Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρίτη 23 Ιουνίου: Δικαίωση και άλμα επιτυχίας για 3 ζώδια

Τρ, 23 Ιούν 2026 00:05

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουλίου – Οι δύο ημερομηνίες

Δε, 22 Ιούν 2026 23:29

Φωτια στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικης

Δε, 22 Ιούν 2026 23:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πέτρος Φιλιππίδης:Το γράμμα του ηθοποιού στον γιο του. Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες…..

Πε, 22 Σεπ 2022 15:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το φως της δημοσιότητας είδε το γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη, με το οποίο καλεί τον γιο του να ανοίξει έναν δικό του δρόμο, ενώ τον προτρέπει να αποστασιοποιηθεί από το παρελθόν.

Το γράμμα αυτό το είχε γράψει ο ηθοποιός, πολύ πριν ανοίξει ο κύκλος των καταγγελιών και των αποκαλύψεων και τονίζει, το πόσο πολύ θαυμάζει τον μονάκριβο γιο του, Δημήτρη.
«Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου, του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, της Ευαγγελίας του Νίκου και της Ελένης».

«Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από τον θαυμασμό μου σε εσένα θαυμάζω όλη τη νέα γενιά. Όλους τους νέους ανθρώπους που είμαι σίγουρος ότι πέρα από τις αντιξοότητες, τις άθλιες συνθήκες παγκοσμιοποιημένης διαβίωσης, θα βγείτε καθαροί, μεγάλοι, ώριμοι, δημιουργικοί, επαναστάτες και ελεύθεροι. Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου, να ανοίξεις ένα δρόμο δικό σου, γιατί πρέπει και γιατί μπορείς».

«Παιδί μου μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου, άκου τη σωστά και αυτή θα σε οδηγήσει στο φως. Αυτόν θαυμάζω λοιπόν εγώ, σε αυτόν ελπίζω, σε αυτόν επενδύω, σε αυτόν ποντάρω, σε αυτόν στοιχηματίζω, σε αυτόν και σε όλους τους συμμαθητές σου. Το μόνο που χρειάζεστε και εσύ και οι «φίλοι σου» είναι η ευχή μου. Αυτή την έχετε. Βοηθήστε μας να βγούμε στο φως μαζί σας. Για όση ζωή μας απομένει. Γιατί η ζωή είναι δική σας. Με την αγάπη μου, ο πατέρας σου» έγραφε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Εύχομαι γράμμα Διάφορα ηθοποιού καθόλου μοιάσεις πατεράδες….. Πέτρος στον στους Φιλιππίδης:Το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου: Δικαίωση και άλμα επιτυχίας για 3 ζώδια
Τρ, 23 Ιούν 2026 00:05
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουλίου – Οι δύο ημερομηνίες
Δε, 22 Ιούν 2026 23:29
Φωτια στην Κερατέα – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικης
Δε, 22 Ιούν 2026 23:17
Θλίψη! Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές
Δε, 22 Ιούν 2026 20:05
Πρόβλημα υγείας βγάζει την Καίτη Γαρμπή εκτός σκηνής
Δε, 22 Ιούν 2026 19:46
Έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας λόγω της φωτιάς – Διπλό το μέτωπο – Εκτροπή της κυκλοφορίας
Δε, 22 Ιούν 2026 19:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.