Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:24

Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:19

Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προκαλέι και δυναμιτίζει το κλίμα η Τουρκία πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν – Τσελίκ:Ο φάκελος Ελλάδα είναι μεγάλος….

Δε, 7 Μαρ 2022 20:19 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (AKP) Ομέρ Τσελίκ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι στις 13 Μαρτίου θα υπάρξει συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Φανάρι, αφού ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος του έχει απευθύνει πρόσκληση και ο εκπρόσωπος του κόμματος του Τούρκου προέδρου «δυναμιτίζει» το κλίμα μιλώντας για τη «Γαλάζια Πατρίδα».

«Ο φάκελος Ελλάδα είναι μεγάλος» τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ κάνοντας αναφορά ουσιαστικά στο σύνολο των διεκδικήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο «δυναμιτίζοντας» το κλίμα. «Ο φάκελος της Ελλάδας είναι περιεκτικός, είναι μεγάλος φάκελος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, από τις έρευνες φυσικού αερίου μέχρι το θέμα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Τελευταία η Ελλάδα βλέπουμε ότι προσπαθεί τα διμερή ζητήματα που χρήζουν επίλυσης να τα αναγάγει σε τουρκο-ευρωπαϊκά θέματα, αλλά είναι εξαιρετικά λάθος αυτή η προσέγγιση. Η Ελλάδα πρέπει να το καταλάβει αυτό. Είμαστε γείτονες, ζούμε μαζί και αυτά τα ζητήματα εμείς μπορούμε να τα λύσουμε. Η ευαισθησία που έχει η Τουρκία για τη Γαλάζια Πατρίδα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να επικριθεί», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.

«Ο φάκελος περιλαμβάνει από το θέμα της υφαλοκρηπίδας μέχρι και τη στρατικοποίηση των νησιών εκ μέρους της Ελλάδας και όλα αυτά θα συζητηθούν φυσικά. Γιατί αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Τρυπάει βάρκες μεταναστών/προσφύγων από τη Συρία, από την Ανατολική Μεσόγειο, τους υποβάλει σε βασανιστήρια. Κι αυτά γίνονται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Πρέπει να σταματήσει να θέτει υπό αμφισβήτηση τα δικαιώματα της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα. Ο πρόεδρός μας φυσικά εδώ και καιρό δίνει ηχηρά μηνύματα σε αυτό το θέμα. Η πολιτική μας θα εξηγηθεί για άλλη μια φορά στον Έλληνα πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.

«Είναι Διεθνή δυναμιτίζει Ελλάδα Ερντογάν κλίμα μεγάλος…. Μητσοτάκη Πρoκαλεί πριν Συνάντηση Τουρκία Τσελίκ:Ο φάκελος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:24
Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:19
Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Η στιγμή που συλλαμβάνουν την Έλενα Τοπαλίδου – ” Πήγε στην τ@@@@@ και..”
Πα, 5 Ιούν 2026 23:05
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…
Πα, 5 Ιούν 2026 19:44
Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα
Πα, 5 Ιούν 2026 13:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.