Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σε σοκ η Σκορδά με την πρόβλεψη της Παγιατάκη, για τον γάμο της! “Είδες κάτι κακό;”

Πα, 1 Μάι 2026 13:52

Έκτακτο – Ελλάδα: Σπάνιο φαινόμενο, μετά από 70 χρόνια! Χιονίζει τώρα! Πώς θα συνεχίσει η κακοκαιρία;

Πα, 1 Μάι 2026 12:37

Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…

Πα, 1 Μάι 2026 10:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του ανεμβολίαστου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του.Είναι πάρα πολύ δύσκολο, να μην το πάθει ούτε εχθρός μου.

Πα, 22 Οκτ 2021 23:06 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ήταν ο 51χρονος αστυνομικός, που δεν δεχόταν και ιατρική περίθαλψη, ενώ νοσούσε – Όταν δέχτηκε να διασωληνωθεί, ήταν πια αργά

Το τελευταίο θύμα στη μακρά λίστα των ανεμβολίαστων που καταλήγουν από κορωνοϊό, ήταν ένας 51χρονος αστυνομικός από την Ημαθία.

Για την τραγωδία που βίωσε, μίλησε στο Mega ο πατέρας του 51χρονου. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, να μην το πάθει ούτε εχθρός μου. Εχθές τον θάψαμε, σήμερα καθαρίζουμε το μνήμα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν πήρε εμάς τους μεγάλους και πήρε έναν νέο, έχει και ένα κοριτσάκι. Τι να πω;», δήλωσε με λυγμούς ο πατέρας.

«Δεν είχε κάνει εμβόλιο, αυτό είναι που μας ‘τρώει’. Εμείς τον πιέζαμε αυτός έλεγε να κάτσω ακόμα λίγο, να δω τι γίνεται, θα κάτσω λίγο ακόμα να δω τι γίνεται και μετά, και έτσι έφτασε στο σημείο να χάσει τη ζωή του» συνέχισε ο πατέρας του 51χρονου.
Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ετοιμάζονται για την 3η δόση, ο αστυνομικός και η σύζυγός του παρέμεναν ανεμβολίαστοι.

 

 

«Το κόλλησε γιατί και η γυναίκα του είχε, και η κόρη του είχε. Από το σχολείο το έπαθε», σημείωσε ο πατέρας, ενώ ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός πως μέχρι τέλους ο αστυνομικός δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Όταν δέχτηκε να διασωληνωθεί, ήταν πια αργά.

«Μέχρι τέλους δεν δέχτηκε ιατρική περίθαλψη. Τη δέχτηκε τελικά τη διασωλήνωση αλλά όταν πια ήταν οριακά για εκείνον», δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης.

ανεμβολίαστου αστυνομικού Διάφορα Δύσκολο Έχασε εχθρός καρδιές ούτε πάθει πάρα πατέρας πολύ, Ραγίζει του.Είναι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε σοκ η Σκορδά με την πρόβλεψη της Παγιατάκη, για τον γάμο της! “Είδες κάτι κακό;”
Πα, 1 Μάι 2026 13:52
Έκτακτο – Ελλάδα: Σπάνιο φαινόμενο, μετά από 70 χρόνια! Χιονίζει τώρα! Πώς θα συνεχίσει η κακοκαιρία;
Πα, 1 Μάι 2026 12:37
Μέσα στο ψυγείο σου έχεις το “κλειδί” κατά του Αλτσχάιμερ – Αν τρως αυτό μειώνεις τον κίνδυνο για…
Πα, 1 Μάι 2026 10:07
Μάΐος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να αντέξουν αλήθειες! “Έρχονται” όλα στο φως! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο!
Πα, 1 Μάι 2026 09:31
Θεσσαλονίκη: Φρίκη και ανατριχίλα σε νηπιαγωγείο! 5χρονος έπαιζε στην αυλή και ξαφνικά…
Πα, 1 Μάι 2026 09:26
Δούσης: Υποκλίνονται όλοι! Τα είπε όλα με 3 λέξεις για τα πατίνια – “Τα έχετε κάνει σ@@@@…να κάνει το γ@@@νο”
Πα, 1 Μάι 2026 09:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.