Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κως: Υπόθεση που προκαλεί σοκ! Δύο μαθητές έκαναν σ@@ και ένας συμμαθητής τους…

Πα, 24 Οκτ 2025 13:10

Σπάει την σιωπή του τώρα, 27 χρόνια μετά το Magava Tout, ο Πάρις: “Η Βίσση μου ζητούσε να…με κατέστρεψε ο…”

Πα, 24 Οκτ 2025 09:54

Στο σφυρί μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα – Γιατί κατεβάζει ρολά;

Πα, 24 Οκτ 2025 09:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Super Katerina”: Απίστευτη αποκάλυψη Μικρούτσικου στον αέρα – «Εδώ και μία ώρα εγώ κι εσύ δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από…»

Τε, 28 Ιούν 2023 14:14 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Σούπερ Κατερίνα”.

Ο παρουσιαστής μετέφερε στον αέρα πως τόσο ο ίδιος όσο και η Κατερίνα Καινούργιου δέχονται απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες.

«Και εσύ και εγώ δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες. Έμαθα κιόλας ότι συμμετέχω σε μία διαφήμιση χαπιού αδυνατίσματος. Μια φαρμακοποιός μου είπε: προτείνεις κάτι τέτοιο στον κόσμο; Λέω: ούτε ξέρω ούτε έχω ιδέα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τα απειλητικά μηνύματα είναι άλλη ιστορία από το να χρησιμοποιείς παράτυπα το όνομα κάποιου. Το απειλητικό που αφορά τη ζωή σου και το τι μπορεί να συμβεί από ανθρώπους που ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση… δεν θα μας κάμψουν», τόνισε ο παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης.

«Δεν είπα κάτι, γιατί να με χτυπήσουν; Επειδή είπα την άποψή μου; Θα φοβόμαστε και να κυκλοφορήσουμε; Αν έχεις ονοματεπώνυμα από αυτά τα accounts, να τα μαζέψουμε και να τα δώσουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να αποκαλύπτουν πως παρόμοια μηνύματα έχουν λάβει και οι ίδιοι.

«Έχουμε τοποθετηθεί για την ιστορία των Σπαρτιατών και απέναντι στον φασισμό δεν είναι «βγάζω την ουρά μου απ’ έξω». Έχω ένα κάρο μηνύματα, εδώ και μία ώρα είναι σωρεία μηνυμάτων», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά.

«Οι λογαριασμοί είναι συγκεκριμένοι και κατευθυνόμενοι. Τα έχω κι εγώ και κάνω πως δεν τα βλέπω», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου


«αέρα» «Έσύ – “super katerina”: απειλητικά απίστευτη από….. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: δεχόμαστε εγώ εδώ!» και κι μηνύματα μια Μικρούτσικου: στον ώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κως: Υπόθεση που προκαλεί σοκ! Δύο μαθητές έκαναν σ@@ και ένας συμμαθητής τους…
Πα, 24 Οκτ 2025 13:10
Σπάει την σιωπή του τώρα, 27 χρόνια μετά το Magava Tout, ο Πάρις: “Η Βίσση μου ζητούσε να…με κατέστρεψε ο…”
Πα, 24 Οκτ 2025 09:54
Στο σφυρί μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα – Γιατί κατεβάζει ρολά;
Πα, 24 Οκτ 2025 09:48
Παγκόσμιο σοκ – Η απόλυτη φρίκη! Σοκάρουν όσα έκανε η 27χρονη που δολοφόνησε τη 12χρονη – Αφού τη β@@@@ την…
Πε, 23 Οκτ 2025 23:57
Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο! Εγγονός μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς του και μετά από 15 ημέρες κατάλαβαν ότι…
Πε, 23 Οκτ 2025 23:47
Τα ζώδια που προσελκύουν τύχη και χρήμα μέχρι το τέλος του μήνα – Απελευθερώνονται…
Πε, 23 Οκτ 2025 22:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.