Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια θα ακούσουν ευχάριστες ειδήσεις – “Έρχεται”, όμως, και κάτι απρόβλεπτο

Πα, 24 Ιούλ 2026 11:52

Έκτακτο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία: Πού θέλει μεγαλύτερη προσοχή; Στο “κόκκινο” για 48 ώρες αυτές οι περιοχές

Πα, 24 Ιούλ 2026 11:46

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη Σύρο φέρνουν την ανατροπή: Τι “είδαν” οι Αρχές; Γιατί πήγε η 42χρονη στο ζευγάρι;

Πα, 24 Ιούλ 2026 11:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Λύγισε” η Χριστίνα Βίδου στον αέρα – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Πα, 3 Μάι 2024 13:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τη συγκίνηση της Χριστίνας Βίδου προκάλεσε η εξομολόγηση της μητέρας του Αδαμάντιου Μαντή, που δίνει για 54 μήνες αγώνα, για να δικαιωθεί η μνήμη του μονάκριβου γιου της. Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2019, λόγω υπερβολικής ταχύτητας που ανέπτυξε ένας άλλος οδηγός, που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημά του και στη σνέχεια τον εγκατέλειψε.

«Συνειδητοποίησα ότι το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο είναι πλημμέλημα» είπε ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα που συμφώνησαν στην αλλαγή του άρθρου 290Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας λέγοντας ότι «τα τροχαία δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα».

Μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Βίδου, η κα Τζιάλλα ήταν κατηγορηματική γι’ αυτό που επιδιώκει όλα αυτά τα χρόνια:

«Θα ζητήσω να μετατραπεί η δολοφονία του γιου μου σε κακούργημα» δήλωσε.

«Δύσκολες μέρες για εμάς που έχουμε χάσει παιδιά. Ειδικά η σημερινή. Για μένα σήμερα κλείνουν και 54 μήνες από τη μέρα που χάθηκε ο Αδαμάντιος» είπε αναφέροντας ότι οι γονείς που έχουν χάσει παιδιά «σήμερα στολίζουμε επιτάφιους στους τάφους των παιδιών μας».

Περιγράφοντας τον «γολγοθά» που βιώνει έκτοτε τόνισε ότι «όταν χάνεις το παιδί σου αρνείσαι να το αποδεχθείς. Μετά από 54 μήνες δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Βγαίνω έξω στο μπαλκόνι και τον περιμένω ότι θα ανέβει την ανηφορίτσα και θα μου φωνάξει από κάτω να ανεβαίνω».

Σχολιάζοντας τον τρόπο που ο νεαρός αθλητής του πόλο έχασε τόσο αδόκητα τη ζωή του την περιέγραψε ως μια βόμβα που σκάει και ξαφνικά περιμένεις να δεις που σε έχει χτυπήσει. «Δυστυχώς είμαστε πολλές. Και αυτές που χάνουμε τα παιδιά μας από τροχαία και αυτές που έχουν χάσει τα παιδιά τους από ασθένειες. Διότι η ασθένεια όπως ξέρετε δεν κοιτάει ούτε ηλικία, ούτε αξίωμα».

Μιλώντας για τη φονική σύγκρουση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» χρησιμοποίησε τη λέξη δολοφονία. «Είναι μια κατάσταση που όταν ξαφνικά σου εμφανίζεται μπροστά, είναι δύο φορές πιο δύσκολη. Γιατί συνήθως τις περισσότερες φορές υπάρχουν κι άλλα παιδιά στην οικογένεια και η μάνα καλώς ή κακώς, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ρόλο του πατέρα, είναι εκείνη που που θα πρέπει να σφίξει τα δόντια για να στηρίξει και τον εαυτό της και όλη της την οικογένεια», πρόσθεσε. Περιγράφοντας πώς βιώνει η οικογένεια το πένθος δήλωσε ότι «χρειαζόμαστε τη βοήθεια ενός ειδικού».

Δείτε το βίντεο – Συγκίνηση στον «αέρα» της ΕΡΤ με τη μητέρα του Αδ. Μαντή


«αέρα» «Μην – “λύγισε”. άλλες Βίδου Διάφορα θέση μανάδες μου να στη στον υπάρξουν Χριστίνα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια θα ακούσουν ευχάριστες ειδήσεις – “Έρχεται”, όμως, και κάτι απρόβλεπτο
Πα, 24 Ιούλ 2026 11:52
Έκτακτο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία: Πού θέλει μεγαλύτερη προσοχή; Στο “κόκκινο” για 48 ώρες αυτές οι περιοχές
Πα, 24 Ιούλ 2026 11:46
Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη Σύρο φέρνουν την ανατροπή: Τι “είδαν” οι Αρχές; Γιατί πήγε η 42χρονη στο ζευγάρι;
Πα, 24 Ιούλ 2026 11:38
Για 3 ζώδια, από εδώ και πέρα, τελειώνουν τα βάσανα – Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο
Πε, 23 Ιούλ 2026 22:01
Συνταξιούχοι: Ποιοι μπορεί να λάβουν επίδομα έως 400 ευρώ – Οι αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση και οι δικαιούχοι
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:54
Φρικτή υπόθεση σε εξέλιξη στη Σύρο – Τι συνέβη στο σπίτι με το ζευγάρι; Ποια ήταν η 42χρονη;
Πε, 23 Ιούλ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.