Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε “ωμές” αλήθειες! Θα βγουν έξω όσα μπήκαν κάτω από το χαλί…

Τρ, 16 Ιούν 2026 09:51

Συντάξεις Ιουλίου 2026: Ανατροπή με τις πληρωμές λόγω…

Τρ, 16 Ιούν 2026 09:41

Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο της 21χρονης στην Εύβοια – Τι συνέβη με τη σφήκα;

Τρ, 16 Ιούν 2026 09:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προκαλέι και δυναμιτίζει το κλίμα η Τουρκία πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν – Τσελίκ:Ο φάκελος Ελλάδα είναι μεγάλος….

Δε, 7 Μαρ 2022 20:19 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (AKP) Ομέρ Τσελίκ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι στις 13 Μαρτίου θα υπάρξει συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Φανάρι, αφού ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος του έχει απευθύνει πρόσκληση και ο εκπρόσωπος του κόμματος του Τούρκου προέδρου «δυναμιτίζει» το κλίμα μιλώντας για τη «Γαλάζια Πατρίδα».

«Ο φάκελος Ελλάδα είναι μεγάλος» τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ κάνοντας αναφορά ουσιαστικά στο σύνολο των διεκδικήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο «δυναμιτίζοντας» το κλίμα. «Ο φάκελος της Ελλάδας είναι περιεκτικός, είναι μεγάλος φάκελος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, από τις έρευνες φυσικού αερίου μέχρι το θέμα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Τελευταία η Ελλάδα βλέπουμε ότι προσπαθεί τα διμερή ζητήματα που χρήζουν επίλυσης να τα αναγάγει σε τουρκο-ευρωπαϊκά θέματα, αλλά είναι εξαιρετικά λάθος αυτή η προσέγγιση. Η Ελλάδα πρέπει να το καταλάβει αυτό. Είμαστε γείτονες, ζούμε μαζί και αυτά τα ζητήματα εμείς μπορούμε να τα λύσουμε. Η ευαισθησία που έχει η Τουρκία για τη Γαλάζια Πατρίδα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να επικριθεί», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.

«Ο φάκελος περιλαμβάνει από το θέμα της υφαλοκρηπίδας μέχρι και τη στρατικοποίηση των νησιών εκ μέρους της Ελλάδας και όλα αυτά θα συζητηθούν φυσικά. Γιατί αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Τρυπάει βάρκες μεταναστών/προσφύγων από τη Συρία, από την Ανατολική Μεσόγειο, τους υποβάλει σε βασανιστήρια. Κι αυτά γίνονται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Πρέπει να σταματήσει να θέτει υπό αμφισβήτηση τα δικαιώματα της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα. Ο πρόεδρός μας φυσικά εδώ και καιρό δίνει ηχηρά μηνύματα σε αυτό το θέμα. Η πολιτική μας θα εξηγηθεί για άλλη μια φορά στον Έλληνα πρωθυπουργό», συμπλήρωσε.

«Είναι Διεθνή δυναμιτίζει Ελλάδα Ερντογάν κλίμα μεγάλος…. Μητσοτάκη Πρoκαλεί πριν Συνάντηση Τουρκία Τσελίκ:Ο φάκελος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε “ωμές” αλήθειες! Θα βγουν έξω όσα μπήκαν κάτω από το χαλί…
Τρ, 16 Ιούν 2026 09:51
Συντάξεις Ιουλίου 2026: Ανατροπή με τις πληρωμές λόγω…
Τρ, 16 Ιούν 2026 09:41
Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο της 21χρονης στην Εύβοια – Τι συνέβη με τη σφήκα;
Τρ, 16 Ιούν 2026 09:35
Τρίτη, 16 Ιουνίου: 3 ζώδια θα “προσγειωθούν” απότομα! “Έρχεται” μία σημαντική συμφωνία και…
Δε, 15 Ιούν 2026 23:08
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο και σκόρπισε θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Θωμάς Χαρελάς
Δε, 15 Ιούν 2026 23:02
Δράμα – Γυναικοκτονία: Η ανατριχιαστικά «προφητική» ανάρτηση της αστυνομικού στη Δράμα 12 μέρες, πριν το τέλος
Δε, 15 Ιούν 2026 22:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.