Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα τρία ζώδια που θα μιλήσουν πίσω από την πλάτη σας -Είναι «μάστερ» του κουτσομπολιού

Πα, 10 Απρ 2026 15:32

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν εντάσεις στο πασχαλινό τραπέζι – Τσακωμοί και παρεξηγήσεις!

Πα, 10 Απρ 2026 13:25

Τι κάνουμε αν μας σπάσει το νύχι στις πασχαλινές διακοπές – Το τρικ που θα σας σώσει!

Πα, 10 Απρ 2026 13:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πτώση F-4 Ανδραβίδα:Ανατριχιάζουν τα λόγια του πατέρα του νεκρού πιλότου.”Ήξερα ότι ήταν ο γιος μου…”

Τε, 1 Φεβ 2023 09:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με πόνο ψυχής και προσπαθώντας να αντιμετωπίσει με όση λογική αντέχει την τραγική απώλεια του γιού του, μετά την πτώση του F-4 Φάντομ, ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, δήλωσε σήμερα (01.02.2023) ότι ο γιος του, που ήταν ένα παιδί χαμηλού προφίλ,δεν θα ήθελε να τον αποκαλούν «ήρωα» και δεν θα ήθελε να μείνει στη μνήμη του κόσμου έτσι.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ μετά την τραγική απώλεια από την πτώση του F-4 Φάντομ, ο πατέρας του υποσμηναγού, Κώστας Τουρούτσικας, αναφέρθηκε στις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, οι οποίες ακόμα αγνοεί και -όπως είπε- είναι το «τελευταίο που θέλει να μάθει».

Επικεντρώθηκε στην αγάπη του γιου του για την αεροπορία, ενώ δήλωσε ότι την τελευταία μέρα που τον είδε, μέσα στο Σαββατοκύριακο, είδαν μαζί τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον υποσμηναγό να είναι μεγάλος θαυμαστής του διάσημου τενίστα.

Φαίνεται πως ήταν ένας πατέρας με ισχυρό δέσιμο με το παιδί του, αφού μέσα από κάθε του λέξη διαγράφεται η όμορφη σχέση τους και η ανάγκη τους να μοιράζονται σκέψεις και στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Έτσι και την στιγμή που έμαθε για την πτώση του μαχητικού, ο Κώστας Τουρούτσικας, σαν από ένστικτο, ήξερε ότι είναι ο γιός του αυτός που έπαθε το ατύχημα, ενώ αποκάλυψε ότι πρότυπο του γιου του ήταν ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, που σκοτώθηκε στο Αιγαίο στις 23 Μαΐου 2006, έπειτα από λάθος ελιγμό τούρκου πιλότου.

«Δεν ήταν ήρωας, αλλά μαχητής»
«Ο Μάριος ήταν ταγμένος να υπηρετήσει την πατρίδα του. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα του άρεσε η λέξη ήρωας, εμένα μου έλεγε “πατέρα είμαι πολεμιστής”. Ήταν τόσο ταπεινός που δεν έλεγε το επάγγελμά του», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του πιλότου.

«Το παιδί μου δεν ήταν ήρωας. Αυτοί έκαναν μια άσκηση σε συνθήκες πολέμου, που την είχαν κάνει πολλές φορές, σε αυτήν την άσκηση δεν σκοτώθηκε επειδή είχε αντίπαλο. Σκοτώθηκε επειδή είχε ένα συμβάν. Γι’ αυτό πληρωνόταν. Δεν τον ενδιάφερε να πεθάνει για την πατρίδα του, ήταν η δουλειά του», πρόσθεσε.

«Πήγαινε γελαστός στη δουλειά, σαν να πήγαινε να κάνει κάποιο χόμπι. Το καλοκαίρι που δεν πετούσε, ήταν όλο νεύρα. Και οι συνάδελφοι, του άρεσε, μου το έλεγε», κατέληξε.

«Είμαι ένας απλός πολεμιστής, έλεγε το παιδί μου», επανέλαβε ο ίδιος, μιλώντας στο OPEN.



“Ήταν Ανδραβίδα:Ανατριχιάζουν γιος Διάφορα λόγια μου…..” νεκρού ότι….. πατέρα πιλότου.”Ήξερα πτώση του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τρία ζώδια που θα μιλήσουν πίσω από την πλάτη σας -Είναι «μάστερ» του κουτσομπολιού
Πα, 10 Απρ 2026 15:32
Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν εντάσεις στο πασχαλινό τραπέζι – Τσακωμοί και παρεξηγήσεις!
Πα, 10 Απρ 2026 13:25
Τι κάνουμε αν μας σπάσει το νύχι στις πασχαλινές διακοπές – Το τρικ που θα σας σώσει!
Πα, 10 Απρ 2026 13:23
Έκτακτο – Ελλάδα: Έκπληκτοι οι αστυνομικοί! Συνελήφθη εγγονή γνωστού πολιτικού, που δεν βρίσκεται στη ζωή, για…
Πα, 10 Απρ 2026 12:09
Επιτρέπεται το λούσιμο τη Μεγάλη Παρασκευή; Τι λέει ο κανόνας; Τι δεν κάνουμε ποτέ, αυτήν την ημέρα
Πα, 10 Απρ 2026 11:06
Απρόσμενες εκπλήξεις το Πάσχα για αυτά τα 3 ζώδια! Θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο
Πα, 10 Απρ 2026 08:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.