Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια ημέρα «αποκαλύψεων», την Πέμπτη 2 Απριλίου – Θα δουλέψει η διαίσθηση και η τύχη τους!

Πε, 2 Απρ 2026 00:58

Ελλάδα: Θρίλερ! Μυστήριο με φλεγόμενα αντικείμενα που έπεφταν από τον ουρανό στη…(Βίντεο)

Τε, 1 Απρ 2026 23:18

Ελλάδα: Σε αυτήν την 38χρονη έριξαν ν@@@@ ο πρώην σύντροφός της και η νέα του σχέση (Βίντεο σοκ. περιστατικού)

Τε, 1 Απρ 2026 23:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο – Έρχεται νέα σοβαρή επιδείνωση σε όλη τη χώρα

Πα, 10 Νοέ 2023 23:39 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνεχίζεται η κακοκαιρία που έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και το επόμενο 24ωρο, επηρεάζοντας αρχικά τα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου στην ΕΡΤ.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει, οι βροχές στα δυτικά και στα ανατολικά θα αποκτήσουν πιο τοπικό χαρακτήρα, ενώ βροχές θα επιμείνουν στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα έχει βελτιωθεί σχεδόν παντού.
Περαιτέρω βελτίωση θα έχουμε από το βράδυ προς το ξημέρωμα της Κυριακής.

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι άνεμοι από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, οι οποίοι θα φτάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και σε νησιά του Αιγαίου.

Η Αττική θα έχει συννεφιά και δυνατούς νοτιάδες, με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα δυτικά κεντρικά και στα βόρεια.
Οι άνεμοι νότιοι, στα βόρεια τμήματα ίσως φτάσουν και τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει από το πρωί συννεφιά και περάσματα από τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί, στα ανοιχτά της Χαλκιδικής ίσως φτάσει τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, στα νότια και στα νοτιοανατολικά, με μικρότερη όμως ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Από το βράδυ οι βροχές θα αρχίσουν να επηρεάζουν και αρκετές περιοχές της Μακεδονίας.

Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με αρκετές βροχές κυρίως στα ανατολικά-βορειοανατολικά αλλά μέσα στην ημέρα ο καιρός θα βελτιωθεί σχεδόν παντού. Την Τρίτη και την Τετάρτη η μέρα θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές.

Αρκετά σοβαρή επιδείνωση σε όλη τη χώρα αναμένεται το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοέμβρη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:


blog Αρναούτογλου: επιδείνωση έρχεται και Καιρός καταιγίδες, μπόρες Νέα όλη Σαββατοκύριακο Σάκης σε σοβαρή τι το χώρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια ημέρα «αποκαλύψεων», την Πέμπτη 2 Απριλίου – Θα δουλέψει η διαίσθηση και η τύχη τους!
Πε, 2 Απρ 2026 00:58
Ελλάδα: Θρίλερ! Μυστήριο με φλεγόμενα αντικείμενα που έπεφταν από τον ουρανό στη…(Βίντεο)
Τε, 1 Απρ 2026 23:18
Ελλάδα: Σε αυτήν την 38χρονη έριξαν ν@@@@ ο πρώην σύντροφός της και η νέα του σχέση (Βίντεο σοκ. περιστατικού)
Τε, 1 Απρ 2026 23:14
Γνωστή Ελληνίδα μαγείρισσα αποκάλυψε το μυστικό της πιο πετυχημένης μαγειρίτσας και όλες θα τη φτιάξουν! Δεν μυρίζει και…
Τε, 1 Απρ 2026 23:07
Έτσι θα μυρίζει ωραία το σπίτι σου, χωρίς αρωματικά! 5 μυστικά που δεν σου είπε κανείς! Το πρώτο κάνει τη διαφορά!
Τε, 1 Απρ 2026 23:03
Αυτό το δέντρο στην Ελλάδα πολεμά τον καρκίνο! Είναι εχθρός του καρκίνου λένε οι ειδικοί
Τε, 1 Απρ 2026 22:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.