Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”

Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20

Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του

Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19

21 – 27/9: 3 ζώδια θα καταφέρουν αυτό που επιθυμούν – Τους ακολουθούν η τύχη και η αφθονία

Κυ, 20 Σεπ 2026 09:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέτρος Φιλιππίδης:Το γράμμα του ηθοποιού στον γιο του. Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες…..

Πε, 22 Σεπ 2022 15:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το φως της δημοσιότητας είδε το γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη, με το οποίο καλεί τον γιο του να ανοίξει έναν δικό του δρόμο, ενώ τον προτρέπει να αποστασιοποιηθεί από το παρελθόν.

Το γράμμα αυτό το είχε γράψει ο ηθοποιός, πολύ πριν ανοίξει ο κύκλος των καταγγελιών και των αποκαλύψεων και τονίζει, το πόσο πολύ θαυμάζει τον μονάκριβο γιο του, Δημήτρη.
«Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου, του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, της Ευαγγελίας του Νίκου και της Ελένης».

«Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από τον θαυμασμό μου σε εσένα θαυμάζω όλη τη νέα γενιά. Όλους τους νέους ανθρώπους που είμαι σίγουρος ότι πέρα από τις αντιξοότητες, τις άθλιες συνθήκες παγκοσμιοποιημένης διαβίωσης, θα βγείτε καθαροί, μεγάλοι, ώριμοι, δημιουργικοί, επαναστάτες και ελεύθεροι. Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου, να ανοίξεις ένα δρόμο δικό σου, γιατί πρέπει και γιατί μπορείς».

«Παιδί μου μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου, άκου τη σωστά και αυτή θα σε οδηγήσει στο φως. Αυτόν θαυμάζω λοιπόν εγώ, σε αυτόν ελπίζω, σε αυτόν επενδύω, σε αυτόν ποντάρω, σε αυτόν στοιχηματίζω, σε αυτόν και σε όλους τους συμμαθητές σου. Το μόνο που χρειάζεστε και εσύ και οι «φίλοι σου» είναι η ευχή μου. Αυτή την έχετε. Βοηθήστε μας να βγούμε στο φως μαζί σας. Για όση ζωή μας απομένει. Γιατί η ζωή είναι δική σας. Με την αγάπη μου, ο πατέρας σου» έγραφε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Εύχομαι γράμμα Διάφορα ηθοποιού καθόλου μοιάσεις πατεράδες….. Πέτρος στον στους Φιλιππίδης:Το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Το μήνυμα που “καίει” τη γιατρό και εξηγεί τι έγινε – “Ασ’ τα, του έδωσε…”
Κυ, 20 Σεπ 2026 12:20
Αυτό το τραγούδι έγραψε ο Πάριος για τον Μαζωνάκη – Προφητικά τα λόγια του
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:19
21 – 27/9: 3 ζώδια θα καταφέρουν αυτό που επιθυμούν – Τους ακολουθούν η τύχη και η αφθονία
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:09
Ανέβηκε κι άλλο ο Μαζωνάκης στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής – Σε ποια θέση βρίσκεται και ποια τραγούδια του τρεντάρουν
Κυ, 20 Σεπ 2026 09:05
«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται
Σα, 19 Σεπ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.