Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρικτή κτηνωδία στο Άργος: “Ντροπή σας” – “Πάγωσε” ο άνδρας, με αυτό που είδε – Μέσα σε ανοικτό τ@@@@…

Πε, 18 Δεκ 2025 13:45

Kαμπανάκι του σύμπαν για δύο ζώδια -Δύσκολη χρονιά στα οικονομικά το 2026

Πε, 18 Δεκ 2025 13:17

Αυτός είναι ο νεαρός που μηνύει τον Μαζωνάκη – Τι λέει στην κάμερα – Τι απαντά ο τραγουδιστής (Βίντεο)

Πε, 18 Δεκ 2025 12:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σάκης Αρναούτογλου:Έρχονται κρύο και χιόνια.Τα πρώτα χιόνια στα χιονοδρομικά.

Πε, 10 Νοέ 2022 13:54 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Xιόνια έρχονται το Σάββατο στη χώρα μας, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του δελτίου καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει, καθώς όπως σημειώνει, «στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!».

«Όσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιοχή μας από κει και μετά…», συμπληρώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο καιρός το Σάββατο – Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις Σποράδες τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στο Ιόνιο σε 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση η οποία στα βόρεια θα είναι αισθητή και δεν θα ξεπεράσει, στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και το πρωί στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αρναούτογλου:Έρχονται Καιρός κρύο πρώτα Σάκης χιόνια χιόνια.Τα χιονοδρομικά.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρικτή κτηνωδία στο Άργος: “Ντροπή σας” – “Πάγωσε” ο άνδρας, με αυτό που είδε – Μέσα σε ανοικτό τ@@@@…
Πε, 18 Δεκ 2025 13:45
Kαμπανάκι του σύμπαν για δύο ζώδια -Δύσκολη χρονιά στα οικονομικά το 2026
Πε, 18 Δεκ 2025 13:17
Αυτός είναι ο νεαρός που μηνύει τον Μαζωνάκη – Τι λέει στην κάμερα – Τι απαντά ο τραγουδιστής (Βίντεο)
Πε, 18 Δεκ 2025 12:24
Σωτήρης Τσιόδρας: Βέβαιο πως θα υπάρξει νέα πανδημία – Το άγνωστο παθογόνο που…
Πε, 18 Δεκ 2025 10:35
Φτάνει με τους άλλους! 3 ζώδια που ήρθε η σειρά τους να…
Πε, 18 Δεκ 2025 09:47
Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα Χριστούγεννα – Επεισοδειακό το κλείσιμο του 2025
Πε, 18 Δεκ 2025 09:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.