Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σεπτέμβριος της ανασύνταξης: Τα 3 ζώδια που βάζουν σε τάξη τα οικονομικά τους

Δε, 15 Σεπ 2025 13:41

Πρωτοφανές περιστατικό! Φρίκη σε παραλία της Χαλκιδικής – Λύκος επιτέθηκε σε 5χρονο κορίτσι και του…

Δε, 15 Σεπ 2025 13:39

Δύσκολες ώρες για τη μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη – Στο νοσοκομείο με…

Δε, 15 Σεπ 2025 11:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προ των πυλών πανμεσογειακός καύσωνας, ακόμη και με 45αρια – Πόσο θα επηρεάσει τη χώρα μας

Πα, 7 Ιούλ 2023 10:11 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πανμεσογειακός καύσωνας είναι προ των πυλών με τον υδράργυρο, όπως προβλέπουν τα μετεωρολογικά μοντέλα να φτάνει ακόμη και στους 45 βαθμούς κελσίου. Το κύμα αυτό κάυσωνα αναμένεται να επηρεάσει και την Ελλάδα.

«Θα μελετήσουμε όμως και τα νεότερα στοιχεία για να δούμε αν αυτό το νέο κύμα θα επηρεάσει και τη χώρα μας», σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Το Σάββατο στην Ελλάδα θα υπάρχει αρκετή ζέστη ιδιαίτερα σε κλειστές ηπειρωτικές εκτάσεις, ενώ αυξάνεται σημαντικά και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Την Κυριακή θα υποχωρήσουν κάπως αυτές οι πολύ θερμές αέριες μάζες και θα δούμε θερμοκρασίες κοντά στους 33 με 35 βαθμούς και τα μελτέμια να κυριαρχούν στο Αιγαίο και να ανεβάζουν και πάλι αρκετά τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

«Θα δούμε αν μεσοβδόμαδα, ένα τμήμα της θερμής αέριας μάζας καταφέρει να επηρεάσει και τη χώρα μας ανεβάζοντας λίγο παραπάνω τη θερμοκρασία», σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:


Τι λέει ο Αρναούτογλου για το επερχόμενο κύμα καύσωνα
Σημειώνεται πως στον πανμεσογειακό καύσωνα που έρχεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας μίλησε και ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως είπε: «Από την Τρίτη κυρίως πρέπει να μιλάμε για πανμεσογειακό καύσωνα, ο οποίος θα ξεκινά από την ανατολική και νότια Ισπανία μέχρι και τα Βαλκάνια και θα ανεβάσουν τον υδράργυρο ακόμη και στη Σερβία. Από την Τετάρτη θα μας πλησιάσει αυτή η ζέστη ακόμη περισσότερο, οπότε δεν αποκλείεται να μιλάμε προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας και για αρκετά 40άρια και βάλε… κατά τόπους με ξηρούς ανέμους στα ηπειρωτικά. Αύριο (σήμερα) θα έχουμε λεπτομέρειες για αυτή την εξέλιξη, η οποία δείχνει να διατηρείται αρκετά, μέχρι και τις 12 με 13, ίσως και 16 Ιουλίου».

«Μας – 45αρια Ακόμη επηρεάσει θα και Καιρός Καύσωνας με πανμεσογειακός Πόσο Προ πυλών τι τον χώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος της ανασύνταξης: Τα 3 ζώδια που βάζουν σε τάξη τα οικονομικά τους
Δε, 15 Σεπ 2025 13:41
Πρωτοφανές περιστατικό! Φρίκη σε παραλία της Χαλκιδικής – Λύκος επιτέθηκε σε 5χρονο κορίτσι και του…
Δε, 15 Σεπ 2025 13:39
Δύσκολες ώρες για τη μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη – Στο νοσοκομείο με…
Δε, 15 Σεπ 2025 11:53
Βόλος: Βίαιο περιστατικό, μεταξύ πρώην ζευγαριού – Τα ουρλιαχτά της ακούστηκαν στη γειτονιά – Πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της και αυτός…
Δε, 15 Σεπ 2025 09:42
Γεννήθηκε με το.. χάρισμα: Αuτό είναι το ζώδιο με το πιο ισχυρό ένστικτο, δεν πέφτει «έξω» ποτέ
Δε, 15 Σεπ 2025 09:00
Δράμα: Σε σοκ 12χρονα παιδιά! “Μαμά, είμαι…” – Οδηγός ΚΤΕΛ…
Κυ, 14 Σεπ 2025 23:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.