Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πώς «φεύγει» η κοιλιά στις γυναίκες μετά τα 50; Τα 5 βήματα SOS!

Τρ, 31 Μαρ 2026 22:27

Από το 0 στα 100! – Τα 3 ζώδια που γίνονται “μπαρούτι” με το παραμικρό! – Σήκω φύγε καλύτερα…

Τρ, 31 Μαρ 2026 22:21

Αυτές τις 8 λέξεις είπε πριν ξεψυχήσει η Μαρινέλα! Το τραγούδι που σιγομουρμούρισε στην κόρη της, πριν την τελευταία ανάσα!

Τρ, 31 Μαρ 2026 22:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου:Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της.Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν το βλέπετε δεν υποφέρω.

Τε, 13 Οκτ 2021 20:12 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μία αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας να μεταφέρει ένα μήνυμα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ανάρτηση για την υγεία της

Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως πάσχει από υπερακουσία, κάτι που με τον καιρό αντιμετωπίζεται. Η ίδια, όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει τη διαταραχή αυτή ως υπερδύναμη, θέλοντας να δει τη θετική πλευρά.

 

Χαρακτηριστικά η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της: «Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ’ αυτή την κατάσταση αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power. Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το «πρόβλημα» ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε πότε κάποιον ελαφρά τη καρδία».

 

 

Να σημειωθεί πως προ ολίγων ημερών, η Πηνελόπη είχε μιλήσει μέσα από story για το πρόβλημα υγείας της. Η ίδια είχε αναφέρει: «Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…».

«πρόβλημα» Αναστασοπούλου:Μιλάει βλέπετε επειδή Πηνελόπη σημαίνει της.Δεν υγείας» υποφέρω.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς «φεύγει» η κοιλιά στις γυναίκες μετά τα 50; Τα 5 βήματα SOS!
Τρ, 31 Μαρ 2026 22:27
Από το 0 στα 100! – Τα 3 ζώδια που γίνονται “μπαρούτι” με το παραμικρό! – Σήκω φύγε καλύτερα…
Τρ, 31 Μαρ 2026 22:21
Αυτές τις 8 λέξεις είπε πριν ξεψυχήσει η Μαρινέλα! Το τραγούδι που σιγομουρμούρισε στην κόρη της, πριν την τελευταία ανάσα!
Τρ, 31 Μαρ 2026 22:16
Τρόμος και φρίκη στην Κόρινθο! Η καημένη ούρλιαζε! Ο πρώην 38χρονης και η νέα του σχέση της ε@@@@…
Τρ, 31 Μαρ 2026 19:23
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό! Της είπαν οι γιατροί ότι έχει καρκίνο, της α@@@@@ το σ@@@@ αλλά…
Τρ, 31 Μαρ 2026 19:16
Καθοριστική ανατροπή! Αυτά τα 3 ζώδια θα μεταμορφωθούν, μέχρι τέλος Απριλίου!
Τρ, 31 Μαρ 2026 17:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.