Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πήγε για διακοπές σε ελληνικό νησί και κατέληξε σε κώμα – Το βρώμικο ξενοδοχείο και τα πρώτα συμπτώματα

Τρ, 20 Οκτ 2026 21:44

Ο καιρός για την 28η Οκτωβρίου

Τρ, 20 Οκτ 2026 21:35

21 /10: Το Σύμπαν στέλνει σημάδια σε ένα ζώδιο, που δεν πρέπει να τα αγνοήσει

Τρ, 20 Οκτ 2026 21:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Ώρα μηδεν” για το κύμα κακοκαιρίας στην Αττική – Προειδοποίηση Μαρουσάκη

Τρ, 5 Σεπ 2023 10:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η κακοκαιρία “Daniel” αναμένεται να πλήξει τον Νομό Αττικής τις επόμενες ώρες, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, οι οποίοι και εφιστούν την προσοχή στους πολίτες.

Από χθες η κακοκαιρία “δείχνει τα δόντια της” σε αρκετές περιοχές της χώρας που δέχονται υψηλά επίπεδα βροχής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν εντονότερα, σήμερα (Τρίτη 5/9), , ενώ οι βροχές θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα Τρίτη οι πιο επικίνδυνες περιοχές είναι: Χαλκιδική, Θεσσαλία, Σποράδες,Εύβοια, Αττική – Βοιωτία, Πελοπόννησος, Ιόνιο.

«Θέλει προσοχή και ο Νομός Αττικής σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι ο άνεμος στρέφεται σε ανατολικό-νοτιοανατολικό. Είναι ένας άνεμος αρκετά υετοφόρος για την περιοχή της Αττικής. Συνοδεύεται συνήθως με μεγάλα ύψη βροχής, άρα να είμαστε σε μια εγρήγορση, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι».

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, και αύριο Τετάρτη θα έχουμε τον ίδιο σχετικά καιρό ιδιαίτερα για περιοχές από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά: η Θεσσαλία, η Αττικο-Βοιωτία, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος. Σιγά-σιγά αρχίζει και περιορίζεται στα δυτικά αυτό το κύμα κακοκαιρίας, μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να ταξιδεύει προς τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και αναμένεται να σχηματίσει ακόμη και μεσογειακό κυκλώνα».

Η κακοκαιρία συνοδεύεται από χιλιάδες κεραυνούς και δεν έλειψαν οι προκλήσεις πυρκαγιών από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν καταγραφεί περισσότεροι από 7.000 κεραυνοί.

Δείτε το βίντεο – “Προσοχή στον Νομό Αττικής”:


– “Ώρα Αττική για Διάφορα κακοκαιρίας κύμα μαρουσάκη μηδεν” προειδοποίηση στην το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήγε για διακοπές σε ελληνικό νησί και κατέληξε σε κώμα – Το βρώμικο ξενοδοχείο και τα πρώτα συμπτώματα
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:44
Ο καιρός για την 28η Οκτωβρίου
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:35
21 /10: Το Σύμπαν στέλνει σημάδια σε ένα ζώδιο, που δεν πρέπει να τα αγνοήσει
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:33
Τρύφωνος για Μαζωνάκη – Η αποκάλυψη του Γιώργου, πίσω από τις κάμερες, που τον σόκαρε
Τρ, 20 Οκτ 2026 21:30
Μαζωνάκης: “Αυτό θα μείνει στα ιατρικά χρονικά” – Η αλήθεια για τον Γιώργο που προκαλεί ανατριχίλα και φέρνει ανατροπή
Τρ, 20 Οκτ 2026 17:30
Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά
Δε, 19 Οκτ 2026 22:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.