Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία

Τε, 12 Αυγ 2026 15:47

Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια

Τε, 12 Αυγ 2026 15:43

Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές

Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία – Μακρόν:Αναπόφευκτος ο λιμός σε 12 με 18 μήνες.Προτείνει σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Πε, 24 Μαρ 2022 21:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο πόλεμος στην Ουκρανία φέρνει πιο κοντά έναν κίνδυνο «λιμού» για πολλές χώρες, για αυτό και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, πρότεινε σήμερα Πέμπτη (24.3.2022) ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την επισιτιστική ασφάλεια, σε συμφωνία με τη G7.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύνοδο των ηγετών της G7 και του ΝΑΤΟ, ο Εμανουέλ Μακρόν προέτρεψε τη Μόσχα να επιδείξει «υπευθυνότητα» και να επιτρέψει τη σπορά στην Ουκρανία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο πόλεμος θα μπορούσε να προκαλέσει σε 12 έως 18 μήνες «αναπόφευκτο λιμό», με πιο αξιοσημείωτο τον κίνδυνο έλλειψης σιτηρών στην Αίγυπτο και στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αφρικής.

Νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος είχε δηλώσει ότι οι ισχυροί της Δύσης είναι έτοιμοι να επιβάλουν νέες κυρώσεις σε βάρος τη Ρωσίας εάν κριθεί αναγκαίο, καθώς συνεχίζουν τις προσπάθειες να απομονώσουν τη Μόσχα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και να την υποχρεώσουν σε εκεχειρία.

«Αυτές οι κυρώσεις έχουν αντίκτυπο και είναι χειροπιαστές. Πρέπει να τις συνεχίσουμε ώστε να έχουν αποτρεπτική ισχύ», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο των ηγετών του NATO και της G7.

Στη Renault εναπόκειται εάν θα παραμείνει στη Ρωσία
Παράλληλα, ο Μακρόν δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Renault να αναστείλει τη λειτουργία του εργοστασίου της στη Μόσχα. Συμπλήρωσε ότι εναπόκειται στις εταιρείες να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να παραμείνουν στη Ρωσία εφόσον ο κλάδος τους δεν έχει πληγεί από τις κυρώσεις. Επεσήμανε ωστόσο το «ρίσκο» που αφορά στη φήμη και στην υπόληψη των εταιρειών που αποφάσισαν να παραμείνουν στη Ρωσία.

«Πόλεμος» ανάγκης Διάφορα έκτακτης λιμός Μακρόν:Αναπόφευκτος μήνες.Προτείνει Ουκρανία στην Σχέδιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία
Τε, 12 Αυγ 2026 15:47
Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια
Τε, 12 Αυγ 2026 15:43
Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές
Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου
Τε, 12 Αυγ 2026 13:14
Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό
Τε, 12 Αυγ 2026 12:09
Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα
Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.