραματική σχολή στην οποία φοιτούσε.

Ως ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής (Κατερίνα, Νέζερ, Λαμπέτη, Χορν). Εμφανίστηκε και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Αξέχαστη θα μείνει η επιβλητική της φωνή. Μεταξύ των ερμηνειών της περιλαμβάνεται ένα τραγούδι σε στίχους του Ζαν-Πωλ Σαρτρ και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, με τίτλο «Στην Οδό του Μπλαμαντώ». Κύκνειο άσμα της αποτέλεσε η συνεργασία της με τον τελευταίο, στην «Πορνογραφία», το 1981.

Πασίγνωστη έγινε και μέσα από τις ατάκες της, όπως το «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» και το «Μπουρλότο». Άφησε εποχή με τις ερμηνείες της στις ταινίες «Αχ, αυτή η γυναίκα μου», «Η χαρτοπαίχτρα», αλλά και στο θέατρο στην «Πορνογραφία» (1981) και στο ραδιόφωνο ως «Η κυρία Κυριακή» (η τελευταία ήταν ραδιοφωνική παραγωγή του Κώστα Π. Παναγιωτόπουλου).

Το τέλος – Πέθανε εντελώς μόνη και αβοήθητη, σε διαμέρισμα που διέμενε επί της πλατείας Κουμουνδούρου, στον αριθμό 22, το ενοίκιο του οποίου πλήρωνε κάποιος νέος επιχειρηματίας θαυμαστής της, που έμεινε όμως άγνωστος. Τη βρήκαν δύο ημέρες αργότερα μετά από αναζήτηση από τους ανθρώπους παρακείμενου εστιατορίου που συνήθιζε να πηγαίνει. Η αστυνομία διέρρηξε την πόρτα και τη βρήκε νεκρή στις 13 Ιουνίου του 1985.

Κηδεύτηκε σε στενό κύκλο στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου παρουσία της Αλίκης Γεωργούλη και της Ντίνας Κώνστα. Οι μόνοι της απόγονοι ήταν ανίψια.

Δείτε το βίντεο – Η συγκινητική ιστορία της Σαμφώς Nοταρά


αγαπημένη βρήκαν Διάφορα ηθοποιό και μέρες μετά νεκρή ξεχασμένη Πάμφτωχη: Πέθανε την τι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έλυσε” τη σιωπή του ο ταξιτζής του Μαζωνάκη και είπε την αλήθεια (Βίντεο)
Κυ, 13 Σεπ 2026 22:24
Μαζωνάκης: Ράκος η αδελφή του, Βάσω, στην εκκλησία – Σπάραζε η Μαρία και ο πατέρας του (Βίντεο)
Κυ, 13 Σεπ 2026 20:20
Μαζωνάκης: Συγκινητικές στιγμές έξω από την εκκλησία – Κόσμος στα μπαλκόνια και στους δρόμους κλαίει και τραγουδάει “Ώρες μικρές”
Κυ, 13 Σεπ 2026 19:03
Δεν είναι μόνο ο Μαζωνάκης! Άλλος ένας θάνατος γνωστής Ελληνίδας σε ιατρείο που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Κυ, 13 Σεπ 2026 16:54
14-20/9: Η τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια – Το Σύμπαν τους φέρνει αφθονία και δεύτερες ευκαιρίες
Κυ, 13 Σεπ 2026 14:51
Τι συνέβαινε πραγματικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη; Στενός του συνεργάτης «σπάει» τη σιωπή του
Κυ, 13 Σεπ 2026 14:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.