Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!

Σα, 28 Φεβ 2026 21:29

Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…

Σα, 28 Φεβ 2026 21:24

Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;

Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ριφιφί στο Ψυχικό: Φωτογραφία ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 58χρονος βγαίνει από την τράπεζα

Σα, 27 Μαρ 2021 23:28 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο φως από την υπόθεση με το ριφιφί στις θυρίδες σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό, στην οποία διακρίνεται ο φερόμενος ως δράστης.

Το ημερολόγιο έδειχνε 21η Οκτωβρίου και ο 58χρονος κατηγορούμενος έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει από το υποκατάστημα της τράπεζας όπου έγινε η διάρρηξη στις θυρίδες.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο 58χρονος φοράει καπέλο τζόκεϋ, χειρουργική μάσκα, γάντια μιας χρήσεως, ενώ κρατά μία τσάντα όπου εκτιμάται από τις Αρχές ότι έκρυψε κλοπιμαία και στη συνέχεια τα έβγαλε από την τράπεζα.

Δείτε τη φωτογραφία:

«Φορούσα τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κοροναϊού»

Οι περίεργες κινήσεις του, οι συχνές επισκέψεις και τα μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε, ήταν και τα στοιχεία που τον έβαλαν στο στόχαστρο των Αρχών. Ο ίδιος πάντως στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κοροναϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Σημειώνεται πως το DNA του 58χρονου που βρέθηκε στο πλαστικό κουτί ενός εκ των 4 θυρίδων θεωρήθηκε αδιάσειστο στοιχείο και έτσι εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Στις χειρολαβές του επίμαχου κουτιού, στο μοναδικό σημείο που έρχεται αναγκαστικά κάποιος σε άμεση επαφή προκειμένου να το εξάγει και να το εισάγει στη θυρίδα, βρέθηκε μίγμα βιολογικού υλικού της ιδιοκτήτριας και ενός ακόμα αταυτοποίητου προσώπου. Όχι όμως δικό μου».

Πηγή in.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάρτιος: Ετοιμαστείτε! Το σύμπαν αποφάσισε για αυτά τα 4 ζώδια! Θα κόψουν το “χρυσό” εισιτήριο!
Σα, 28 Φεβ 2026 21:29
Συναγερμός! Φόβος και για την Ελλάδα! Έκλεισαν τη Σούδα μετά τις…
Σα, 28 Φεβ 2026 21:24
Ασύλληπτη καταγγελία Καρυστιανού – Μα, είναι δυνατόν;
Σα, 28 Φεβ 2026 21:14
Έκτακτο – Ελλάδα: Νεκρή έγκυος γυναίκα! – Έγκλημα ή δυστύχημα;
Σα, 28 Φεβ 2026 20:02
Θρίλερ σε εξέλιξη! 25 εγκλωβισμένοι Έλληνες στο…
Σα, 28 Φεβ 2026 18:04
Νέο πένθος “χτυπά” την οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης του
Σα, 28 Φεβ 2026 17:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.