Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κολωνάκι: Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που οδηγούσε μεθυσμένη και τράκαρε 5 αυτοκίνητα (Βίντεο)

Τε, 18 Φεβ 2026 00:06

Ελλάδα: Βγαλμένο από ταινία! 55χρονη έγινε η “σκιά” δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού και…

Τρ, 17 Φεβ 2026 23:58

Αυτό είναι το κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία

Τρ, 17 Φεβ 2026 21:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πόλεμος Ουκρανία:Συγκινεί ο ιερέας που φτιάχνει ψωμί για τους αμάχους.Ο Θεός με θέλει εδώ…..

Τρ, 8 Μαρ 2022 18:39 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τον δικό του αγώνα από το Κίεβο δίνει ο πατήρ Βλαδίμηρος και σε άπταιστα ελληνικά μίλησε για την καθημερινότητά του και για το συσσίτιο που φτιάχνει για αμάχους και τους στρατιώτες στην Ουκρανία.

Ο πατήρ Βλαδίμηρος, ο οποίος σπούδασε Θεολογία στη Θεσσαλονίκη είναι ιερέας της εκκλησίας Πετροπαβλίσκα και μίλησε στην εκπομπή Live News την ώρα μάλιστα που ακούγονταν εκρήξεις για τις εικόνες που αντικρίζει καθημερινά, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να έχει μπει στην 13η μέρα του.

«Ξυπνήσαμε το πρωί και ακούσαμε μία μεγάλη έκρηξη και μάθαμε ότι έχουν στοχεύσει στις αποθήκες. Είναι ακριβώς στο δρόμο που πάω για την εκκλησία, στην ενορία μου. Από εδώ περνάω με το αυτοκίνητο κάθε μέρα. Είναι στη μέση του δρόμου από το σπίτι για το ναό. Είχα περάσει λίγο πριν από την έκρηξη από το συγκεκριμένο σημείο», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος φεύγει φοβισμένος και κατευθύνεται προς τα δυτικά. «Πολλοί είναι αυτοί που έφυγαν για τη Δύση, είναι φοβισμένοι και χρειάζονται βοήθεια. Δεν έρχεται και ψωμί στα μέρη μας. Διανυκτερεύουν στον ναό μας περίπου 20 άτομα. Φτιάχνουμε ψωμί και δίνουμε στους ανθρώπους που έρχονται εδώ, αλλά και στέλνουμε και στις γύρω περιοχές».

«Δεν σκέφτομαι να φύγω, ο Θεός με θέλει εδώ. Μπορούσα υποθετικά να φύγω Δεν το σκέφτηκα να φύγω, πρέπει να είμαι εδώ», είπε και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να πιάσει όπλο στα χέρια του. Το δικό του όπλο, είπε, είναι η προσευχή και ο σταυρός του Κυρίου.

«Πόλεμος» αμάχους.Ο Διεθνή εδώ….. θέλει Θεός ιερέας Ουκρανία:Συγκινεί τους φτιάχνει ψωμί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνάκι: Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που οδηγούσε μεθυσμένη και τράκαρε 5 αυτοκίνητα (Βίντεο)
Τε, 18 Φεβ 2026 00:06
Ελλάδα: Βγαλμένο από ταινία! 55χρονη έγινε η “σκιά” δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού και…
Τρ, 17 Φεβ 2026 23:58
Αυτό είναι το κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία
Τρ, 17 Φεβ 2026 21:10
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Αλλάζουν τα δεδομένα! Εάν δέχεστε ενοχλητικές κλήσεις θα λάβετε…
Τρ, 17 Φεβ 2026 21:05
Στα μαύρα ο χώρος της ελληνικής τηλεόρασης! Νεκρός, ξαφνικά ο…
Τρ, 17 Φεβ 2026 16:15
Πράσινο φως από το σύμπαν! Αυτά τα τρία ζώδια έχουν να περιμένουν πολλά αυτές τις μέρες!
Τρ, 17 Φεβ 2026 13:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.