Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Όλοι αποθεώνουν τον Γαβαλά – Είπε για τον Μαζωνάκη και την Ελλάδα αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν το πουν

Σα, 20 Δεκ 2025 11:09

Το «ατύχημα» Παπαδοπούλου αποδείχθηκε δολοφονία: Φρίκη όσα μαθεύτηκαν! Τη ν@@@@@ και την έ@@@@

Σα, 20 Δεκ 2025 09:58

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία – Μακρόν:Αναπόφευκτος ο λιμός σε 12 με 18 μήνες.Προτείνει σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Πε, 24 Μαρ 2022 21:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο πόλεμος στην Ουκρανία φέρνει πιο κοντά έναν κίνδυνο «λιμού» για πολλές χώρες, για αυτό και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, πρότεινε σήμερα Πέμπτη (24.3.2022) ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την επισιτιστική ασφάλεια, σε συμφωνία με τη G7.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύνοδο των ηγετών της G7 και του ΝΑΤΟ, ο Εμανουέλ Μακρόν προέτρεψε τη Μόσχα να επιδείξει «υπευθυνότητα» και να επιτρέψει τη σπορά στην Ουκρανία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο πόλεμος θα μπορούσε να προκαλέσει σε 12 έως 18 μήνες «αναπόφευκτο λιμό», με πιο αξιοσημείωτο τον κίνδυνο έλλειψης σιτηρών στην Αίγυπτο και στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αφρικής.

Νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει ότι οι ισχυροί της Δύσης είναι έτοιμοι να επιβάλουν νέες κυρώσεις σε βάρος τη Ρωσίας εάν κριθεί αναγκαίο, καθώς συνεχίζουν τις προσπάθειες να απομονώσουν τη Μόσχα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και να την υποχρεώσουν σε εκεχειρία.

«Αυτές οι κυρώσεις έχουν αντίκτυπο και είναι χειροπιαστές. Πρέπει να τις συνεχίσουμε ώστε να έχουν αποτρεπτική ισχύ», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο των ηγετών του NATO και της G7.

Στη Renault εναπόκειται εάν θα παραμείνει στη Ρωσία
Παράλληλα, ο Μακρόν δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Renault να αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου της στη Μόσχα. Συμπλήρωσε ότι εναπόκειται στις εταιρείες να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να παραμείνουν στη Ρωσία εφόσον ο κλάδος τους δεν έχει πληγεί από τις κυρώσεις. Επεσήμανε ωστόσο το «ρίσκο» που αφορά στη φήμη και στην υπόληψη των εταιρειών που αποφάσισαν να παραμείνουν στη Ρωσία.

«Πόλεμος» ανάγκης Διάφορα έκτακτης λιμός Μακρόν:Αναπόφευκτος μήνες.Προτείνει Ουκρανία στην Σχέδιο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλοι αποθεώνουν τον Γαβαλά – Είπε για τον Μαζωνάκη και την Ελλάδα αυτό που όλοι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν το πουν
Σα, 20 Δεκ 2025 11:09
Το «ατύχημα» Παπαδοπούλου αποδείχθηκε δολοφονία: Φρίκη όσα μαθεύτηκαν! Τη ν@@@@@ και την έ@@@@
Σα, 20 Δεκ 2025 09:58
Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Αθήνα: Υπόθεση θρίλερ! “Μπέμπα μου, ξύπνα…” – Τι συνέβη με το δίδυμο μωρό; – Συγκλονίζει η…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.