Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

29 Αυγούστου: Τα 2 ζώδια που ξεχωρίζουν – Το ένα γεμίζει ταμείο και στο άλλο μπαίνει απότομα φρένο

Πα, 28 Αυγ 2026 23:56

Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παιδιά και γονείς που δηλητηριάστηκαν – Αδιανόητο!

Πα, 28 Αυγ 2026 23:53

Ελλάδα: Η γνωστή τραγουδίστρια, ο 41χρονος και ο ψυχολόγος – Πώς τους “τσίμπησαν” οι αστυνομικοί

Πα, 28 Αυγ 2026 23:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος:Ο Νίκος Βέρτης με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ.Όσα αποκάλυψε ο γνωστός στιχουργός για Βέρτη και Καλομοίρα.

Κυ, 26 Ιούν 2022 00:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

“Το αστείο είναι ότι πρέπει να του έγραψα γύρω στα πέντε, έξι ρεφρέν” αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης.

Σε επιτυχημένες μουσικές του στιγμές γύρισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια «Να μ’ αγαπάς» που ερμήνευσε ο Νίκος Βέρτης και «Secret Combination» με το οποίο η Καλομοίρα εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραδέχθηκε πως «θα το ομολογήσω πως με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ο Νίκος Βέρτης. Του άρεσαν πάρα πολύ τα κουπλέ του τραγουδιού «Να μ’ αγαπάς», δεν είναι τυχαίο ίσως επειδή και γω στα κουπλέ έβρισκα πολύ τον εαυτό μου. Ήταν λίγο μοναχικά και λίγο πονεμένα τα κουπλέ του συγκεκριμένου τραγουδιού. Στο ρεφρέν έπρεπε λοιπόν να πω κάτι άλλο πιο γλυκό. Επειδή εγώ όμως, όπως είπα, είμαι πιο πολύ του πολύ καλά περνάμε και αρχίζω και φοβάμαι, δεν είμαι σε καμία περίπτωση ιδιαίτερα του να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς, δεν είμαι εγώ αυτό, θυμάμαι ότι μου ζήταγε διάφορα ρεφρέν ο Νίκος».

«Το αστείο είναι ότι πρέπει να του έγραψα γύρω στα πέντε, έξι ρεφρέν και το λιγότερο αντιπροσωπευτικό, όσον αφορά εμένα σαν άνθρωπο στις σχέσεις, είναι το να μ’ αγαπάς και γλυκά να μου μιλάς. Και όμως ήταν αυτό τελικά που άρεσε περισσότερο στον Νίκο Βέρτη».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μέσα στον μυστικό συνδυασμό της Καλομοίρας υπήρχε αυτή η τρυφερότητα και η αθωότητα της που μου την θύμισε και την βραδιά του τελικού της Eurovision. Όταν ήμασταν στο green room και παίρναμε βροχή τα πρώτα δωδεκάρια, εγώ ήμουν επιφυλακτικός γιατί ήξερα ότι μετά θα έμπαινε το ανατολικό μπλοκ».

Κυκλοφορούσε και μια φήμη που έλεγε ότι ο Πούτιν είχε έρθει σε μια πρόβα για να δείξει πόσο ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει την Eurovision του 2009. Όλα αυτά εγώ τα είχα κατά νου οπότε κράταγα το μικρό μου καλαθάκι. Η Καλομοίρα όμως ρομαντικά ήταν στη φάση που κέρδισε το Fame Story, κέρδισε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision και θα… κερδίσει την Eurovision» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

αποκάλυψε Βέρτη, Βέρτης: Γιαννόπουλος:Ο γνωστός Διάφορα είχε Καλομοίρα. Νίκος πάρα πολύ.Όσα Ποσειδώνας στιχουργός ταλαιπωρήσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29 Αυγούστου: Τα 2 ζώδια που ξεχωρίζουν – Το ένα γεμίζει ταμείο και στο άλλο μπαίνει απότομα φρένο
Πα, 28 Αυγ 2026 23:56
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παιδιά και γονείς που δηλητηριάστηκαν – Αδιανόητο!
Πα, 28 Αυγ 2026 23:53
Ελλάδα: Η γνωστή τραγουδίστρια, ο 41χρονος και ο ψυχολόγος – Πώς τους “τσίμπησαν” οι αστυνομικοί
Πα, 28 Αυγ 2026 23:46
Αυτά τα 5 χρώματα για τα νύχια είναι τάση και θα φορεθούν πολύ τον Σεπτέμβριο
Πα, 28 Αυγ 2026 17:55
Έγκλημα στη Σύρο: Νέες αποκαλύψεις – Ποιον πείραξαν στην οικογένεια της 41χρονης διασώστριας, πριν το φονικό;
Πα, 28 Αυγ 2026 17:49
Βέροια: Μυστήριο με την Κατερίνα και τον τραγικό της θάνατο στους καταρράκτες – Ο φίλος της τα είδε όλα
Πα, 28 Αυγ 2026 17:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.