Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η αφθονία τους θα “χτυπήσει κόκκινο” – Αυτά τα 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν το επόμενο διάστημα

Πε, 21 Μάι 2026 13:01

Ντροπή…! Γιατρός μεγάλου ελληνικού νοσοκομείου ζητούσε φακελάκι και η ασθενής τον έγραψε σε βίντεο

Πε, 21 Μάι 2026 12:58

Θλίψη! Πέθανε η Άννα Καφέτση

Πε, 21 Μάι 2026 12:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;” – Δημοσίευμα φωτιά!

Τρ, 13 Απρ 2021 15:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη στυγερή δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του την Παρασκευή αναφέρεται η γερμανική ραδιοφωνία Deuschlandfunk σε ρεπορτάζ με τίτλο «Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;» παρατηρώντας μεταξύ άλλων: «Η βαρβαρότητα με την οποία κινήθηκαν οι δράστες προκύπτει σαφώς από την έκθεση αυτοψίας (…) Έξι σφαίρες στο στήθος, δύο στο κεφάλι, μία στο λαιμό και μία στην παλάμη – με συνολικά δέκα πυροβολισμούς ο ερευνητικός δημοσιογράφος Καραϊβάζ κυριολεκτικά εκτελέστηκε».

Σχετίζεται η δολοφονία με το οργανωμένο έγκλημα;

Το ερώτημα αυτό θέτει το DLF και σημειώνει: «Ακόμη δεν είναι σαφές γιατί σκοτώθηκε ο 52χρονος. Σύμφωνα με το υπ. Προστασίας του Πολίτη ενδέχεται η δολοφονία του Καραϊβάζ να σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα (…) Και ειδικοί θεωρούν ότι πίσω από τη δολοφονία μπορεί να κρύβεται το οργανωμένο έγκλημα». Το ρεπορτάζ αναφέρει την άποψη του ποινικολόγου Σπύρου Δημητρίου, ο οποίος εκτιμά ότι η βιαιότητα και η ωμότητα των δραστών «δείχνουν ότι για λόγους που δεν είναι ακόμη σαφείς δεν ήθελαν απλώς να στείλουν ένα μήνυμα στον Γιώργο Καραϊβάζ, αλλά να τον εξοντώσουν».

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρεται στη δημοσιογραφική παρουσία του αστυνομικού ρεπόρτερ και παρατηρεί: «Ο Καραϊβάζ θεωρούνταν έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ (…) Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ερευνητικός δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί πρόσφατα πολύ με αθέμιτες μηχανορραφίες διεφθαρμένων αξιωματούχων. Μεταξύ άλλων είχε κάνει αποκαλύψεις για εκβιασμούς για παροχή προστασίας από αστυνομικούς. Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καραϊβάζ ανέφερε αρκετές φορές ότι εγκληματικές συμμορίες κερδίζουν ολοένα μεγαλύτερη δύναμη στην Ελλάδα και επηρεάζουν ακόμη και αποφάσεις για επιλογή προσωπικού στην αστυνομία».

Σύμφωνα με τον Σπ. Δημητρίου, αναφέρει το DLF, η διερεύνηση της υπόθεσης αναμένεται δύσκολη διότι οι δράστες είναι απίθανο να βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Όπως σημειώνει: «Φοβάμαι ότι ακόμα κι αν οι δράστες – που σε τέτοιες περιπτώσεις προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό – συλληφθούν και φυλακιστούν, θα είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί ποιοι βρίσκονται πίσω από το έγκλημα -αυτοί δηλαδή που ανέθεσαν τη δολοφονία. Αυτό με ανησυχεί.»

Πηγή: Deutsche Welle

“Γιατί Γιώργος Δημοσίευμα Διάφορα έπρεπε Καραϊβάζ;” πεθάνει φωτιά»!
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αφθονία τους θα “χτυπήσει κόκκινο” – Αυτά τα 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν το επόμενο διάστημα
Πε, 21 Μάι 2026 13:01
Ντροπή…! Γιατρός μεγάλου ελληνικού νοσοκομείου ζητούσε φακελάκι και η ασθενής τον έγραψε σε βίντεο
Πε, 21 Μάι 2026 12:58
Θλίψη! Πέθανε η Άννα Καφέτση
Πε, 21 Μάι 2026 12:53
Ήρωας οδηγός ΚΤΕΛ: Έσβησε φωτιά σε αυτοκίνητο και έσωσε οικογένεια με δύο παιδιά
Πε, 21 Μάι 2026 11:33
Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Πε, 21 Μάι 2026 11:08
Τα 3 ζώδια που προσελκύουν οικονομική επιτυχία έως τις 24 Μαΐου – «Νέες δυνατότητες και απρόσμενες ευκαιρίες»
Πε, 21 Μάι 2026 11:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.