Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τροχαίο στη Ρουμανία – ΠΑΟΚ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τη θεία του Δημήτρη – Η τραγική σύμπτωση του θανάτου του!

Πε, 29 Ιαν 2026 14:44

Σοβαρές οι επιπλοκές της γρίπης στα παιδιά: Τα πρώτα συμπτώματα που εμφανίζονται σε όλους και μπορεί να οδηγήσουν στην Εντατική!

Πε, 29 Ιαν 2026 13:55

Αρχαία τραγωδία στα Τρίκαλα! Πατέρας δύο μικρών παιδιών πήγε να περπατήσει και ξαφνικά…

Πε, 29 Ιαν 2026 13:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Λύγισε” η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε κλάματα – «Αν ζούσε ακόμα, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα»

Πα, 15 Σεπ 2023 22:15 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε κλάματα ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον “αέρα” της εκπομπής της με αφορμή τη γέννηση της κόρης του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη!

Η παρουσιάστρια φορτίστηκε συναισθηματικά ακούγοντας τη περιγραφή του γιατρού της κολλητής της φίλης, Παναγιώτη Τζιώνη, για τον τοκετό και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Θα πω κάτι που θα σε συγκινήσω, γιατί ξέρω ότι παρακολουθεί και η μαμά σου και ο μπαμπάς μου… αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Η συγκίνησή μου από χθες, επειδή όλοι γνωριζόμαστε από παιδιά, είναι τεράστια. Μέσα στα ευχάριστα υπάρχουν και πάρα πολλές συγκινήσεις, γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους και θυμάσαι ιστορίες… Χθες όταν γύρισα σπίτι και έβλεπα τη φίλη μου, λέω: αυτή είναι η ουσία της ζωής, ήταν τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη», συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια.

«Να είμαστε καλά… όλα τα άλλα: λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις… τίποτα παιδιά. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Για όσους το θέλουν, φυσικά, γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν το θέλει.

Απλώς επειδή και ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που έχει παλέψει στη ζωή του και είναι εξαιρετικός γιατρός, μου έλεγαν πόσο πολύ βοήθησε στη διαδικασία και είμαι περήφανη για το παιδί που μεγάλωσε ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου. Τώρα θα κλαίει και ο μπαμπάς μου απ’ το σπίτι. Μπαμπά, sorry», εξομολογήθηκε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο – “Λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου


 

“Ήταν – “λύγισε”. ακόμα αν…” για ζούσε θα και Καινούργιου Κατερίνα Κλάματα ξέσπασε περήφανος πολύ, σε σένα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τροχαίο στη Ρουμανία – ΠΑΟΚ: Σοκαριστική αποκάλυψη από τη θεία του Δημήτρη – Η τραγική σύμπτωση του θανάτου του!
Πε, 29 Ιαν 2026 14:44
Σοβαρές οι επιπλοκές της γρίπης στα παιδιά: Τα πρώτα συμπτώματα που εμφανίζονται σε όλους και μπορεί να οδηγήσουν στην Εντατική!
Πε, 29 Ιαν 2026 13:55
Αρχαία τραγωδία στα Τρίκαλα! Πατέρας δύο μικρών παιδιών πήγε να περπατήσει και ξαφνικά…
Πε, 29 Ιαν 2026 13:17
Τροχαίο στη Ρουμανία με νεκρούς Έλληνες – Αποκάλυψη σοκ! Αν επιβεβαιωθεί, τότε θα είναι μεγάλη ανατροπή! Βρέθηκε ότι μέσα στο μοιραίο βαν…
Πε, 29 Ιαν 2026 12:02
Έκτακτο – Τροχαίο οπαδών ΠΑΟΚ στη Ρουμανία – Συγκλονίζει η εικόνα των τραυματιών που επέζησαν – Τους βγάζουν από…
Πε, 29 Ιαν 2026 10:43
Συναγερμός! Χορήγησαν σε 253 άτομα, κυρίως παιδιά, ληγμένα…
Πε, 29 Ιαν 2026 10:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.