Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο

Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας

Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07

Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”

Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πόλεμος Ουκρανία-Νικήτας Κακλαμάνης:Η δημόσια διαφωνία του για τον Μητσοτάκη.Είπε όλα όσα άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν τολμούν να πουν.

Κυ, 6 Μαρ 2022 10:41 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντα είχε το θάρρος της γνώμης του- και το δικαίωμά του αυτό το διατηρεί στο ακέραιο, έστω και αν το διατυπώνει με τρόπο που δεν βλάπτει την παράταξή του.

«Ο Πρωθυπουργός σκέφτηκε ποιο είναι το άμεσο και το απώτερο συμφέρον της χώρας και πήρε την απόφαση να στείλει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία. Το μέλλον θα δείξει αν η απόφαση αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ή όχι, καθώς και άλλες 17 χώρες της Ευρώπης έστειλαν βοήθεια, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, είπε μιλώντας στο «Κανάλι 1»του Πειραιά και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός εκφράζει δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς τη διαφωνία του με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία από την κυβέρνηση, με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού.

Την τοποθέτηση αυτή του αντιπροέδρου της Βουλής, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, τη συμμερίζονται και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δεν διαθέτουν όμως τη δύναμη του Νικήτα Κακλαμάνη να το δηλώσουν δημοσίως.

ΥΓ: Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως οι δημοσκοπήσεις φέρουν τον Νικήτα Κακλαμάνη να μπαίνει σφήνα ακόμα και ανάμεσα σε υπουργούς και να επανεκλέγεται στην Α΄ Αθηνών, αφήνοντας πίσω του ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης. Προς μεγάλη λύπη εκείνων των «γαλάζιων» που εξακολουθούν να διαδίδουν πως «ο Νικήτας δεν θα είναι υποψήφιος»!

«Πόλεμος» άλλοι βουλευτές Δημοκρατίας δημόσια διαφωνία Κακλαμάνης:Η Μητσοτάκη.Είπε Νέας Ουκρανία-Νικήτας Πολιτική πουν τολμούν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Έκτακτο: Άγριο έγκλημα, πριν από λίγο
Τρ, 4 Αυγ 2026 14:28
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας
Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07
Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”
Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Πέθανε στον ύπνο του διεθνούς φήμης αθλητής – Σοκ τα ξημερώματα με την ανάρτηση
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:39
Συντάξεις: Νέα πληρωμή αναδρομικών – Χιλιάδες συνταξιούχοι οι δικαιούχοι
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.