Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής, μετά από σύγκρουση ελικοπτέρων – Οι πρώτες πληροφορίες

Κυ, 14 Ιούν 2026 23:12

Ζώδια 15/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν το Σύμπαν με το μέρος τους! Θα τους δοθεί μία σημαντική ευκαιρία

Κυ, 14 Ιούν 2026 22:39

Ανατροπές στις συντάξεις! Χιλιάδες συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις, μετά την…

Κυ, 14 Ιούν 2026 22:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Fame Story”: Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Καλομοίρα, Νίνο, Φουρέιρα – Ο επικός καυγάς στον “αέρα”…

Κυ, 1 Οκτ 2023 13:36 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένος βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” για να σχολιάσει τα όσα είδε στη χθεσινή πρεμιέρα του “Fame Story”.

Γρήγορα, όμως, άναψαν τα αίματα, καθώς η άποψη του γνωστού παρουσιαστή για τη διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας, Ηρώ, προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Μελά. Οι δύο άντρες είχαν μία έντονη αντιπαράθεση, η οποία εξελίχθηκε σε σκληρή κόντρα και κράτησε για αρκετά λεπτά στον τηλεοπτικό “αέρα”. Από τα βέλη του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν ξέφυγαν, επίσης, η Καλομοίρα και ο Νίνο, που υπήρξαν πρώην παίκτες και οι δύο του “Fame Story” τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε το βίντεο: Σκληρή κόντρα Μικρούτσικου – Μελά στον “αέρα”


Νωρίτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε τοποθετηθεί στο πάνελ για τα πρόσωπα που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα για τον γνωστό τράπερ Light.

«Ο Light είναι η καλύτερη έκπληξη για μένα, γιατί δεν ξέρω τι να περιμένω και αυτό το απέδειξε χθες. Απλώς έκανε δύο ολισθήματα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Το πρώτο λάθος ήταν η ιστορία με τον Μαραβέγια, που είπε ότι δεν γνωρίζει το τραγούδι «Πιο χαμηλά Λόλα». Οφείλει να το ξέρει ως κριτική επιτροπή, το χαρακτήρισε boring. Είναι μακριά νυχτωμένος με αυτή τη λογική. Δεν λέει να ανοίξει τα μάτια του ενώ θέλει να κριτικάρει τα πάντα», συνεχίζει ο παρουσιαστής.

«Το δεύτερο φάουλ ήταν που είπε σε ένα παιδί για τον Παντελή Παντελίδη ότι τον μιμείται και ότι κάτι τέτοιο δεν τον αφορά, ενώ σε έναν άλλο που είπε ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού είπε: όλο το καλοκαίρι ήμουν με τον Κωνσταντίνο, τον έχω ακούσει πώς το τραγουδάει και εσύ απέχεις από αυτόν. Τελικά, ρε μάγκα, να μοιάζει με το πρότυπο ή να μη μοιάζει; Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν γίνεται», υπογραμμίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο: Ανδρέας Μικρούτσικος για Light – “Τελικά, ρε μάγκα…”


– “fame “αέρα”… story” Ανδρέας για Επικός Καλομοίρα. Καταπέλτης Καυγάς Μικρούτσικος: Νίνο: στον Φουρέιρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής, μετά από σύγκρουση ελικοπτέρων – Οι πρώτες πληροφορίες
Κυ, 14 Ιούν 2026 23:12
Ζώδια 15/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν το Σύμπαν με το μέρος τους! Θα τους δοθεί μία σημαντική ευκαιρία
Κυ, 14 Ιούν 2026 22:39
Ανατροπές στις συντάξεις! Χιλιάδες συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις, μετά την…
Κυ, 14 Ιούν 2026 22:31
Έκτακτο – Η εκτίμηση Έλληνα σεισμολόγου για τον δυνατό σεισμό που ταρακούνησε μεγάλο τμήμα της χώρας
Κυ, 14 Ιούν 2026 22:25
Οικονομική επιτυχία έρχεται για 3 ζώδια – «Αυτή είναι η στιγμή τους.»
Κυ, 14 Ιούν 2026 19:08
Θλιβερή είδηση! Πέθανε ο Γιαννάκης…
Κυ, 14 Ιούν 2026 16:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.