Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γλυκά Νερά: Τηλεοπτική σειρά για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν – Πότε και πού κάνει πρεμιέρα

Κυ, 12 Ιούλ 2026 13:37

12-18 Ιουλίου: Απρόβλεπτες εξελίξεις για 3 ζώδια – Το 3ο θα έχει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα

Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:41

Πώς να λιμάρετε τα νύχια σας και να “σβήσετε” χρόνια από τα χέρια σας

Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Έφυγε” από τη ζωή ο ηθοποιός…

Σα, 15 Ιούν 2024 17:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Έφυγε” από τη ζωή ο ηθοποιός…

Την δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή οι συνάδελφοί του στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Λίλα Βλαχοπούλου και Ρόδη Στεφανίδου, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η Λίλα Βλαχοπούλου έγραψε: «Ποτέ μου δεν συνάντησα σε αυτόν τον χώρο άνθρωπο που να αγαπάει περισσότερο τους νέους, να τους φροντίζει, να τους ακούει, να τους χαίρεται. Ούτε κάποιον να χαμογελά με τέτοια αγάπη. Ούτε πιο ευγενή. Ούτε πιο φροντιστικό. Ούτε πιο όμορφο πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτήν. Χαίρεται κύριε Αλέξανδρε, ήσασταν φωτεινό παράδειγμα και εδώ πίσω σας αγαπάμε πολύ».

Ακολούθως, η Ρόδη Στεφανίδου έγραψε: «Με πολύ μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά αποχαιρετούμε έναν αγαπημένο ηθοποιό, φίλο δάσκαλο και πολλά πολλά άλλα που ήταν ο Αλέξανδρος Τσακίρης για όλους εμάς!!! Καλό του ταξίδι και συλλυπητήρια στους οικείους του!!! Ο αποχαιρετισμός του θα γίνει σήμερα στον αγαπημένο του τόπο, τη Νέα Ζίχνη Σερρών στις 19:00».

Ο Αλέξανδρος Τσακίρης γεννήθηκε στις Σέρρες στη Νέα Ζίχνη και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Στην πολυετή καριέρα του δούλεψε σε όλες τις κρατικές σκηνές με όλους σχεδόν τους Έλληνες σκηνοθέτες και πολλούς ξένους που δημιούργησαν στην Ελλάδα. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με το ΚΘΒΕ, όλα σχεδόν τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, το Θέατρο του Ν. Κόσμου κ.α.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις ​Επτά επί Θήβας (2017), Επτά επί Θήβας (2016), Festen – Οικογενειακή γιορτή (2017), Οικογενειακή Γιορτή (Festen) (2016) και πιο πρόσφατα η συνεργασία του με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στον «Θείο Βάνια» σε σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολλάρι και στο ντοκιμαντέρ για το 1821 με τη συμμετοχη μεγάλων καλλιτεχνών. Η τελευταία του συνεργασία με το ΚΘΒΕ ήταν το 2018 στο «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» σε σκηνοθεσία του Σίλβιου Πουρκαρέτε.

“Εφυγε” από Διάφορα ζωή.. ηθοποιός….. τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γλυκά Νερά: Τηλεοπτική σειρά για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν – Πότε και πού κάνει πρεμιέρα
Κυ, 12 Ιούλ 2026 13:37
12-18 Ιουλίου: Απρόβλεπτες εξελίξεις για 3 ζώδια – Το 3ο θα έχει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα
Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:41
Πώς να λιμάρετε τα νύχια σας και να “σβήσετε” χρόνια από τα χέρια σας
Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:35
Αυτή είναι η σειρά που ξεκινάς το πρώτο επεισόδιο και σε παίρνει το πρωί – “Σπάει” ταμεία στο Netflix
Κυ, 12 Ιούλ 2026 12:30
Διαδοχικοί σεισμοί στην Εύβοια – Αισθητοί στην Αττική
Κυ, 12 Ιούλ 2026 11:00
12/7: Μία Κυριακή αλλιώτικη – Οικογενειακά μπερδέματα, συμπτώσεις και 2 ζώδια με τύχη
Κυ, 12 Ιούλ 2026 09:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.