Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία

Τε, 12 Αυγ 2026 15:47

Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια

Τε, 12 Αυγ 2026 15:43

Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές

Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Ώρα μηδεν” για το κύμα κακοκαιρίας στην Αττική – Προειδοποίηση Μαρουσάκη

Τρ, 5 Σεπ 2023 10:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η κακοκαιρία “Daniel” αναμένεται να πλήξει τον Νομό Αττικής τις επόμενες ώρες, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, οι οποίοι και εφιστούν την προσοχή στους πολίτες.

Από χθες η κακοκαιρία “δείχνει τα δόντια της” σε αρκετές περιοχές της χώρας που δέχονται υψηλά επίπεδα βροχής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν εντονότερα, σήμερα (Τρίτη 5/9), , ενώ οι βροχές θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα Τρίτη οι πιο επικίνδυνες περιοχές είναι: Χαλκιδική, Θεσσαλία, Σποράδες,Εύβοια, Αττική – Βοιωτία, Πελοπόννησος, Ιόνιο.

«Θέλει προσοχή και ο Νομός Αττικής σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι ο άνεμος στρέφεται σε ανατολικό-νοτιοανατολικό. Είναι ένας άνεμος αρκετά υετοφόρος για την περιοχή της Αττικής. Συνοδεύεται συνήθως με μεγάλα ύψη βροχής, άρα να είμαστε σε μια εγρήγορση, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι».

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, και αύριο Τετάρτη θα έχουμε τον ίδιο σχετικά καιρό ιδιαίτερα για περιοχές από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά: η Θεσσαλία, η Αττικο-Βοιωτία, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος. Σιγά-σιγά αρχίζει και περιορίζεται στα δυτικά αυτό το κύμα κακοκαιρίας, μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να ταξιδεύει προς τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και αναμένεται να σχηματίσει ακόμη και μεσογειακό κυκλώνα».

Η κακοκαιρία συνοδεύεται από χιλιάδες κεραυνούς και δεν έλειψαν οι προκλήσεις πυρκαγιών από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν καταγραφεί περισσότεροι από 7.000 κεραυνοί.

Δείτε το βίντεο – “Προσοχή στον Νομό Αττικής”:


– “Ώρα Αττική για Διάφορα κακοκαιρίας κύμα μαρουσάκη μηδεν” προειδοποίηση στην το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία
Τε, 12 Αυγ 2026 15:47
Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια
Τε, 12 Αυγ 2026 15:43
Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός που συντρόφευε με τη φωνή του χιλιάδες ακροατές
Τε, 12 Αυγ 2026 15:41
Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου
Τε, 12 Αυγ 2026 13:14
Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό
Τε, 12 Αυγ 2026 12:09
Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα
Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.