Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σάκης Αρναούτογλου:Στροβιλιζόμενη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις στην Αττική.Πότε αναμένεται η νέα κακοκαιρία και σε ποιες περιοχές θα έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις.

Τρ, 8 Μαρ 2022 20:57 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τι κι αν διανύουμε την 8η μέρα της Άνοιξης ο καιρός συνεχίζει να μας δείχνει τα δόντια του. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε σύννεφα σε Θεσσαλία, Στερεά, Έυβοια και Σποράδες που θα δίνουν βροχές και χιονοπτώσεις, ενώ στα επτάνησα ο καιρός θα είναι επίσης άστατος.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα έχουμε κάποιες χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί, ενώ από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα περάσουν κάποια σύννεφα δίνοντας βροχές και χιονοπτώσεις.

Στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Πελοπόννησο θα έχουμε βροχές αλλά μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενούν.

Το βράδυ, αναμένονται χιόνια στα πεδινά της Χαλκιδικής, στη Μαγνησία, στη ΒΑ Στερεά στη Β.Αττική και την κεντρική – βόρεια Εύβοια.

Στην Αττική από το πρωί θα έχουμε συννεφιά και τοπικές βροχές αλλά και χιόνια πάνω από 300-400 μέτρα. Από το μεσημέρι θα επικρατήσει συννεφιά και από το βράδυ ξανά δεν αποκλείεται να χιονίσει στα ΒΑ της Αττικής. Η θερμοκρασία από 6 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία από τα ξημερώματα της Τετάρτης θα έχουμε χιονοπτώσεις, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα σταματήσουν τα φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 2 έως 8 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε κρύο σχεδόν παντού στην Ελλάδα και πριν το μεσημέρι από την ΝΑ Μακεδονία, την ΝΑ Μαγνησία, στις Σποράδες στην Εύβοια, στην Αττική και την Βοιωτία, αλλά και την ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

Μετά το μεσημέρι της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα και τα νησια του ΒΑ Αιγαίου.

Την Παρασκευή χιόνια θα έχουμε επίσης στις περιοχές όπως στη Θεσσαλία, στην Εύβοια, στις Σποράδες και σε περιοχές της Κρήτης.

Από το μεσημέρι και μετά στο βόρειο-δυτικό Αιγαίο θα παραμείνουν τα χιόνια.

Το Σάββατο τα φαινόμενα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα και συγκεκριμένα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία,στο ΒΒΔ Αιγαίο, στην ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, στην Αττική και την Εύβοια ίσως έχουμε ακόμη και πυκνές χιονοπτώσεις και υπάρχουν ενδείξεις από το μεσημέρι και μετά να ενταθούν οι χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Αττική.

αναμένεται Αρναούτογλου:Στροβιλιζόμενη Αττική.Πότε έχουμε Καιρός κακοκαιρία περιοχές Ποιες πυκνές Σάκης στην χιονοπτώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.