Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18

Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους

Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς εμπλέκεται σε…

Σα, 15 Νοέ 2025 23:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προ των πυλών πανμεσογειακός καύσωνας, ακόμη και με 45αρια – Πόσο θα επηρεάσει τη χώρα μας

Πα, 7 Ιούλ 2023 10:11 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πανμεσογειακός καύσωνας είναι προ των πυλών με τον υδράργυρο, όπως προβλέπουν τα μετεωρολογικά μοντέλα να φτάνει ακόμη και στους 45 βαθμούς κελσίου. Το κύμα αυτό κάυσωνα αναμένεται να επηρεάσει και την Ελλάδα.

«Θα μελετήσουμε όμως και τα νεότερα στοιχεία για να δούμε αν αυτό το νέο κύμα θα επηρεάσει και τη χώρα μας», σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Το Σάββατο στην Ελλάδα θα υπάρχει αρκετή ζέστη ιδιαίτερα σε κλειστές ηπειρωτικές εκτάσεις, ενώ αυξάνεται σημαντικά και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Την Κυριακή θα υποχωρήσουν κάπως αυτές οι πολύ θερμές αέριες μάζες και θα δούμε θερμοκρασίες κοντά στους 33 με 35 βαθμούς και τα μελτέμια να κυριαρχούν στο Αιγαίο και να ανεβάζουν και πάλι αρκετά τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

«Θα δούμε αν μεσοβδόμαδα, ένα τμήμα της θερμής αέριας μάζας καταφέρει να επηρεάσει και τη χώρα μας ανεβάζοντας λίγο παραπάνω τη θερμοκρασία», σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:


Τι λέει ο Αρναούτογλου για το επερχόμενο κύμα καύσωνα
Σημειώνεται πως στον πανμεσογειακό καύσωνα που έρχεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας μίλησε και ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως είπε: «Από την Τρίτη κυρίως πρέπει να μιλάμε για πανμεσογειακό καύσωνα, ο οποίος θα ξεκινά από την ανατολική και νότια Ισπανία μέχρι και τα Βαλκάνια και θα ανεβάσουν τον υδράργυρο ακόμη και στη Σερβία. Από την Τετάρτη θα μας πλησιάσει αυτή η ζέστη ακόμη περισσότερο, οπότε δεν αποκλείεται να μιλάμε προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας και για αρκετά 40άρια και βάλε… κατά τόπους με ξηρούς ανέμους στα ηπειρωτικά. Αύριο (σήμερα) θα έχουμε λεπτομέρειες για αυτή την εξέλιξη, η οποία δείχνει να διατηρείται αρκετά, μέχρι και τις 12 με 13, ίσως και 16 Ιουλίου».

«Μας – 45αρια Ακόμη επηρεάσει θα και Καιρός Καύσωνας με πανμεσογειακός Πόσο Προ πυλών τι τον χώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρά δύο παιδιά και η μητέρα τους, από δηλητηρίαση – Εκκενώνεται το ξενοδοχείο, που βρίσκεται…
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:18
Επικουρικές συντάξεις: Τι αλλαγές έρχονται το 2026, για χιλιάδες συνταξιούχους
Κυ, 16 Νοέ 2025 00:09
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς εμπλέκεται σε…
Σα, 15 Νοέ 2025 23:53
Γηροκομείο Αττική: Σοκ και ντροπή! Υπέφερε η γιαγιά στα χέρια τους! Την είχαν σε αφρολέξ γεμάτο…
Σα, 15 Νοέ 2025 21:24
Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»
Σα, 15 Νοέ 2025 21:11
Μεσσηνία: Εξαφάνιση θρίλερ μητέρας – Το ανατριχιαστικό στοιχείο στην αυλή και η μαρτυρία του φούρναρη – “Αμαλία, μη μιλάς”
Σα, 15 Νοέ 2025 21:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.