Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Φρίκη με 44χρονο και 35χρονο πατέρα! Έδιναν και β@@@@ παιδιά…

Πα, 13 Φεβ 2026 14:00

Ακούγεται ένα “μπαμ” και τέλος! Αυτά τα 3 ζώδια θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στο…

Πα, 13 Φεβ 2026 12:51

Ανατροπή για τους συνταξιούχους! Οι συντάξεις Απριλίου και Νοεμβρίου θα…

Πα, 13 Φεβ 2026 09:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Προσοχή: Αυτό είναι το νέο απίστευτο κόλπο για να κλέβουν τους οδηγούς στα φανάρια.Η σπείρα που δρα στη Γέφυρα Πέτρου Ράλλη.

Σα, 3 Σεπ 2022 09:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μέλη κυκλώματος που δρoυν στα φανάρια εισέρχονται στα αυτοκίνητα και αφαιρούν τα πολύτιμα αντικείμενα του οδηγού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σπείρα που δρα στα φανάρια της Γέφυρας Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα αφαιρεί τα πολύτιμα αντικείμενα από τα αυτοκίνητα, προκαλώντας τρόμο στους οδηγούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα κύκλωμα αποτελούμενο από έξι άτομα, στα δίχτυα του οποίου έχουν πέσει δεκάδες οδηγοί τους τελευταίους μήνες.

Βίντεο ντοκουμέντο του καναλιού δείχνει τη δράση του κυκλώματος, το οποίο δρα μέρα-μεσημέρι, με τα μέλη του να αδιαφορούν για το αν θα γίνονται αντιληπτά από τους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων.

Τα μέλη της σπείρας βρίσκονται σε καθημερινή βάση στην οδό κάτω από τη Γέφυρα Πέτρου Ράλλη και περιμένουν καρτερικά να ανάψει ο κόκκινος φωτεινός σηματοδότης, ώστε να ακινητοποιηθούν τα οχήματα.

Στη συνέχεια ένας από τους έξι προσεγγίζει ένα αυτοκίνητο και προσποιείται ότι οι υαλοκαθαριστήρες του εκάστοτε αυτοκινήτου έχει σπάσει. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το μέλος της σπείρας σπάει τον υαλοκαθαριστήρα εκείνη τη στιγμή.

Καλοστημένη απάτη
Ακολούθως, μέλη της σπείρας υποστηρίζουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγούς, επισημαίνοντας τους ότι διατηρούν σχέσεις με έναν επαγγελματία που μπορεί να τους αντικαταστήσει τον υαλοκαθαριστήρα. Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα και δίνουν… απλόχερα στα μέλη της σπείρας ένα χρηματικό ποσό το οποίο κυμαίνεται από 20-40 ευρώ.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη, με αποτέλεσμα να βγαίνουν από το όχημα προκειμένου να λογομαχήσουν με τους απατεώνες.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, φτάνει στο σημείο ένα ακόμα μέλος της σπείρας που εισέρχεται στο αυτοκίνητο μέσω της πόρτας του συνοδηγού και αφαιρεί εν ριπή οφθαλμού τα πολύτιμα αντικείμενα του οδηγού, όπως το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι, όπως υπολογίζεται, η σπείρα βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στα φανάρια της Γέφυρας Πέτρου Ράλλη, με τις αρχές να αναζητούν τα μέλη της.

«Γέφυρα» «Είναι απίστευτο! αυτό Διάφορα κλέβουν κόλπο οδηγούς Πέτρου Προσοχή! Ράλλη: Σπείρα τους φανάρια.Η
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Φρίκη με 44χρονο και 35χρονο πατέρα! Έδιναν και β@@@@ παιδιά…
Πα, 13 Φεβ 2026 14:00
Ακούγεται ένα “μπαμ” και τέλος! Αυτά τα 3 ζώδια θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στο…
Πα, 13 Φεβ 2026 12:51
Ανατροπή για τους συνταξιούχους! Οι συντάξεις Απριλίου και Νοεμβρίου θα…
Πα, 13 Φεβ 2026 09:27
Θρίλερ σε εξέλιξη στην Πιερία: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της ιατροδικαστικής για τον 48χρονο – Έλειπαν δύο…
Πα, 13 Φεβ 2026 09:17
Πέθανε πρωταγωνιστής πασίγνωστου σίριαλ! Η “κατάρα” της σειράς που “χτύπησε” τους ηθοποιούς που έπαιξαν
Πα, 13 Φεβ 2026 00:25
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που στο σ@@ είναι “αστερίες”!
Πα, 13 Φεβ 2026 00:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.