Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το 2025 κλείνει με βουνό τύχης: Τα 3 ζώδια που απογειώνονται στο φινάλε της χρονιάς

Τε, 10 Δεκ 2025 12:07

Καμπανάκι! – Αγωνία και στην Ελλάδα – Παιδιά γεννήθηκαν από σ@@@@ με…

Τε, 10 Δεκ 2025 09:44

Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…

Τε, 10 Δεκ 2025 08:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προ των πυλών πανμεσογειακός καύσωνας, ακόμη και με 45αρια – Πόσο θα επηρεάσει τη χώρα μας

Πα, 7 Ιούλ 2023 10:11 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πανμεσογειακός καύσωνας είναι προ των πυλών με τον υδράργυρο, όπως προβλέπουν τα μετεωρολογικά μοντέλα να φτάνει ακόμη και στους 45 βαθμούς κελσίου. Το κύμα αυτό κάυσωνα αναμένεται να επηρεάσει και την Ελλάδα.

«Θα μελετήσουμε όμως και τα νεότερα στοιχεία για να δούμε αν αυτό το νέο κύμα θα επηρεάσει και τη χώρα μας», σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Το Σάββατο στην Ελλάδα θα υπάρχει αρκετή ζέστη ιδιαίτερα σε κλειστές ηπειρωτικές εκτάσεις, ενώ αυξάνεται σημαντικά και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Την Κυριακή θα υποχωρήσουν κάπως αυτές οι πολύ θερμές αέριες μάζες και θα δούμε θερμοκρασίες κοντά στους 33 με 35 βαθμούς και τα μελτέμια να κυριαρχούν στο Αιγαίο και να ανεβάζουν και πάλι αρκετά τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

«Θα δούμε αν μεσοβδόμαδα, ένα τμήμα της θερμής αέριας μάζας καταφέρει να επηρεάσει και τη χώρα μας ανεβάζοντας λίγο παραπάνω τη θερμοκρασία», σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:


Τι λέει ο Αρναούτογλου για το επερχόμενο κύμα καύσωνα
Σημειώνεται πως στον πανμεσογειακό καύσωνα που έρχεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας μίλησε και ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως είπε: «Από την Τρίτη κυρίως πρέπει να μιλάμε για πανμεσογειακό καύσωνα, ο οποίος θα ξεκινά από την ανατολική και νότια Ισπανία μέχρι και τα Βαλκάνια και θα ανεβάσουν τον υδράργυρο ακόμη και στη Σερβία. Από την Τετάρτη θα μας πλησιάσει αυτή η ζέστη ακόμη περισσότερο, οπότε δεν αποκλείεται να μιλάμε προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας και για αρκετά 40άρια και βάλε… κατά τόπους με ξηρούς ανέμους στα ηπειρωτικά. Αύριο (σήμερα) θα έχουμε λεπτομέρειες για αυτή την εξέλιξη, η οποία δείχνει να διατηρείται αρκετά, μέχρι και τις 12 με 13, ίσως και 16 Ιουλίου».

«Μας – 45αρια Ακόμη επηρεάσει θα και Καιρός Καύσωνας με πανμεσογειακός Πόσο Προ πυλών τι τον χώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2025 κλείνει με βουνό τύχης: Τα 3 ζώδια που απογειώνονται στο φινάλε της χρονιάς
Τε, 10 Δεκ 2025 12:07
Καμπανάκι! – Αγωνία και στην Ελλάδα – Παιδιά γεννήθηκαν από σ@@@@ με…
Τε, 10 Δεκ 2025 09:44
Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…
Τε, 10 Δεκ 2025 08:42
Θρίλερ η εξαφάνιση της Ολυμπίας Κηρύκου – Γιατί έδωσε DNA ο αδερφός της;
Τε, 10 Δεκ 2025 08:38
Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί
Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.