Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε γνωστός πρωταγωνιστής ταινίας που είχε αφήσει εποχή – Όλοι την είδαμε

Τρ, 30 Ιούν 2026 22:38

Έκτακτο: Τραγωδία από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο – Βρέθηκε και δεύτερος νεκρός – Φόβοι για το ποιος μπορεί να είναι

Τρ, 30 Ιούν 2026 22:32

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 12χρονο – Το δράμα της οικογένειας

Τρ, 30 Ιούν 2026 21:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος:Ο Νίκος Βέρτης με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ.Όσα αποκάλυψε ο γνωστός στιχουργός για Βέρτη και Καλομοίρα.

Κυ, 26 Ιούν 2022 00:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Το αστείο είναι ότι πρέπει να του έγραψα γύρω στα πέντε, έξι ρεφρέν” αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης.

Σε επιτυχημένες μουσικές του στιγμές γύρισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια «Να μ’ αγαπάς» που ερμήνευσε ο Νίκος Βέρτης και «Secret Combination» με το οποίο η Καλομοίρα εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραδέχθηκε πως «θα το ομολογήσω πως με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ο Νίκος Βέρτης. Του άρεσαν πάρα πολύ τα κουπλέ του τραγουδιού «Να μ’ αγαπάς», δεν είναι τυχαίο ίσως επειδή και γω στα κουπλέ έβρισκα πολύ τον εαυτό μου. Ήταν λίγο μοναχικά και λίγο πονεμένα τα κουπλέ του συγκεκριμένου τραγουδιού. Στο ρεφρέν έπρεπε λοιπόν να πω κάτι άλλο πιο γλυκό. Επειδή εγώ όμως, όπως είπα, είμαι πιο πολύ του πολύ καλά περνάμε και αρχίζω και φοβάμαι, δεν είμαι σε καμία περίπτωση ιδιαίτερα του να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς, δεν είμαι εγώ αυτό, θυμάμαι ότι μου ζήταγε διάφορα ρεφρέν ο Νίκος».

«Το αστείο είναι ότι πρέπει να του έγραψα γύρω στα πέντε, έξι ρεφρέν και το λιγότερο αντιπροσωπευτικό, όσον αφορά εμένα σαν άνθρωπο στις σχέσεις, είναι το να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς. Και όμως ήταν αυτό τελικά που άρεσε περισσότερο στον Νίκο Βέρτη».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μέσα στον μυστικό συνδυασμό της Καλομοίρας υπήρχε αυτή η τρυφερότητα και η αθωότητα της που μου την θύμισε και την βραδιά του τελικού της Eurovision. Όταν ήμασταν στο green room και παίρναμε βροχή τα πρώτα δωδεκάρια, εγώ ήμουν επιφυλακτικός γιατί ήξερα ότι μετά θα έμπαινε το ανατολικό μπλοκ».

Κυκλοφορούσε και μια φήμη που έλεγε ότι ο Πούτιν είχε έρθει σε μια πρόβα για να δείξει πόσο ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει την Eurovision του 2009. Όλα αυτά εγώ τα είχα κατά νου οπότε κράταγα το μικρό μου καλαθάκι. Η Καλομοίρα όμως ρομαντικά ήταν στη φάση που κέρδισε το Fame Story, κέρδισε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision και θα… κερδίσει την Eurovision» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

αποκάλυψε Βέρτη, Βέρτης: Γιαννόπουλος:Ο γνωστός Διάφορα είχε Καλομοίρα. Νίκος πάρα πολύ.Όσα Ποσειδώνας στιχουργός ταλαιπωρήσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε γνωστός πρωταγωνιστής ταινίας που είχε αφήσει εποχή – Όλοι την είδαμε
Τρ, 30 Ιούν 2026 22:38
Έκτακτο: Τραγωδία από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο – Βρέθηκε και δεύτερος νεκρός – Φόβοι για το ποιος μπορεί να είναι
Τρ, 30 Ιούν 2026 22:32
Φωτιά Ωραιόκαστρο: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 12χρονο – Το δράμα της οικογένειας
Τρ, 30 Ιούν 2026 21:29
ΑΝΤ1: Τέλος εποχής για μεγάλο όνομα, μετά από 19 χρόνια – Δεν πήγε ούτε στο πάρτι αποχαιρετισμού
Τρ, 30 Ιούν 2026 18:31
Ιούλιος: Το Σύμπαν “φέρνει” μια πολύ θετική εξέλιξη για ένα και μόνο ζώδιο
Τρ, 30 Ιούν 2026 18:13
Διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Νέο εύρημα φέρνει την ανατροπή – Τι συμβαίνει με την υπόθεση αυτή;
Τρ, 30 Ιούν 2026 18:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.