Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη και ανατριχίλα στην Κύπρο! Πρωτοφανές περιστατικό! Μητέρα δ@@@@@ το παιδί της…

Τρ, 21 Απρ 2026 15:48

Η τ@@@ «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ, που πέθανε η Μυρτώ;

Τρ, 21 Απρ 2026 14:42

Σε αυτά τα 4 ζώδια το Σύμπαν “χαρίζει” απλόχερα αφθονία και τεράστιες ευκαιρίες

Τρ, 21 Απρ 2026 12:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέτρος Φιλιππίδης:Αυτή είναι απόφαση της εισαγγελέως για την πρώτη καταγγέλλουσα.Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε…..

Πα, 13 Ιαν 2023 12:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η εισαγγελική λειτουργός στάθμισε ότι στις καταθέσεις της πρώτης καταγγέλλουσας υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές και διαφοροποιήσεις τις οποίες και περιέγραψε
Την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας Στέλλα Στόγια από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώ συνεχίζεται η αγόρευση της για τις άλλες δύο αξιόποινες πράξεις που αφορούν σε απόπειρες βιασμού σε βάρος άλλων δύο γυναικών.

«Εκτιμώντας όλο το αποδεικτικό υλικό αδυνατώ καταλήξω στο τι ακριβώς συνέβη. Έχω αμφιβολίες. Μπορεί να συνέβησαν τα γεγονότα όπως τα λέει η καταγγέλλουσα στο δικαστήριο, αλλά το δικαστήριο δε μπορεί να καταδικάσει με αμφιβολίες. Οι διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις της πρώτης καταγγέλλουσας δεν είναι λεπτομέρειες. Υπάρχουν αμφιβολίες για το τι ακριβώς συνέβη» τόνισε στην αγόρευση της η εισαγγελέας, ολοκληρώνοντας το πρώτο κεφάλαιο που αφορούσε στην τετελεσμένη αξιόποινη πράξη που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο για το Πέτρο Φιλιππίδη.

Για την πρώτη καταγγέλλουσα
Η εισαγγελική λειτουργός στάθμισε ότι στις καταθέσεις της πρώτης καταγγέλλουσας υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές και διαφοροποιήσεις τις οποίες και περιέγραψε.

«Σε ερωτήσεις προς την καταγγέλλουσα για τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν στις καταθέσεις της εκείνη υποστήριξε: «Ήταν όλα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Όταν μου τα θύμισε ο Παναγιώτης (φίλος της), ήταν σαν να άνοιξε αυτή την πόρτα».

» Η καταγγέλλουσα σε τρία διαφορετικά όργανα κατέθεσε διαφορετική αποτύπωση των γεγονότων. Αλλά στο ΣΕΗ, αλλά στον εισαγγελέα, αλλά στην ανάκριση. Γιατί δεν είπε στον εισαγγελέα όσα είπε στον ανακριτή. Η καταγγέλλουσα προσήλθε στον εισαγγελέα για να καταγγείλει όσα υπέστη, όχι να τα χαρακτηρίσει νομικά. Το τόσο σοβαρό γεγονός το καταθέτει πρώτη φορά στην ανακρίτρια. Αν το είχε καταθέσει στον εισαγγελέα θα είχα διαφορετική τοποθέτηση, δεχόμενη ότι στο ΣΕΗ ήθελε να καταγράψει μια καταγγελία. Ανακάλυπτε όμως κάτι νέο σε κάθε επόμενο στάδιο».

Πόση είναι η περιουσία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Τι απέγινε ο θησαυρός στο Τατόι
Αυτές οι διαφοροποιήσεις δημιούργησαν ερωτηματικά στην εισαγγελέα της έδρας.

«Μου προκάλεσε εντύπωση ότι σε αίτημα για αναπαράσταση η πρώτη καταγγέλουσα είπε: «Θα δεχτώ να γίνει αναπαράσταση αν το κάνει ο ίδιος. Μπορεί;».

Στη συνέχεια, είπε ότι ήταν χιούμορ και ειρωνεία και πως το θεωρεί αναχρονιστικό. «Επιτρέψτε μου όμως ότι με το βιαστή σου δε μπορείς να κανείς χιούμορ. Θα εκτιμηθεί και η συμπεριφορά του θύματος. Το θύμα δεν απολογείται για τη συμπεριφορά του, αλλά αξιολογείται η κατάθεσή του».

«Είναι απόφαση Διάφορα Εισαγγελέως. καταγγέλλουσα.Ο κρίθηκε….. Πέτρος πρώτη Φιλιππίδης: Φιλιππίδης:Αυτή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη και ανατριχίλα στην Κύπρο! Πρωτοφανές περιστατικό! Μητέρα δ@@@@@ το παιδί της…
Τρ, 21 Απρ 2026 15:48
Η τ@@@ «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ, που πέθανε η Μυρτώ;
Τρ, 21 Απρ 2026 14:42
Σε αυτά τα 4 ζώδια το Σύμπαν “χαρίζει” απλόχερα αφθονία και τεράστιες ευκαιρίες
Τρ, 21 Απρ 2026 12:47
Ελλάδα: Μεγάλη αγωνία και μυστήριο! Αυτή είναι η μητέρα τριών παιδιών που ψάχνουν! Το “κλειδί” της υπόθεσης
Τρ, 21 Απρ 2026 12:24
Με αυτό το κόλπο θα βράζετε τις πατάτες δύο φορές πιο γρήγορα! – Λίγοι το γνωρίζουν…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:38
Κεφαλονιά: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη Μυρτώ και τη λέει το κινητό της! Δεν το έχει πει κανείς, μέχρι σήμερα…
Τρ, 21 Απρ 2026 09:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.