Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…

Πε, 12 Μαρ 2026 22:33

Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…

Πε, 12 Μαρ 2026 21:44

Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού

Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πύθωνας επιτέθηκε σε 5χρονο και τον έσυρε……Πώς σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Πα, 25 Νοέ 2022 11:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένας πύθωνας με μήκος περίπου όσο ένα μικρό αυτοκίνητο επιτέθηκε σε ένα 5χρονο αγοράκι και αφού το δάγκωσε, τυλίχθηκε γύρω από το πόδι του και το έσυρε μέσα στην πισίνα του σπιτιού στην Αυστραλία.

Ο πατέρας του 5χρονου αγοριού περιέγραψε την περιπέτειά του παιδιού με τον πύθωνα στην αυλή του σπιτιού τους σε τουριστικό θέρετρο της Αυστραλίας.

Ο μικρός Μπο έπαιζε δίπλα σε πισίνα στο Μπάιρον Μπέι, στην ανατολική Αυστραλία, όταν πύθωνας μήκους τριών μέτρων του επιτέθηκε από τα διπλανά φυτά, διηγήθηκε ο πατέρας του, ο Μπεν Μπλέικ, στον ραδιοσταθμό Nine Radio. “Πιστεύω ότι ο πύθωνας περίμενε ένα θύμα, ένα πουλί ή κάποιο άλλο, και βρέθηκε ο Μπο”.

Ο πύθωνας δάγκωσε το παιδί, το έσυρε μαζί του μέσα στο νερό και τυλίχθηκε γύρω από το πόδι του.

Ο παππούς του αγοριού, ηλικίας 76 ετών, έτρεξε να το σώσει. Βούτηξε στην πισίνα για να το βγάλει από το νερό, ενώ το φίδι εξακολουθούσε να βρίσκεται τυλιγμένο γύρω του.

Ο Μπεν Μπλέικ απελευθέρωσε το παιδί από τον πύθωνα και προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση. “Δεν είμαι παιδί, τον ελευθέρωσα σε 15 με 20 δευτερόλεπτα”, είπε.

Το αγόρι, που θεωρείται πλέον “πραγματικός στρατιώτης”, αναρρώνει καλά.

“Από τη στιγμή που καθαρίσαμε το αίμα και του είπαμε ότι δεν θα πεθάνει επειδή δεν ήταν δηλητηριώδες φίδι, ήταν καλά”, διηγήθηκε ο πατέρας του.

Μολονότι οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδεις, το πεντάχρονο αγόρι έλαβε θεραπεία για να αποφευχθεί τυχόν μόλυνσή του από το δάγκωμα.

Περιγράφοντας τα γεγονότα ως “δοκιμασία”, ο Μπλέικ πρόσθεσε ότι τα φίδια είναι μια πραγματικότητα της καθημερινής ζωής στο Μπάιρον Μπέι, δημοφιλή τουριστική πόλη και Μέκκα του σερφ, που βρίσκεται βόρεια του Σίδνεϊ, σε απόσταση οκτώ ωρών οδικώς.

“Αυτή είναι η Αυστραλία. Βρίσκονται παντού”, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι ο πύθωνας αφέθηκε ελεύθερος και ότι “το κακοποιό στοιχείο” επέστρεψε αμέσως στα φυτά, “τον τόπο του εγκλήματος”.

5χρονο Διάφορα Επιτέθηκε έσυρε……Πώς πύθωνας στιγμή σώθηκε τελευταία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:44
Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού
Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο τεμπέληδες! Λούφα και παραλλαγή…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:33
Εύβοια: Φρίκη και ανατριχίλα! Άνοιξαν το μνήμα 46χρονου και αυτό που αντίκρισαν σοκάρει! (Φωτό)
Πε, 12 Μαρ 2026 21:30
Αρειος Πάγος: Απόφαση-σταθμός για τους συνταξιούχους – Παράνομη η…
Πε, 12 Μαρ 2026 19:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.