Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Όσα δείχνει η κάμερα που κατέγραψε τον Γιώργο, όταν πήγαινε για υδροθεραπεία

Τρ, 29 Σεπ 2026 23:08

“Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν κατεβασμένο το φ@@@@ μου” – Νέα καταγγελία για τον υπνοθεραπευτή

Τρ, 29 Σεπ 2026 23:00

30/9: Για 2 ζώδια μια συζήτηση ή μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής τους

Τρ, 29 Σεπ 2026 22:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σάκης Αρναούτογλου:Έρχονται κρύο και χιόνια.Τα πρώτα χιόνια στα χιονοδρομικά.

Πε, 10 Νοέ 2022 13:54 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Xιόνια έρχονται το Σάββατο στη χώρα μας, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του δελτίου καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει, καθώς όπως σημειώνει, «στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!».

«Όσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιοχή μας από κει και μετά…», συμπληρώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο καιρός το Σάββατο – Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Σποράδες τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στο Ιόνιο σε 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση η οποία στα βόρεια θα είναι αισθητή και δεν θα ξεπεράσει, στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και το πρωί στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αρναούτογλου:Έρχονται Καιρός κρύο πρώτα Σάκης χιόνια χιόνια.Τα χιονοδρομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Όσα δείχνει η κάμερα που κατέγραψε τον Γιώργο, όταν πήγαινε για υδροθεραπεία
Τρ, 29 Σεπ 2026 23:08
“Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν κατεβασμένο το φ@@@@ μου” – Νέα καταγγελία για τον υπνοθεραπευτή
Τρ, 29 Σεπ 2026 23:00
30/9: Για 2 ζώδια μια συζήτηση ή μια πληροφορία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής τους
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:59
Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προσέξουν πολύ το πορτοφόλι τους – Πότε αλλάζει το σκηνικό για τα οικονομικά τους
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:56
Αγριεύει ο καιρός, έρχεται βροχή με διάρκεια – Το πιο δύσκολο 24ωρο
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:52
Άκης Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε τα μαγαζιά του – “Αυτό ήταν το λάθος μου”
Τρ, 29 Σεπ 2026 22:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.