Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συνταγη για τα πιο νόστιμα φασολάκια – Το λάθος που κάνουμε όλοι και χαλάμε τη γεύση

Τρ, 7 Απρ 2026 10:29

Ξεμπλοκάρουν τα πάντα! “Έρχονται” ανατροπές για 4 ζώδια!

Τρ, 7 Απρ 2026 10:29

Οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα – Δεν θα κάνουν Ανάσταση μαζί! 22χρονη βρισκόταν μαζί με τους γονείς στο σπίτι και…

Τρ, 7 Απρ 2026 10:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ρέντη: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 31χρονος Γιώργος – Η μοιραία στιγμή στον αγώνα βόλεϊ…

Πα, 8 Δεκ 2023 21:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Πέμπτης στον αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναικού, στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Ήδη ο άτυχος αστυνομικός υπεβλήθη σε δύο χειρουεγεία και νοσηλέυεται σε Μοναδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους γιατρούς εξαιρετικά σοβαρή.

O Γιώργος Λυγγερίδης με καταγωγή από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Οι γονείς του που μένουν στη Θεσσαλονίκη ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά για το περιστατικό και με αυτοκίνητο της αστυνομίας και συνοδεία ψυχολόγου έφτασαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκεί ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την σοβαρότητα της κατάστασης του γιου τους.

«Έχουμε έρθει στην Αθήνα. Το παιδί μου είναι χειρουργημένο και διασωληνωμένο.Έπαθε και ανακοπή και τον επανέφεραν. Οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα είναι μόλις τον ξυπνήσουν από τη νάρκωση», δήλωσε η μητέρα του.

Ρέντη: «Ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός», λένε συγγενείς του
Η οικογένεια και οι φίλοι του είναι συγκλονισμένοι και προσεύχονται για ένα θαύμα. Μιλώντας στο Star, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο και δοτικό παιδί που όνειρό του ήταν να γίνει αστυνομικός και να προσφέρει τα μέγιστα στην υπηρεσία του. Όπως και έκανε μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τη φωτοβολίδα.

«Ο Γιώργος ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός και ήθελε πάντα να είναι πρώτη γραμμή και πάντα να υπηρετεί την υπηρεσία του. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, αυτό με ενδιαφέρει, να δω ότι ο άνθρωπός μας είναι καλά. Μαζί μεγαλώσαμε, οι γονείς μας είναι αδέλφια», δήλωσε στο Star πρώτη ξαδέλφη του Γιώργου.

Ο 31χρονος είναι ανύπαντρος και έχει μια μικρότερη αδελφή, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

«Είναι καλό παιδί, εξαιρετικό… Όλα τα παιδιά… Βλέπετε τι γίνεται, πηγαίνουν για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα.. Τώρα το πώς και το πόσο πληρώνεται αυτή η δουλειά που κάνουν…», επεσήμανε ξάδελφος του Γιώργου.

Πόσα παίρνει ένας αστυνομικός; Σύμφωνα με τον Γ.Γ. Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών Στράτο Μαυροειδάκο, «αμείβονται μηνιαίως με 1.000 ευρώ, αλλα με το τελευταίο νομοσχέδιο κοστολογεί η πολιτεία την παρουσία συναδέλφων σε αγωνιστικοώς χώρους με 30 ευρώ. Γι΄αυτό είμαστε αντίθετοι στην παρουσία αστυνομικών στα γήπεδα».

Ρέντη: Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τον αστυνομικό
Κρίσιμο κρίνεται το επόμενο 24ωρο για τον Γιώργο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Τον περιμένει μια πολύ δύσκολη νύχτα, καθώς το τραύμα που υπέστη από τη ναυτική φωτοβολίδα είναι σοβαρό και έχει χάσει πολύ αίμα. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o αστυνομικός συντάκτης Παναγιώτης Μπούσιος, οι γιατροί θεωρούν θαύμα πώς έχει καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Ο αστυνομικός χτύπησε στον αριστερό μηρό και έχασε πολύ αίμα, ενώ υπέστη αιμοραγικό σοκ. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και μηχανικός αερισμός και ξεκίνησε διαδικασία ανάνηψης από το βαρύ αιμορραγικό σοκ.

Μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης με μαζικές μεταγγίσεις αίματος και παραγώγων και υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 23:25, υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Κατά τις 23:55 μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων έγινε χειρουργική διερεύνηση του τραύματος στον αριστερό μηρό.

Δείτε το βίντεο – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος Γιώργος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναικού


 

– 31χρονος αγώνα βόλεϊ… για Γιώργος Διάφορα δίνει ζωή.. μάχη μοιραία Ρέντη στιγμή στον τι του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνταγη για τα πιο νόστιμα φασολάκια – Το λάθος που κάνουμε όλοι και χαλάμε τη γεύση
Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Ξεμπλοκάρουν τα πάντα! “Έρχονται” ανατροπές για 4 ζώδια!
Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα – Δεν θα κάνουν Ανάσταση μαζί! 22χρονη βρισκόταν μαζί με τους γονείς στο σπίτι και…
Τρ, 7 Απρ 2026 10:04
Ξεχάστε ότι ξέρατε! Καταργούνται αυτά στα δωμάτια των ξενοδοχείων και…ξενερώνουν οι πελάτες
Τρ, 7 Απρ 2026 00:30
Fuel Pass: Το σύστημα θα σας “πετάξει” έξω! Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση κάθε μέρα και πότε θα ξανανοίξει η…
Τρ, 7 Απρ 2026 00:25
Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν όμορφο Πάσχα! Ένα από αυτά θα είναι το απόλυτο φαβορί της εβδομάδας
Τρ, 7 Απρ 2026 00:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.