Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τέλος οι εξάδες νερών και αναψυκτικών, όπως τις ξέραμε, στα σούπερ μάρκετ; Η μεγάλη αλλαγή που “έρχεται”

Κυ, 19 Ιούλ 2026 00:28

Κυριακή, 19 Ιουλίου: Αυτό το ζώδιο θα έχει την τύχη με το μέρος του – Η μέρα θα είναι “κομμένη” και “ραμμένη” στα μέτρα του

Σα, 18 Ιούλ 2026 23:42

“Έρχεται” επίδομα 565 ευρώ για 9 μήνες: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς θα το λάβουν

Σα, 18 Ιούλ 2026 23:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της.Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν το βλέπετε δεν υποφέρω.

Τε, 13 Οκτ 2021 20:12 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μία αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας να μεταφέρει ένα μήνυμα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ανάρτηση για την υγεία της

Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως πάσχει από υπερακουσία, κάτι που με τον καιρό αντιμετωπίζεται. Η ίδια, όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει τη διαταραχή αυτή ως υπερδύναμη, θέλοντας να δει τη θετική πλευρά.

 

Χαρακτηριστικά η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της: «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power. Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το «πρόβλημα» ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία».

 

 

Να σημειωθεί πως προ ολίγων ημερών, η Πηνελόπη είχε μιλήσει μέσα από story για το πρόβλημα υγείας της. Η ίδια είχε αναφέρει: «Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…».

«πρόβλημα» Αναστασοπούλου:Μιλάει βλέπετε επειδή Πηνελόπη σημαίνει της.Δεν υγείας» υποφέρω.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος οι εξάδες νερών και αναψυκτικών, όπως τις ξέραμε, στα σούπερ μάρκετ; Η μεγάλη αλλαγή που “έρχεται”
Κυ, 19 Ιούλ 2026 00:28
Κυριακή, 19 Ιουλίου: Αυτό το ζώδιο θα έχει την τύχη με το μέρος του – Η μέρα θα είναι “κομμένη” και “ραμμένη” στα μέτρα του
Σα, 18 Ιούλ 2026 23:42
“Έρχεται” επίδομα 565 ευρώ για 9 μήνες: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς θα το λάβουν
Σα, 18 Ιούλ 2026 23:35
Πώς ένα ζευγάρι παπούτσια Louis Vuitton αξίας 1.175 ευρώ μπορεί να οδηγούν στον δράστη της δολοφονίας 21χρονου
Σα, 18 Ιούλ 2026 23:29
Θρίλερ με σορό σε βαλίτσα στην Αθήνα: Τι ζήτησαν οι Αρχές να πάρουν από το σπίτι της 50χρονης Τινγκ
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:56
Αθήνα: Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τη σορό στη βαλίτσα – Τι δεν μπορεί να αποκλείσει, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η απόλυτη τραγωδία
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.