Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιατί στις 12 Αυγούστου όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον ουρανό – Κάτι πολύ σπάνιο θα συμβεί

Πε, 6 Αυγ 2026 21:47

Αν αποφύγετε αυτούς τους 3 κινδύνους στη μέση ηλικία μπορείτε να κερδίσετε έως 13 χρόνια ζωής χωρίς άνοια

Πε, 6 Αυγ 2026 21:23

Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και… σκόρπισε τον τρόμο

Πε, 6 Αυγ 2026 21:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πηγή Δεβετζή: Παράγοντας του αθλητισμού με παρενόχλησε – «Κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ»

Πε, 23 Σεπ 2021 14:26 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μια ιδιαίτερα συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρηση η Πηγή Δεβετζή για την περίοδο που έκανε τα πρώτα μεγάλα της βήματα στον χώρο του Αθλητισμού. Μιλώντας στον ALPHA, αποκάλυψε ότι όταν ήρθε στην Αθήνα από την επαρχεία για την Εθνική ομάδα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του αθλητισμού.

 

«Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ένα κορίτσι από την επαρχία με αρχές και πατέρα δάσκαλο καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν είχα την πονηράδα ότι θα με πλησιάσει άνθρωπος για να με εκμεταλλευτεί» είπε η Πηγή Δεβετζή. Και πρόσθεσε: «Γνώρισα έναν άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί».

 

 

«Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω», είπε.

 

«Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω»

Περιγράφοντας το προφίλ του άνδρα που την παρενόχλησε, η Πηγή Δεβετζή είπε ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα γιατί έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, ήταν γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω».
«Εμένα με είχε πάρει ο πατέρας μου από το χέρι και με είχε φέρει στην Αθήνα για πρωταθλητισμό. Πού να φανταστεί ο άνθρωπος αυτός και πώς να το πω. Αυτός έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου γιατί ο πατέρας μου θα έλεγε να έρθει να με πάρει. Μετά ήμουν πολύ επιθετική με τους άνδρες» συμπλήρωσε η Πηγή Δεβετζή.

“έριξε” αθλητισμού Δεβετζή: καναπέ» κατέβασε παντελόνι παράγοντας παρενόχλησε Πηγή: στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί στις 12 Αυγούστου όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον ουρανό – Κάτι πολύ σπάνιο θα συμβεί
Πε, 6 Αυγ 2026 21:47
Αν αποφύγετε αυτούς τους 3 κινδύνους στη μέση ηλικία μπορείτε να κερδίσετε έως 13 χρόνια ζωής χωρίς άνοια
Πε, 6 Αυγ 2026 21:23
Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και… σκόρπισε τον τρόμο
Πε, 6 Αυγ 2026 21:09
Αυτό είναι το χρώμα ρουζ που κολακεύει όλες τις ηλικίες – Δεν περιμένει κανείς ότι “χαρίζει” τέτοια φρεσκάδα και νεανική όψη
Πε, 6 Αυγ 2026 20:16
Αύγουστος: Αυτά τα 2 ζώδια παραμελήθηκαν πολύ – Το Σύμπαν τους δίνει τύχη το Σαββατοκύριακο
Πε, 6 Αυγ 2026 18:06
Tο αστρολογικό γεγονός, που κρατάει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου και δοκιμάζει αξίες, πορτοφόλι και φέρνει στην επιφάνεια παλιές πληγές
Πε, 6 Αυγ 2026 18:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.