Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

18-24 Μαίου: Αυτά τα 3 ζώδια αυτήν την εβδομάδα θα τα βρουν σκούρα – Άγχος, εντάσεις και συγκρούσεις

Δε, 18 Μάι 2026 13:10

Ανείπωτη τραγωδία στα Καλάβρυτα! Το φαγητό του στέρησε τη ζωή

Δε, 18 Μάι 2026 12:49

Ανατροπή με αυτές τις συντάξεις! Κινδυνεύουν με περικοπή 200.000 συνταξιούχοι

Δε, 18 Μάι 2026 09:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πόλεμος Ουκρανία-Νικήτας Κακλαμάνης:Η δημόσια διαφωνία του για τον Μητσοτάκη.Είπε όλα όσα άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν τολμούν να πουν.

Κυ, 6 Μαρ 2022 10:41 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντα είχε το θάρρος της γνώμης του- και το δικαίωμά του αυτό το διατηρεί στο ακέραιο, έστω και αν το διατυπώνει με τρόπο που δεν βλάπτει την παράταξή του.

«Ο Πρωθυπουργός σκέφτηκε ποιο είναι το άμεσο και το απώτερο συμφέρον της χώρας και πήρε την απόφαση να στείλει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία. Το μέλλον θα δείξει αν η απόφαση αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ή όχι, καθώς και άλλες 17 χώρες της Ευρώπης έστειλαν βοήθεια, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, είπε μιλώντας στο «Κανάλι 1»του Πειραιά και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός εκφράζει δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς τη διαφωνία του με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία από την κυβέρνηση, με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού.

Την τοποθέτηση αυτή του αντιπροέδρου της Βουλής, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, τη συμμερίζονται και άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δεν διαθέτουν όμως τη δύναμη του Νικήτα Κακλαμάνη να το δηλώσουν δημοσίως.

ΥΓ: Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως οι δημοσκοπήσεις φέρουν τον Νικήτα Κακλαμάνη να μπαίνει σφήνα ακόμα και ανάμεσα σε υπουργούς και να επανεκλέγεται στην Α΄ Αθηνών, αφήνοντας πίσω του ακόμα και στελέχη της κυβέρνησης. Προς μεγάλη λύπη εκείνων των «γαλάζιων» που εξακολουθούν να διαδίδουν πως «ο Νικήτας δεν θα είναι υποψήφιος»!

«Πόλεμος» άλλοι βουλευτές Δημοκρατίας δημόσια διαφωνία Κακλαμάνης:Η Μητσοτάκη.Είπε Νέας Ουκρανία-Νικήτας Πολιτική πουν τολμούν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18-24 Μαίου: Αυτά τα 3 ζώδια αυτήν την εβδομάδα θα τα βρουν σκούρα – Άγχος, εντάσεις και συγκρούσεις
Δε, 18 Μάι 2026 13:10
Ανείπωτη τραγωδία στα Καλάβρυτα! Το φαγητό του στέρησε τη ζωή
Δε, 18 Μάι 2026 12:49
Ανατροπή με αυτές τις συντάξεις! Κινδυνεύουν με περικοπή 200.000 συνταξιούχοι
Δε, 18 Μάι 2026 09:19
Για αυτά τα 3 ζώδια η τύχη δεν θα είναι τυχαία! Το Σύμπαν τα ευνοεί τις επόμενες ημέρες
Δε, 18 Μάι 2026 09:17
Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου
Δε, 18 Μάι 2026 01:36
Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς
Δε, 18 Μάι 2026 01:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.