Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε, μόλις στα 48 του, γνωστός Έλληνας δικηγόρος που εμφανιζόταν στη Νικολούλη

Πε, 5 Νοέ 2026 23:25

6/11: Ένα ζώδιo μπορεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα

Πε, 5 Νοέ 2026 22:01

Θλίψη! Πέθανε η Ελευθερία Σιφναίου

Πε, 5 Νοέ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: Έρχεται νέος καύσωνας και άνεμοι που θα θυμίζουν τις συνθήκες στο Μάτι

Πε, 5 Αυγ 2021 09:25 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αν και το Σαββατοκύριακο θα πάρουμε μια ανάσα δροσιάς, αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ σύντομη μιας και από την Δευτέρα έρχεται νέο ισχυρό θερμό κύμα και μάλιστα θα συνδυαστεί και με έντονα μελτέμια, όπως τονίζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

 

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

“ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Και η αυριανή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και ο υδράργυρος θα παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα στις περισσότερες περιοχές όπως μπορούμε να δούμε στον δεύτερο χάρτη μας. Μάλιστα θα επικρατήσει και λίβας στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα ανεβάζοντας στο κόκκινο τον κίνδυνο πυρκαγιάς για αρκετές περιοχές.

 

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Την Παρασκευή ψυχρό μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη όπως φαίνεται και στον τρίτο χάρτη μας κινούμενο ανατολικά θα μεταφέρει πιο δροσερές αέριες μάζες προς τη χώρα μας και θα εκτοπίσει τις πολύ θερμές αέριες μάζες προς τα νοτιοανατολικά. Αυτή η σύγκρουση των διαφορετικής θερμοκρασίας αερίων μαζών θα προκαλέσει ιδιαίτερα έντονους βορειοδυτικούς ανέμους από τα βόρεια προς τα νότια θυμίζοντας τις ατμοσφαιρικές συνθήκες που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Επίσης προς τα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα της χώρας μας θα ξεσπάσουν πολύ ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι και έντονους κεραυνούς που είναι σε θέση να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε τοπικό κυρίως επίπεδο.

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αν και το σαββατοκύριακο θα πάρουμε μια ανάσα δροσιάς αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ σύντομη μιας και από την Δευτέρα νέο ισχυρό θερμό κύμα θα μας απασχολήσει ξανά και μάλιστα θα συνδυαστεί και με έντονα μελτέμια. Εκτιμούμε ότι κοντά στις 13 του μήνα θα λάβει τέλος αυτή η “παρέλαση” των πολύ θερμών αερίων μαζών από την Αφρική προς τη χώρα μας. Μέχρι τότε ετοιμότητα και πολύ μεγάλη προσοχή από όλους μας!!!!”.

άνεμοι έρχεται θυμίζουν Καιρός Καύσωνας Μαρουσάκης: μάτι: νέος Προειδοποιεί συνθήκες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε, μόλις στα 48 του, γνωστός Έλληνας δικηγόρος που εμφανιζόταν στη Νικολούλη
Πε, 5 Νοέ 2026 23:25
6/11: Ένα ζώδιo μπορεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα
Πε, 5 Νοέ 2026 22:01
Θλίψη! Πέθανε η Ελευθερία Σιφναίου
Πε, 5 Νοέ 2026 21:47
Πέθανε πρωταγωνίστρια των νεανικών μας χρόνων
Πε, 5 Νοέ 2026 21:35
Σάλος με το μπουφάν που φορούσε ο Φιρινίδης στον ανακριτή
Πε, 5 Νοέ 2026 16:58
Έκτακτο: Συναγερμός πάλι στην Ευρώπη – Αναγκαστικές προσγειώσεις, νέο χάος – Περιστατικά και στην Ελλάδα
Πε, 5 Νοέ 2026 13:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.