Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του

Σα, 1 Αυγ 2026 21:29

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Σα, 1 Αυγ 2026 21:26

Φωτιές: Ώρες αγωνίας και για γνωστό παίκτη ριάλιτι – «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου»

Σα, 1 Αυγ 2026 21:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προ των πυλών πανμεσογειακός καύσωνας, ακόμη και με 45αρια – Πόσο θα επηρεάσει τη χώρα μας

Πα, 7 Ιούλ 2023 10:11 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πανμεσογειακός καύσωνας είναι προ των πυλών με τον υδράργυρο, όπως προβλέπουν τα μετεωρολογικά μοντέλα να φτάνει ακόμη και στους 45 βαθμούς κελσίου. Το κύμα αυτό κάυσωνα αναμένεται να επηρεάσει και την Ελλάδα.

«Θα μελετήσουμε όμως και τα νεότερα στοιχεία για να δούμε αν αυτό το νέο κύμα θα επηρεάσει και τη χώρα μας», σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Το Σάββατο στην Ελλάδα θα υπάρχει αρκετή ζέστη ιδιαίτερα σε κλειστές ηπειρωτικές εκτάσεις, ενώ αυξάνεται σημαντικά και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Την Κυριακή θα υποχωρήσουν κάπως αυτές οι πολύ θερμές αέριες μάζες και θα δούμε θερμοκρασίες κοντά στους 33 με 35 βαθμούς και τα μελτέμια να κυριαρχούν στο Αιγαίο και να ανεβάζουν και πάλι αρκετά τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

«Θα δούμε αν μεσοβδόμαδα, ένα τμήμα της θερμής αέριας μάζας καταφέρει να επηρεάσει και τη χώρα μας ανεβάζοντας λίγο παραπάνω τη θερμοκρασία», σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:


Τι λέει ο Αρναούτογλου για το επερχόμενο κύμα καύσωνα
Σημειώνεται πως στον πανμεσογειακό καύσωνα που έρχεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας μίλησε και ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως είπε: «Από την Τρίτη κυρίως πρέπει να μιλάμε για πανμεσογειακό καύσωνα, ο οποίος θα ξεκινά από την ανατολική και νότια Ισπανία μέχρι και τα Βαλκάνια και θα ανεβάσουν τον υδράργυρο ακόμη και στη Σερβία. Από την Τετάρτη θα μας πλησιάσει αυτή η ζέστη ακόμη περισσότερο, οπότε δεν αποκλείεται να μιλάμε προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας και για αρκετά 40άρια και βάλε… κατά τόπους με ξηρούς ανέμους στα ηπειρωτικά. Αύριο (σήμερα) θα έχουμε λεπτομέρειες για αυτή την εξέλιξη, η οποία δείχνει να διατηρείται αρκετά, μέχρι και τις 12 με 13, ίσως και 16 Ιουλίου».

«Μας – 45αρια Ακόμη επηρεάσει θα και Καιρός Καύσωνας με πανμεσογειακός Πόσο Προ πυλών τι τον χώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kυριακή 02/08: Σε ένα και μοναδικό ζώδιο ανήκει η μέρα – “Μαγνητίζει” τους πάντες γύρω του
Σα, 1 Αυγ 2026 21:29
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να φάτε παγωτό , σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Σα, 1 Αυγ 2026 21:26
Φωτιές: Ώρες αγωνίας και για γνωστό παίκτη ριάλιτι – «Κινδυνεύει το σπίτι της αδερφής μου»
Σα, 1 Αυγ 2026 21:23
Μύκονος: Λογαριασμός άστα να πάνε – Μετά τα “χρυσά” καλαμαράκια σειρά είχε το ποτό από “χρυσό” – “Απλά απαίσια…”
Σα, 1 Αυγ 2026 19:12
Τραγική υπόθεση! Νεκρή μητέρα δύο παιδιών – Το απλό σύμπτωμα και η λάθος διάγνωση γιατρών
Σα, 1 Αυγ 2026 18:43
Ξεσπά ο γιος του Παπαδάκη για τον πατέρα του – «Η απόλυτη ξεφτίλα»
Σα, 1 Αυγ 2026 18:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.