Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε η οροφή σε πασίγνωστο εμπορικό κέντρο, γεμάτο κόσμο – Σκηνές πανικού…(Βίντεο)

Σα, 10 Ιαν 2026 21:40

Αρχαία τραγωδία! Σε σοκ ο πατέρας και ο αδελφός του Στέλιου! – «Τον είδα κι έλεγα ότι όλα ήταν ψέματα…»

Σα, 10 Ιαν 2026 19:31

Καιρός: Τι θα γίνει με το σενάριο των χιονοπτώσεων σε όλη την Ελλάδα – Τα τελευταία προγνωστικά – Θα χιονίσει σε…

Σα, 10 Ιαν 2026 14:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πριγκίπισσα Σαρλίν:Συγκινεί η ανάρτηση για τα παιδιά της μέσα από το κέντρο απεξάρτησης.Ευχαριστώ τον Θεό……

Πα, 10 Δεκ 2021 12:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε κέντρο θεραπείας εξακολουθεί να βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, παραμένοντας μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δίδυμα παιδιά τους, Γκαμπριέλα και Ζακ. Η 43χρονη, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, είναι «πολύ ευάλωτη» επειδή έχει υποβληθεί σε «πολλές ιατρικές παρεμβάσεις».

 

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που φαίνεται να περνά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Ζακ και την Γκαμπριέλα που είχαν τα γενέθλια τους. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έκανε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση για τα δίδυμα παιδάκια της, δηλώντας ευλογημένη.

 

Η 43χρονη πριγκίπισσα του Μονακό πόσταρε φωτογραφίες των παιδιών, τα οποία φορούν τα ίδια πιτζαμάκια και σβήνουν τα κεράκια της τούρτας τους για τα 7α γενέθλιά τους. «Χρόνια πολλά, μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό για τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά» γράφει στην τρυφερή ανάρτησή της στα social media.

 

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

 

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά της στο Μονακό τον περασμένο μήνα, έπειτα από παραμονή 10 μηνών στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να αναρρώνει από μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υπεβλήθη και μια λοίμωξη του ιγμορείου. Λίγες όμως μέρες μετά την επιστροφή της, η 43χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου σε κέντρο θεραπείας, σε άγνωστη τοποθεσία.

ανάρτηση απεξάρτησης.Ευχαριστώ Διάφορα Θεό…… κέντρο μέσα παιδιά πριγκίπισσα Σαρλίν:Συγκινεί
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε η οροφή σε πασίγνωστο εμπορικό κέντρο, γεμάτο κόσμο – Σκηνές πανικού…(Βίντεο)
Σα, 10 Ιαν 2026 21:40
Αρχαία τραγωδία! Σε σοκ ο πατέρας και ο αδελφός του Στέλιου! – «Τον είδα κι έλεγα ότι όλα ήταν ψέματα…»
Σα, 10 Ιαν 2026 19:31
Καιρός: Τι θα γίνει με το σενάριο των χιονοπτώσεων σε όλη την Ελλάδα – Τα τελευταία προγνωστικά – Θα χιονίσει σε…
Σα, 10 Ιαν 2026 14:21
Ψυχοσάββατα 2026: Πότε «πέφτουν» και τι συμβολίζουν, οι ημερομηνίες
Σα, 10 Ιαν 2026 14:16
Αυτά τα 4 ζώδια αλλάζουν «πρόσωπο» – Λαμβάνουν ένα ισχυρό σημάδι από το σύμπαν!
Σα, 10 Ιαν 2026 14:11
Νίκος Μάνεσης: Τους έδωσε “στεγνά” με λέξεις για την κηδεία Παπαδάκη – “Δεν το κρατάω το στόμα μου…έχυναν…”
Σα, 10 Ιαν 2026 11:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.