Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλο Σάββατο: Το βράδυ, πριν πας στην Ανάσταση, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!

Σα, 11 Απρ 2026 10:12

Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!

Πα, 10 Απρ 2026 23:32

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά η…

Πα, 10 Απρ 2026 23:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σάκης Κατσούλης: Ο παππούς μου έχει περάσει πολλά, δεν είναι σωστό να τον προσεγγίζουν δημοσιογράφοι

Πα, 16 Ιούλ 2021 17:48 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο περιοδικό «Τηλεθεατής» μίλησε για όλα ο φετινός νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης. Ο 30χρονος επιχειρηματίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα είπαν η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά και ο παππούς του, όσο εκείνος βρισκόταν στο παιχνίδι.

Η συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη

Με τη μητέρα της Μαριαλένας καταφέρατε να μιλήσετε;

Όχι, δεν έχω καταφέρει ακόμη να μιλήσω καλά καλά με τους γονείς μου.

Σας στεναχώρησαν τα σχόλια που έκανε τόσο εκείνη όσο και ο παππούς σας;

Για τον παππού μου το έμαθα επίσης σε μια συνέντευξη. Είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει περάσει πολλά, τα οποία δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή. Θεωρώ, όμως, ότι κι ένας δημοσιογράφος, όταν τον προσεγγίζει και καταλαβαίνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σωστό να τον βάζει σε αυτή τη διαδικασία.

Παρ’ όλα αυτά, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον παππού μου, αν και δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο και θα νομίζει ότι το κάνω γιατί είδα αυτά τα σχόλια.

Όσον αφορά τη μαμά της Μαριαλένας, την καταλαβαίνω επίσης απόλυτα, είναι μητέρα. Όπως μου είπαν οι γονείς μου, τόσο για μένα όσο και για τη Μαριαλένα γράφονταν πάρα πολλά, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, ειδικά σε μια ηλικία μεγαλύτερη όπως των γονιών μας.

Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που γινόταν. Δεν κρατάω καμία κακία, ήταν κι εκείνη μπερδεμένη και για την κόρη της και για μένα, οπότε νομίζω ότι όλα θα καταλαγιάσουν. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή και σίγουρα θα είναι όλα πολύ καλύτερα.

«Είναι δημοσιογράφοι Διάφορα έχει Κατσούλης παππούς περάσει πολλά προσεγγίζουν Σάκης σωστό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλο Σάββατο: Το βράδυ, πριν πας στην Ανάσταση, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Σα, 11 Απρ 2026 10:12
Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Πα, 10 Απρ 2026 23:32
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ! Νεκρή σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά η…
Πα, 10 Απρ 2026 23:29
Μαθεύτηκε, πρίν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος της τηλεόρασης…
Πα, 10 Απρ 2026 23:25
Για αυτά τα 3 ζώδια, έρχονται ανατροπές, μετά το Πάσχα! Το Σύμπαν τους “ανοίγει” νέους δρόμους!
Πα, 10 Απρ 2026 20:19
Νηστεία Μεγάλου Σαββάτου: Τι τρώμε μετά την Πρώτη Ανάσταση – Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι!
Πα, 10 Απρ 2026 20:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.