Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις: Ανατροπή-ανάσα για αυτούς τους συνταξιούχους! «Κλείδωσε» οριστικά…

Τρ, 26 Μάι 2026 08:54

Ξεχάστε τα 2 λίτρα νερού, που πρέπει να πίνουμε! Το σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!

Τρ, 26 Μάι 2026 08:50

Χολαργός: Ματωμένη νύχτα! “Βοήθειααα” Πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά φρίκη…

Τρ, 26 Μάι 2026 08:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πόσο πιθανό είναι να κλείσει και πάλι η αγορά

Δε, 5 Απρ 2021 20:06 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Από τη Δευτέρα άνοιξαν και πάλι τα καταστήματα του λιανεμπορίου μετά από σχετική απόφαση των λοιμωξιολόγων. Όπως έχουν τονίσει τόσο οι επιστήμονες όσο και τα κυβερνητικά στελέχη, η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της κούρασης των πολιτών.

Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι σε καθεστώς lockdown από τον Νοέμβριο. Παρά τους περιορισμούς βέβαια ο αριθμός των κρουσμάτων αλλά και των διασωληνωμένων σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στα νοσοκομεία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το εκ νέου κλείσιμο του λιανεμπορίου.

Όπως τόνισε ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης: «Η κυβέρνηση ετοιμάζει προτάσεις και η επιτροπή δίνει το πράσινο φως. Πριν ανακοινώσουμε το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 5 του μήνα, πέρασε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων η πρόταση».

«Έχουμε δείξει και συνεχίζουμε να δείχνουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην επιτροπή. Όπου χρειάζεται να παρέμβουμε το κάνουμε, για να διατηρηθεί η ισορροπία. Σε αυτή τη φάση πάρθηκε μια απόφαση που προφανώς έχει τους λόγους της. Εμπιστευόμαστε την επιτροπή και όπου χρειάζεται να κάνουμε διορθώσεις τις κάνουμε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα μιλώντας στο Mega.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δε θα ξανακλείσει το λιανεμπόριο. Συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να κλείσει το click away στα καταστήματα. Στην ένδυση και στην υπόδηση, ωστόσο, δεν εξυπηρετεί. Αλλά σε ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς πέτυχε. Σήμερα γράφουμε ιστορικό ρεκόρ εμβολιασμού στη χώρα, οπότε κερδίζοντας έδαφος προσδοκούμε να συνεχίσουμε», είπε ακόμα ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

«Σήμερα μπήκε ο περιορισμός στις τρεις περιοχές. Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα. Αν διατηρήσουμε την αγορά σε μία τάξη, και δε δούμε ξανά συνωστισμό σε εμπορικούς δρόμους, μπορούμε να συνεχίσουμε. Αν όμως δεν τηρούνται τα μέτρα, το μυαλό μας είναι να διασφαλίσουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας», υπογράμμισε.

«Είναι αγορά Διάφορα και κλείσει να πάλι πιθανό Πόσο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις: Ανατροπή-ανάσα για αυτούς τους συνταξιούχους! «Κλείδωσε» οριστικά…
Τρ, 26 Μάι 2026 08:54
Ξεχάστε τα 2 λίτρα νερού, που πρέπει να πίνουμε! Το σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!
Τρ, 26 Μάι 2026 08:50
Χολαργός: Ματωμένη νύχτα! “Βοήθειααα” Πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά φρίκη…
Τρ, 26 Μάι 2026 08:46
26 Μαΐου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν και ξεκλειδώνουν μία κλειστή πόρτα! Το 3ο θα δεχτεί σημαντικό τηλεφώνημα!
Δε, 25 Μάι 2026 23:33
Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί
Δε, 25 Μάι 2026 23:28
Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…
Δε, 25 Μάι 2026 18:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.