Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια φοβούνται μη μείνουν μόνα τους! Δεν λένε ποτέ “όχι” για να μη σε χάσουν!

Δε, 6 Απρ 2026 00:54

Τι τρώμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τι απαγορεύεται να ακουμπήσεις – Λίγοι το γνωρίζουν!

Δε, 6 Απρ 2026 00:12

Νύχτα τρόμου στη Χαλκίδα! Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι – Ακούστηκε ένα μπαμ και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που…

Δε, 6 Απρ 2026 00:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πετράλωνα:Ταυτοποιήθηκε το θύμα.Ήταν ο δράστης της επίθεσης στην πλατεία Βάθη.Οι 14 σφαίρες και τα τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Κυ, 4 Σεπ 2022 19:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην ταυτοποίηση του θύματος της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε στα Πετράλωνα προχώρησαν οι Αρχές. Όπως προκύπτει, το θύμα ήταν ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας των δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθη.

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα αναγνωρίστηκε από έναν από τους δύο τραυματίες της επίθεσης στην πλατεία Βάθη.

Ο τραυματίας στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς δήλωσε ότι δεν γνώριζε το θύμα, ούτε είχε ιδέα για τις παράνομες δραστηριότητές του.
Ο ίδιος κατέθεσε ότι τραυματίστηκε, όταν βλέποντας τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται, επιχείρησε να παρέμβει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς, καθώς στον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν συνολικά 15 κάλυκες.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το CNN Greece, φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στον τόπο του εγκλήματος, με το θύμα να βρίσκεται αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα των Πετραλώνων είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής. Έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας με ηλικίες από 20 έως 30 χρόνων. Μάλιστα, έχει απασχολήσει το 2022 για υπόθεση ναρκωτικών διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Από τις 14 σφαίρες οι πέντε τον έχουν πλήξει σε κεφάλι και στήθος. Δεν εντοπίστηκαν κλειδιά πάνω του, ούτε αυτοκίνητο. Μόνο ένα κινητό, ένας φορτιστής και 5.000 ευρώ.

Δεδομένης της επιβεβαίωσης της ταυτότητας του θύματος, η μαφιόζικη επίθεση στα Πετράλωνα σχετίζεται άμεσα με την διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθη και θεωρείται ως αντίποινα για αυτή.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως αμέσως μετά τους πυροβολισμούς είδε δύο άτομα να τρέχουν μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Βάθη.Οι Διάφορα διαφορετικά δράστης επίθεσης θύμα.Ήταν Πετράλωνα:Ταυτοποιήθηκε πλατεία στην στοιχεία σφαίρες. ταυτότητας τρία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια φοβούνται μη μείνουν μόνα τους! Δεν λένε ποτέ “όχι” για να μη σε χάσουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:54
Τι τρώμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τι απαγορεύεται να ακουμπήσεις – Λίγοι το γνωρίζουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:12
Νύχτα τρόμου στη Χαλκίδα! Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι – Ακούστηκε ένα μπαμ και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που…
Δε, 6 Απρ 2026 00:03
Σοκ στη Χίο! «Έδεσε στο κ@@@@ τα…» – Το βίντεο που είδαν οι Αρχές έδειχνε όλο τον εφιάλτη του…
Κυ, 5 Απρ 2026 23:44
Έκτακτο – Εύβοια – Οι πρώτες πληροφορίες! Χάθηκαν 8 άτομα σε…
Κυ, 5 Απρ 2026 21:48
Χαμός με τα πασχαλινά ατομικά τσουρεκάκια αγαπημένης μαγέιρισσας! Έδωσε για 1η φορά την συνταγή κι όλες τα φτιάχνουν σαν… τρελές
Κυ, 5 Απρ 2026 16:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.