Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Καμπανάκι» στα ελληνικά σχολεία για επικίνδυνο τοξικό φυτό στα προαύλια – Ποιο είναι και τι μπορεί να προκαλέσει

Πε, 5 Μαρ 2026 22:03

Έρχονται πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ – Με SMS και mail οι «καμπάνες» – Πού μπορουν οι οδηγοί να δουν…

Πε, 5 Μαρ 2026 21:59

Θλίψη! Πέθανε ο Άλκης Ρήγος

Πε, 5 Μαρ 2026 21:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Ώρα μηδεν” για το κύμα κακοκαιρίας στην Αττική – Προειδοποίηση Μαρουσάκη

Τρ, 5 Σεπ 2023 10:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η κακοκαιρία “Daniel” αναμένεται να πλήξει τον Νομό Αττικής τις επόμενες ώρες, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, οι οποίοι και εφιστούν την προσοχή στους πολίτες.

Από χθες η κακοκαιρία “δείχνει τα δόντια της” σε αρκετές περιοχές της χώρας που δέχονται υψηλά επίπεδα βροχής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν εντονότερα, σήμερα (Τρίτη 5/9), , ενώ οι βροχές θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα Τρίτη οι πιο επικίνδυνες περιοχές είναι: Χαλκιδική, Θεσσαλία, Σποράδες,Εύβοια, Αττική – Βοιωτία, Πελοπόννησος, Ιόνιο.

«Θέλει προσοχή και ο Νομός Αττικής σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι ο άνεμος στρέφεται σε ανατολικό-νοτιοανατολικό. Είναι ένας άνεμος αρκετά υετοφόρος για την περιοχή της Αττικής. Συνοδεύεται συνήθως με μεγάλα ύψη βροχής, άρα να είμαστε σε μια εγρήγορση, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι».

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, και αύριο Τετάρτη θα έχουμε τον ίδιο σχετικά καιρό ιδιαίτερα για περιοχές από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά: η Θεσσαλία, η Αττικο-Βοιωτία, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος. Σιγά-σιγά αρχίζει και περιορίζεται στα δυτικά αυτό το κύμα κακοκαιρίας, μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να ταξιδεύει προς τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και αναμένεται να σχηματίσει ακόμη και μεσογειακό κυκλώνα».

Η κακοκαιρία συνοδεύεται από χιλιάδες κεραυνούς και δεν έλειψαν οι προκλήσεις πυρκαγιών από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν καταγραφεί περισσότεροι από 7.000 κεραυνοί.

Δείτε το βίντεο – “Προσοχή στον Νομό Αττικής”:


– “Ώρα Αττική για Διάφορα κακοκαιρίας κύμα μαρουσάκη μηδεν” προειδοποίηση στην το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καμπανάκι» στα ελληνικά σχολεία για επικίνδυνο τοξικό φυτό στα προαύλια – Ποιο είναι και τι μπορεί να προκαλέσει
Πε, 5 Μαρ 2026 22:03
Έρχονται πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ – Με SMS και mail οι «καμπάνες» – Πού μπορουν οι οδηγοί να δουν…
Πε, 5 Μαρ 2026 21:59
Θλίψη! Πέθανε ο Άλκης Ρήγος
Πε, 5 Μαρ 2026 21:53
Άστραψε και βρόντηξε – Ο Λαζόπουλος είπε με 5 λέξεις ότι δεν τόλμησε κανείς για τον Άδωνι
Πε, 5 Μαρ 2026 21:50
Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!
Πε, 5 Μαρ 2026 18:18
Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες
Πε, 5 Μαρ 2026 18:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.