Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…

Πε, 12 Μαρ 2026 22:33

Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…

Πε, 12 Μαρ 2026 21:44

Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού

Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Καταπέλτης” η Κατερίνα Καινούργιου κατά Κωνσταντάρα: “Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, λίγος!” – Έγινε το έλα να δεις με Μικρούτσικο

Πε, 1 Φεβ 2024 12:21 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την αντιπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπο του Λάμπρου Κωνσταντάρα εξέφρασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου για τα επικριτικά σχόλια που έγιναν στην εκπομπή “Super Katerina”, για την “άδεια” καρέκλα της Φαίης Σκορδά τη στιγμή που πενθεί για τον θάνατο του πατέρα της.

«Μιλάει ο άνθρωπος που ανοίγει καθημερινά έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που το λέω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα… ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ίσως σε όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος. Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα», τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης ένας πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή… για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω.

Ξέρεις τι έχει πει για μένα; Τι έχει υπονοήσει; Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει την αντίθεσή του για τον τρόπο που τοποθετείται η οικοδέσποινα.

«Για μένα ο τρόπος που χειρίστηκε και αυτό το θέμα (του πένθους της Φαίης) δεν τιμάει καθόλου τη Φαίη. Η Φαίη αξιοπρεπέστατη, για αυτόν δεν έχω τι να πω. Αλλά ποια είμαι εγώ που θα κρίνω κοτζάμ Λάμπρο Κωνσταντάρα;», επισήμανε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Δείτε το βίντεο – “Καταπέλτης” η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα


«Δεν – “Δεν “Καταπέλτης” blog δεις Διάφορα Έγινε έλα έχω Καινούργιου καμία κατά Καταπέλτης Κατερίνα Κωνσταντάρα λίγος!” λίγος!” με Μικρούτσικο να σε το τον υπόληψη,
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:44
Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού
Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο τεμπέληδες! Λούφα και παραλλαγή…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:33
Εύβοια: Φρίκη και ανατριχίλα! Άνοιξαν το μνήμα 46χρονου και αυτό που αντίκρισαν σοκάρει! (Φωτό)
Πε, 12 Μαρ 2026 21:30
Αρειος Πάγος: Απόφαση-σταθμός για τους συνταξιούχους – Παράνομη η…
Πε, 12 Μαρ 2026 19:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.